Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

selam kızlar. ben bugün şerbetçi otu aldım ama toz halinde. yanlış mı aldım acaba. bunu kaynatıp kremini yapsam olmaz mı. sizinkiler nasıl? bilmiyorumkismile
Canım dene bi belki olur sürülmeside kolay olur toz halindemi şerbetci otu olduğuna eminmisin bide başka şey olmasın araştır ot haline bak toz halide olabilir belki denemek lazım

bizimkiler ot şeklinde canım...ya ben streçle yapınca daha dolgulu oluyo sabah kalktığımda bunu farkettim

evet bende bi kez streçle sarmıştım... ama çok kaşıntı yaptığı için gece uyanıp temizlemiştim... ozaman bende farkettim dolgun olmuş diye ama..ölçtüğümde bi gelişme yoktu..dedim heralde uyku sersemi dolgun gördüm diye düşündüm bende ...

_aysima_ öyle olması normal güzelim kasların çalışıyo sonuçta..ağrın olduysa 1 gün ara ver sonra devam et sayılarını artırıp yapmaya..hatta zamanla yarım şınav çekmeye başla 10 ar 10 ar..hem kalıcı bi çözüm hemde çabuk ve tamamen sağlıklı bi sonuç kesinlikle..bi yan etkiside yok..ben bu karışımı başlamadan vazgeçtim yapmaya..o bölgedeki hücreleri çoğaltıyomuş dolgunlaşması büyümesi falan bu yüzdenmiş.. ileriki yaşlar için iyi değilmiş ostrojen fazlalığından dolayı..zaten annem ve annemde göğüs kanseri riski olduğu için hiç bel bağlamadım bu duruma.hani büyütmek gibi bi derdimde yoktu sadece sarkmaması için iyi bakıyorum ;-) AMAN KıMSE YANLIŞ ANLAMASIN BENı.ıYıCE ARAŞTIRDIM VE ıÇıMı RAHATSIZ ETTıĞı ıÇıN SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM.KıMSENıN UMUDUNA SALDIRMIYORUM.ŞıMDı ıÇıN ıYı OLSADA SONRADAN ÜZÜLMEYELıM DıYE..güzel günler hepinize...

ben 5 6 kere sürdüm ama kaşıntı olmadı hiç. nette gezerken bi tarif buldum şerbetçiotuyla ilgili. denemek isteyenler için yazıyorum.

1 su bardağı suya 2 gr şerbetçiotu. kompres yaparak sürün diyordu. suna dumankayanın tarifiymiş. bunuda yaptım gündüz ama yine kaşıntı falan yok.

Canım dene bi belki olur sürülmeside kolay olur toz halindemi şerbetci otu olduğuna eminmisin bide başka şey olmasın araştır ot haline bak toz halide olabilir belki denemek lazım

ya aslında tam toz değil de yapraklar ufalmış pakedin içinde. bayağı büyük bi aktardan aldım şerbetçi otu diye. sordum hatta adam aynı dedi. dermokil kremim gelsin başlayacam allahın izniyle. heyecanla bekliyorum. cokacimcoook

yurda geldim çok zor oluyo yapmak yaa akşam üstünü kapatmadım heryere bulaştı bu akşam bend ekapatıcam sanki öyle daha etkili olmuştu

benimde toz gibi ama yinede yapraklar var minik minnik adam dedi serbetci otu diye ama benim dibinde kalanlari verdi bana bitmisti galiba dibine gökenlerdi onlar

benimde öyle tutam tutam değil yaprakları ufanmıış şekilde...ya ben iki gündür aksatıyorum ama göğüslerimde ağrı var dokundumu hafif acıyo neye işaret kıslar acaba büyüyomu ne dersiniz..ek olarak bide ben çemen tohumunu kullanıyorum oda etki yapabilirakannehir

agri oldumu genelde büyümeye isaret canim cemen tohumunu nasil kullaniyosun nasil bisey ne kadara aldin fiyati ne kadar

agri oldumu genelde büyümeye isaret canim cemen tohumunu nasil kullaniyosun nasil bisey ne kadara aldin fiyati ne kadar

öyle pahalı bişi değil pahalı olsaydı annem derdi bu ne pahalı bişiymiş derdikaydirigubbakcemile3 ya ben anneme söyledim o aldı aktardan bi poşete koymuş adam toz şeklinde un gibi bişey canm

kızlar su serbetci otunu üsendiğim için gündüz yapıyodum aksamda uyumadan çilek çörek mersin yağı sürüp yatıyodum ama gündüz sürmenin çok ilgin çbi tespit yapmama neden olduğunu söyliyince sasıracaksınız
şu şerbetciyi 4 gündür sürüyodum sürmeden önce ölçtüm sürdükten sonra 6 saat gecince bi daha ölçtüm taaam 3 cm büyümüştü ama bu galiba krem üstündeken oluyo.sonra iniyo.yani su bikaç saatlik büyüten krem gibiyse boşamı kürek çekiyoz yaaa moralim bozuldu yarın serbetciyi sürmeden ölçücem sonrada yandığımın resmidir dua edin kızlar 3cm geriye dönerse bu serbetci anlık büyütüyo...mafoldumben
ayrıca adacayıyla masaj bile yapmadan şiştiler ve hiç kasınmadan anlamadım gitti kızlar
su serbetci gecici bi rüyaysa çoooooook üzülcem bişey diyin beni motive edin yada ebediyyen susacam

pekiiii kokusu nasıl tatlım çok kötü kokuyosa ben yapamam yaaa

kokusunu sorama canm ya ben o yüzden bi iki gün ara verdim çok kötü kokuyo hatta evi kokuttum misafir gelmesin istiyorum...yaptıktan sonra kokusu tenime siniyo mecbur boyundan aşağsını yıkıyorum ama kokusunu es geçtim bana fayda ediyo gibi ama düzenli kullanmam lazım vaktim olmuyo düzensiz yapıyorum düzenli kullanırsam fayda ediceğine inanıyorum 4 günde ağrı yaptıysa şişme yaptıysa valla 1 ayda olumlu sonuç verir heralde...şu kokusuda olmasaydı iyidi ama napacan daha

tatlım benim korkma kremi sürdükten sonra şişmesi çok normal zaten o şekilde büyüyor çünkü kremin etkisi geçince 1 cm yada 1.5 cm bazen büyük çoğunluğu gider o şişkinliğin ama muhakkak etkisi kalır bazılarında yarım bazılarında 1cm bazılarında 3 günde 1 cm o bünyeye yaşa göre değişir ama mutlaka kalıcı etkili tatlım ben 1 aydır kullanıyorum kremi 6 cm büyüttüm devam da ediyorum ama şimdi diyeceksin ki sen hiç bırakmadın kremin etkisinin kalıcı olduğunu nerden biliyorsun tatlım introm bize en büyük örnek o şu an kullanmıyor karışımı ama gram gerileme olmamış böyle şeyleri kafana takma canım benim sen inan ve kullanmaya devam et sürekli şekilde beynini ne şekilde yönlendirirsen sonuçlara o yönde ulaşırsın unutma bunu öptüm senizemuszemus

harikasın işte bu yaaa ençok istediğim motivasyon

çok çok çok tesekkürler bi tanem bende intromu çok merak ediyodum yani tamamen herseyimi bırakmış yoksa adacayı filan içiyomu yada küç...
yada arada serbetciyi koruma amaçlı yapıyomudur eğer dediğin gibiyse gündüz serbetci güzeliyim demektir
yasa sen varolopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…