- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.601
ben iki kremi de başka yağsız soft yazan kremlerle yaptım ilk iki hafta 3 cm büyüdü şu an 4.haftadayım gelişmeler durdu gibi ama bende artık eskisi gibi takıntı yapmıyorum üstten bakınca gayet güzel duruyo:))
daha önce olmayan ağrı şimdi oluyosa büyüdüğüne işarettir canm ağrır ve hassaslaşır göğüsler...hadi bakalım hayırdır inşallahyerimseniben[/Q
ayy sağol canım inşallah büyüdüğünün işaretidir.ben de korkmaya başlamıştım bi an. çünkü bayağı hassaslaştı bugün.
inşallah canm...benimde bu aralar hassaslaştı üstüne yatamıyorum sallanınca acıyo filan...yani büyüyodur kesin ağrı varsa öyledir ayy kızz bide davul gibi oluyolarmışşakannehir
inşallah canm...benimde bu aralar hassaslaştı üstüne yatamıyorum sallanınca acıyo filan...yani büyüyodur kesin ağrı varsa öyledir ayy kızz bide davul gibi oluyolarmışşakannehir
sırnaşık şey annem de diyordu bir de önünü alamazmışsın büyümenin diye :) bikaç cm büyütme derdindeyken o kadar olmaz ama. sen kaç gündür kullanıyorsun canım.
kızlar bu yagsız kremi bulamadım hiçbiyerde ya nerelerden bulabılırım yardımcı olurmusunuz
canım internette bulabilirsin. dermokil el kremi yazıp herhangi bir sayfadan satın alabilirsin. bikaç gün içinde evine teslim ediyorlar.
benim gögüslerim 85 ama erkek arkadasım küçük oldugunu sölüyor bir an çnce gögüslerimi büyültmem lazım onun mutlu olması için off yha gerekirse amelyatada yatarım korkuyorum
sırnaşık şey annem de diyordu bir de önünü alamazmışsın büyümenin diye :) bikaç cm büyütme derdindeyken o kadar olmaz ama. sen kaç gündür kullanıyorsun canım.
he valla bikaç cm in derdine düşmüşüz okadar yükseklerde değil zaten gözümüz...ben bi hafta kadar filan yaptım canm ama hep boş vakitlerimde yapabildim ancak bide erindim..bnde sadece kaşıntı yaptı okadar bi haftalık kullanımda büyümez tabi ben şuanlık başka yöntemleri deniyorum basitime geldiği için bu aralar hassalaştı işte benimki...senin ne kadar oldu başlayalı cnm:uhm:
Bende akşam hazırladım suyundan ve otundan da kattım içine doğrumu yapmışım.Avonun El kremine kattım 100ml bir krem oldu hemen bozulmaz mı az az mı yapmak lazım çok olduysa bozulurmu lütfen cevap verin
Dpğru yapmışsın canım bozulmaz merak etme sürmeden önce karıştır kurumasın diye strec kapat üstüne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?