benimde öyle tutam tutam değil yaprakları ufanmıış şekilde...ya ben iki gündür aksatıyorum ama göğüslerimde ağrı var dokundumu hafif acıyo neye işaret kıslar acaba büyüyomu ne dersiniz..ek olarak bide ben çemen tohumunu kullanıyorum oda etki yapabilir
akannehir[/QUcemen tohumunu nasıl kullanıyosun ben hep tozunu buldum tohumunu bulamadım.....
canım ben zaten çemen tohumu tozunu kullanıyorum...ben ilk başlarda suyla karıştırıp bi miktar öyle yaptım sürdüğüm sırada garip bi ağrı verdi ve gerdi göğsümü...sonra biyerde okudum çemen tohumu tozunu zeytin yağyla karıştırıp 5 gün filan bekletip öyle yapıcakmışız bekletince yağla tam iç içe geçiyo ve krem kıvamına geliyo ben 5 güne dayanamadım 1 gün beklettim 4 gün üst üste uyguladım masaj şeklinde bi iki saat falan bekledim yağını emene kadar sonra yıkadım hafif derinden ağrılar gelmeye başladı ama değişiklik yok tabi çok ama çok hafiften şişmiş gibi duruyo dokundumuda acıyo hani memeler yeni çıkmaya başladımı bi ağrı olur ya aynen öyle bi ağrı...4 günde gözle görülür bişi olmaz tabi devam atmek lazım ben arada aksatıyorum sürekli hergün düzenli bi şekilde uygularsak sonuç eld ederiz dostlarım bide bunu deneyin sevgilerropuyorumnanaktan