• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum bu karışım sadece büyütüyormu yoksa dolgunlukda veriyormu dikleştirme gibi bir etkide yaratıyormu ayrıca gerçekten büyütüyorsa millet boşunamı paralar döküyor doktorlara gerçekten kullanıp büyüten varmı yahu inanılcak gibi değil e bunu üretip pazarlamak lazım

kızlar sakın üstünü kapatmayın kremi sürdükten sonra bi 10 dk bekleyin kremi ztn göğsler hemen emiyo... ben eskiden jelatin mi ne öyle bişe var ya onla kaplardım ama iki gündür emmesini bekliyorum resmen büyüdü gibi...

kızlar ıstanbulda olanlar ıcın soyluyorum. ben mısır carsısından aldım serbetcı otunu.bılıyosunuz orada her turlu baharat ot mevcut:)zemuszemus

yaa bnde başlıcamm buna amaa bişey sorcktm ama gülmek yok ((: hanii mezuraylaa ölçüyorsunuzz 98 cm oldu fln diyee göğüsü nasıl ölçüyorsunuz acabaa bide kaç cm hangi bedene denk geliyoo onuda bi yazarsanz sevirimm =)

bi göğüs altından ölç bitanem sonrada göğüs ucundan ölç farkı söyleee öbürünü bende bilmiyom:kedi:

1ayı geçti 3 de takıldı artık ona da inanmıyorum galiba yanlış ölçüyodum hep yada adetten dolayıydı:((((

artık ümidim yok düzenli de yapamıyorum yurttan dolayı ama küçük bi umut olsa devam edicem şimdilik sadece o kremi bitirmek için yapıyorum çok mutsuzum

1 ay oldu sadece 3cm de takıldı kaldı bu bitsin dermokille yapcam o da çare etmezse bırakıcam artık kendimi üzüp duruyorum yaa:(

ben şahsen bunun işe yarıyacağına inanmıyorum sırf ilgi çekmek için böle abartılı şeyler yazıp insanları boşuna heveslendirmek bence çok yanlış bir ot eğer bi ayda göğüsü değil 3 cm 1 cm bile büyütse bu türkiyede değil dünyada çığır açardı.adet dönemide göğüsler şişer kilo alıncada büyür bir ot meme büyütemez arkadaşlar lütfen biraz düşünün bunu.

senin söylediklerini herkes biliyo zaten umut fakirin ekmeği demişler..inanmak ya da inanmamak sana kalmış bu kadar inanmış ve uyguluyorken sana bunları demek düşmez bence.bunu yanlız aynı sorunu yaşayanlar bilir.herşeyin çaresi doğada bunun da farkındasındır umarım....ümidim kırılmıştı artık ama böylelerine inat BÜYÜTÜCEM!!!!!!!VE BU AMAÇLA UĞRAŞAN HERKESE BAŞARILAR:))

Back