Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

ben 2 günde bir banyo yapıyorum ve mesela dün gece banyo yaptıktan sonra sürdüm streç kapadım sabah peçeteyle sildim bugün akşam da aynı şeyi yapıcam.. yani ben hiç yıkamıyorum ki... hata mı acaba bu

of kafayı yicem yaa biri bişi söylesin ben bu formülü nasıl yapcam ya çok cıvık olduu hadi kıvamı tutturdum ama siz napıyosunz suyunu süzüptemi sürüyosunuz yoksa otlarıylamı sürüp bekletiosunuz otlar dökülmüyomu bnde bi değişiklik yok vallaha ağlıycam ya :1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım aynen dediği gibi yap.. ben dermokil kullandım yavaş yavaş ilave ettim bi kaşık ot biraz su bi kaşık ot biraz su... böylece ayarını yapmış oldum... sürünce dökülmezki kremle yapışıyo oraya..

rezene çayı canım. benim yarım saat sonra uykum gelmeye başlar. tohumunu al kendin demle.

kızlar görmeyenler için intromtrack burda ölçülü olarak bahsetmiş ben sayfaları gezerken tesadüfen rastladım tekrar bakmak isteyenler olur belki.

dün gece okudum. bugün hemen gittim aldım otu. hatta karıştırdım. ama ben otu çöpe attğım için şimdi tekrar hazırlıycam. evde dove dan başka krem yok. olur demi dove da?

birkaç gün sonra size gelişmeleri yazarım.

kıslar be var ne yok bakalım INTROMMM çok tatlı olmuşsun canııııımmmmmmm aayyyyyy pek yakışmış sana beyazlar.........

Bende yıkamıyodum canım otları döktürüyodum zeten emmiş oluyo kremi streç kapamasan daha iyi olucak canım kıyafetine çamaşırına bulaşır ama ayrı bişeyler ayarla artık idare et yıkamak şart değil hatta yıkama iyice işlesin yerimseniben

tatlım senin karışımın hatalı
intromm karışımı nasıl yaptığımı harfi harfine yazıyorum sen bakabilirmisin bir yanlışlık var mı eğer bundada sorun yoksa demekki sorun bendemafoldumben
8 çorbakaşığı şerbetçi otu (otları ocaman kocaman koymuyorum çünkü hem içindeki özütü iyice çıkıp göğsüme sürülmüyodur diye düşünüyorum hemde sürünce durmuyo dökülüyor o yüzden yapraklarını kopararak içinden çıkan herşeyyle birlikte koyuyorum yani hiçbirşeyini atmıyorum sadece parçalıyorum ilk ay parçalamamıştım dökümesinden rahatsız olmuştum) üstüne 3-3.5 çorbakaşığı su ekliyip iyice karıştırıp ıslatıyorum otları sonra 1-2 dakika ocakta kaynatıyorum yine çevirerek sonra kenara koyup soğumaya bırakıyorum. 20-25 dk ka sonra 150ml dermokil kremle iyice karıştırıp bir kutuya koyuyorum ve ertesi günün akşamına kadar da kullanmıyorum. karışım cıvık yada katı olmuyor tam yerinde oluyor akşam yatmdanda sürüyorum 15-20 dk ka bekliyip bol tişörtümü giyip yatıyorum sabahta yıkıyorum. şerbetçi otunu büyük bir paket almıştım 4 kere yaptım artık bitmek üzere yeni şerbetçi otu alıcam ama bu ay da işe yarmazsa alırmıyım artık bilmiyorum mafoldumben
benim karışımım böyle intromm sen nediyosun :çok üzgünüm:

kızlar başka kullanıp da gelişme alan yada dermokil krem dışında yapıp da gelişme alan var mııı??

canım kasınma oluyosa dğru yapıyondur ölçü kasınmanın olmasıymıs sunuda yapabilirsin belki bol tsört kremin dağılıp senden uzaklasmasına neden olur mesela benim tül bi atletim var hani pazarlarda ucuz oluyo ya fantazi bi tül atlet giyip üstüne biraz bol olan tamamen pamuk bi sütyen giyiyom önce atlet sonra sütyen.....
atlet pamuklu olmadığı için kremi çekemiyo sütyende üstüne sabitliyo su anda yaptım hafifi kasıntı basladı cok hafifi ama tek göğüsde....
bide ben içine ginseng tozu kattım ve ayva jeli ...suna dumankaya bi meme büyütme maskesi demişti o malzemelerin bi kısmı.bunlar jelin yapımı googlede var.ayvayla evde oluyooo.bu jel... bunlarıda yapabilirsin hafifi kasıntı olunca en azından karısımı bozmadığını düşündürdü ama daha ilk günüm sayılır gelişmeleri kendi topğiğme yazıcam 30 yas...bakabilirsin öpüyorum...sositososito

bide bu tarz yapınca yani atlet tül ve kaplayan sütyen evde dısarda farketmiyo ben gündüz yapıcam gece
üsenip hiç yapmamaktansa....
gecede çilek çörek yaği
bilginize su an yaptım cok rahat tülü tecih edinki kremi pamuklu atlet değil memeleriniz emsin:kedi::kedi::kedi:

kaşıntıyı yaprak yapıyor..bunun kıvamıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum ben çok sulu da yapmıştım gene kaşıntı oldu.. büyüdüğü anlamına geldiğini de sanmıyorum...

selam kızlar. ben bugün şerbetçi otu aldım ama toz halinde. yanlış mı aldım acaba. bunu kaynatıp kremini yapsam olmaz mı. sizinkiler nasıl? bilmiyorumkismile

bizimkiler ot şeklinde canım...ya ben streçle yapınca daha dolgulu oluyo sabah kalktığımda bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…