intromm karışımı nasıl yaptığımı harfi harfine yazıyorum sen bakabilirmisin bir yanlışlık var mı eğer bundada sorun yoksa demekki sorun bendemafoldumben
8 çorbakaşığı şerbetçi otu (otları ocaman kocaman koymuyorum çünkü hem içindeki özütü iyice çıkıp göğsüme sürülmüyodur diye düşünüyorum hemde sürünce durmuyo dökülüyor o yüzden yapraklarını kopararak içinden çıkan herşeyyle birlikte koyuyorum yani hiçbirşeyini atmıyorum sadece parçalıyorum ilk ay parçalamamıştım dökümesinden rahatsız olmuştum) üstüne 3-3.5 çorbakaşığı su ekliyip iyice karıştırıp ıslatıyorum otları sonra 1-2 dakika ocakta kaynatıyorum yine çevirerek sonra kenara koyup soğumaya bırakıyorum. 20-25 dk ka sonra 150ml dermokil kremle iyice karıştırıp bir kutuya koyuyorum ve ertesi günün akşamına kadar da kullanmıyorum. karışım cıvık yada katı olmuyor tam yerinde oluyor akşam yatmdanda sürüyorum 15-20 dk ka bekliyip bol tişörtümü giyip yatıyorum sabahta yıkıyorum. şerbetçi otunu büyük bir paket almıştım 4 kere yaptım artık bitmek üzere yeni şerbetçi otu alıcam ama bu ay da işe yarmazsa alırmıyım artık bilmiyorum mafoldumben
benim karışımım böyle intromm sen nediyosun :çok üzgünüm: