Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

benim gögüslerim 85 ama erkek arkadasım küçük oldugunu sölüyor bir an çnce gögüslerimi büyültmem lazım onun mutlu olması için off yha gerekirse amelyatada yatarım korkuyorum

ama gerilemede olmadı değilmi güzelim bende dermokille yaptım çok ilgiinç sürünce 4 5 saat sonra 3 cm büyüyo ......... kremi silince küçülüyoooo.2 haftaya yaklastı ama bırakmıcamalsanaalsanasmile

benim gögüslerim 85 ama erkek arkadasım küçük oldugunu sölüyor bir an çnce gögüslerimi büyültmem lazım onun mutlu olması için off yha gerekirse amelyatada yatarım korkuyorum

erkek arkadaşın istedği diye yapma bence beeniorsa böyle beğenmeli ki 85 büyük sayılıyo artk napcakmış o kdr göğsü

kizlar avusturya li bayanlar bunun tabletini aliyolarmis büyütmek icin almancam fazla yok anladigim kadariyla hopfen tabletten diyolar go feminin diye bi site almancasi iyi olanlar bi baksin baya bilgiler mevcut

Evet hopfen zaten serbetci otu =) serbetci otu biralardada var onun icin zannediyolar ki serbetci otu hapiyla büyür diye...bende baya arastirmisdim ama cogunukla bayanlar cayla büyütüyolar ve masajla cayin ismi aklima gelirse yazarim vede o cay gercekten ise yariyomus bende bu hafta almayi düsüniyorum zaten...

bu serbetci otu tableti uykusuzluga cok iyimis benim eger memislerde sonuc alirsam uykusuzlukta gitcek bi tasla iki kus yani krem kasinti yapmiyo bende civik oldu galiba ama serbetci otum bitti söyle yaza kadar yapsaydim ya cok üzgünüm

Bende akşam hazırladım suyundan ve otundan da kattım içine doğrumu yapmışım.Avonun El kremine kattım 100ml bir krem oldu hemen bozulmaz mı az az mı yapmak lazım çok olduysa bozulurmu lütfen cevap verin

Bende akşam hazırladım suyundan ve otundan da kattım içine doğrumu yapmışım.Avonun El kremine kattım 100ml bir krem oldu hemen bozulmaz mı az az mı yapmak lazım çok olduysa bozulurmu lütfen cevap verin

Dpğru yapmışsın canım bozulmaz merak etme sürmeden önce karıştır kurumasın diye strec kapat üstüne canım

Dpğru yapmışsın canım bozulmaz merak etme sürmeden önce karıştır kurumasın diye strec kapat üstüne canım

Teşekkür ederim akşam ilk uygulamamı yaptım bakalım artık ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…