- 22 Nisan 2021
- 93
- 53
- 27
- Konu Sahibi Turuncbirkiz
Seve seve yazarım 1. Ay akşam yemeklerinden sonra 1 bardak şerbetçi otu çayı içiceksin. Ben saraçoğlunun şubesinden poşet çay olarak aldım. Poşet çayı sıcak suya koy 5 10 dk bardağın üstü kapalı şekilde demle sonra iç. 2. Ay hayıt tohumunu demleyip içiceksin günde 2 bardak sabah ve akşam yemeklerden sonra. Bunu da saraçoğlundan aldım. Tohum şeklindeydi havanda dövüp toz haline getirdim kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup demledim yine bardağın üstü kapalı şekilde. İki çayı da kullanırken 2 ay boyunca her gün 3 4 tane ceviz, nerdeyse bir avuç beyaz kuru üzüm, günaşırı diyo ama ben her gün 30-40 gram çikolata yedim. 2 günde bir yarım avokado yyiyceksin. Avokadoyu sade yiyemezsin tadı öyle kötü çünkü. Ben balla karıştırıp yedim çok güzel oluyo öyle. Ama istersen baharat ve yoğurtla da karıştırabilirsin. Bir de ben tüketmedim ama bu kürü yaparken tereotu da tüketilmeli. Kür bu şekilde eğer aklına takılan bir şey varsa yardımcı olurum yineValla yazmaya usenmeyeceksen isteriim❤❤ bazen ayrintilar sonucu etkiliyor