• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar yaa bende büyüme durdu sanki ya 2cm de takıldım dolgunluk var ama adetim yaklaştı.büyük göğüslülerden kaçmaya başladım mezuniyetim yakın çok güzel bi elbise giydim bi arkadaş ''göğüslerin büyük olsa adaha ii olurdu dedi ve tüm moral sıfır.çok üzülüyorum artık büyüsün ne olur yaa'' benneyaptımki.

kızlar yaa bende büyüme durdu sanki ya 2cm de takıldım dolgunluk var ama adetim yaklaştı.büyük göğüslülerden kaçmaya başladım mezuniyetim yakın çok güzel bi elbise giydim bi arkadaş ''göğüslerin büyük olsa adaha ii olurdu dedi ve tüm moral sıfır.çok üzülüyorum artık büyüsün ne olur yaa'' benneyaptımki.

sakın moralini bozma yaaa.sonunda bi elbise giy içten seffaf askılı dolgulu bi sütyen olsun varsın....arkadasınada teessüf ettiğimi söylekaydirigubbakcemile5

kızlar bende gözle görülür bi büyüme var gibi... hayırlısı.. aynaya bakınca fark yok gibi ama önden bakınca büyümüş gibi...

ben iki kremi de başka yağsız soft yazan kremlerle yaptım ilk iki hafta 3 cm büyüdü şu an 4.haftadayım gelişmeler durdu gibi ama bende artık eskisi gibi takıntı yapmıyorum üstten bakınca gayet güzel duruyo:))

kızlar ya benim göğüslerimde hafif bir ağrı başladı. bugün 4. sürüşüm olacak. bu ağrı acaba hayra alamet bişey midir???????? bilmiyorumkismile

kızlar ya benim göğüslerimde hafif bir ağrı başladı. bugün 4. sürüşüm olacak. bu ağrı acaba hayra alamet bişey midir???????? bilmiyorumkismile

daha önce olmayan ağrı şimdi oluyosa büyüdüğüne işarettir canm ağrır ve hassaslaşır göğüsler...hadi bakalım hayırdır inşallahyerimseniben

bende ağrı da yok artık kaşınma da ve ölçüde bi değişme de.. 4 cm daha büyüse yeter sanki ya abartmak da istemiyorum

Back