- Konu Sahibi IntromTrack
- #4.521
ben 2 günde bir banyo yapıyorum ve mesela dün gece banyo yaptıktan sonra sürdüm streç kapadım sabah peçeteyle sildim bugün akşam da aynı şeyi yapıcam.. yani ben hiç yıkamıyorum ki... hata mı acaba bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar konuyla ilgili degil ama uykusuzluktan ölüyorum gencligim uykusuzlukla geciyor ve bütün günüm mahvoluyor sizin önerebileceginiz bi dogal recete yada cay falan varmi hapla uyumak istemiyorum cok sersemletiyomus cok kötüyüm ya
8 çorba kaşığı şerbetçi otunu cezveye koyuyoruz üstüne de 3,5 çorba kaşığı su katıyoruz ve bunu iyice karıştırıyoruz sonra ocağa koyuyoruz ve kaynamaya başlamasnı bekliyoruz fokurdama başlayınca karıştırıyoruz birazdaha 3-4 saniye bekliyoruz sonra tekrar karıştırıyoruz ve 3-4 saniye bekliyoruz bu uygulamayı 1 dk civarı yapıyoruz su çok buharlaşmıyor karıştırma nedeni de otun tamamen ıslanması altını üstüne getirin sürekli ardından ocaktan alın tezgaha koyun 10 dk dinlendirin ve sonra 150 ml YAĞSIZ kremle karıştırın ama iyice karıştırın 2 çevirip bırakmayın bol bol karıştırın tamamen eşitlendiğini görünce geri krem kabına koyun ve böylece odada bir yere koyun 1 gün dinlensin 1 gün dolmadan kullanmayın
tekrardan diyorum sakın ama sakın 1 gün bile ihmal etmeyin ilk 1,5 2 ay
ben 2 günde bir banyo yapıyorum ve mesela dün gece banyo yaptıktan sonra sürdüm streç kapadım sabah peçeteyle sildim bugün akşam da aynı şeyi yapıcam.. yani ben hiç yıkamıyorum ki... hata mı acaba bu
rezene çayı canım. benim yarım saat sonra uykum gelmeye başlar. tohumunu al kendin demle.
intromm karışımı nasıl yaptığımı harfi harfine yazıyorum sen bakabilirmisin bir yanlışlık var mı eğer bundada sorun yoksa demekki sorun bendemafoldumbentatlım senin karışımın hatalı
intromm karışımı nasıl yaptığımı harfi harfine yazıyorum sen bakabilirmisin bir yanlışlık var mı eğer bundada sorun yoksa demekki sorun bendemafoldumben
8 çorbakaşığı şerbetçi otu (otları ocaman kocaman koymuyorum çünkü hem içindeki özütü iyice çıkıp göğsüme sürülmüyodur diye düşünüyorum hemde sürünce durmuyo dökülüyor o yüzden yapraklarını kopararak içinden çıkan herşeyyle birlikte koyuyorum yani hiçbirşeyini atmıyorum sadece parçalıyorum ilk ay parçalamamıştım dökümesinden rahatsız olmuştum) üstüne 3-3.5 çorbakaşığı su ekliyip iyice karıştırıp ıslatıyorum otları sonra 1-2 dakika ocakta kaynatıyorum yine çevirerek sonra kenara koyup soğumaya bırakıyorum. 20-25 dk ka sonra 150ml dermokil kremle iyice karıştırıp bir kutuya koyuyorum ve ertesi günün akşamına kadar da kullanmıyorum. karışım cıvık yada katı olmuyor tam yerinde oluyor akşam yatmdanda sürüyorum 15-20 dk ka bekliyip bol tişörtümü giyip yatıyorum sabahta yıkıyorum. şerbetçi otunu büyük bir paket almıştım 4 kere yaptım artık bitmek üzere yeni şerbetçi otu alıcam ama bu ay da işe yarmazsa alırmıyım artık bilmiyorum mafoldumben
benim karışımım böyle intromm sen nediyosun :çok üzgünüm: