- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.561
ay zaten oğru yazmışım valla hepten sıyırdım k. bakmayın
harikasın işte bu yaaa ençok istediğim motivasyon
çok çok çok tesekkürler bi tanem bende intromu çok merak ediyodum yani tamamen herseyimi bırakmış yoksa adacayı filan içiyomu yada küç...
yada arada serbetciyi koruma amaçlı yapıyomudur eğer dediğin gibiyse gündüz serbetci güzeliyim demektir
yasa sen varolopuyorumnanaktan
bide ben bu günlük büyümeye adacayıyla masaj yapmadan ulastım sekerlerim
bide su kasınma olayı hiç olmadı.bence kasınmanın büyümeyle ilgisi yok cilt hassassa oluyo
rica ederim bitanem her zaman olumunekankayizsmile ayrıca introm uzun bir süredir kullanmadığını bıraktığını ama tekrardan başlayacağını söylemişti tatlım ama gerileme olmamış yani tek yapmamız gereken istediğimiz ölçüye gelince kremi azar azar kesmek yani 2günde bir sonra 3günde bir sonra haftada 1 bu şekilde olayı sonlandıracağız gerileme falan da olmıycaaakkkkaydirigubbakcemile5
a.s.
inan öyle moral verdinki sana namazımda özel dua etmek istiyorum ALLAH ne istiyosan iki dünyada seni ona nail etsin huzur hep koynunda uyusun....
bende adaçayı yapmadım tatlım ne içtim ne masaj yaptım haftada 1 kere falan yok denecek kadar az 1 aylık sürecimde toplasan 3kere falan masaj yaptım o kadar ama yine de büyüme oldu olacak da inşallah sizin de olur tatlılarım zaten şerbetçi otu sürüldüğü yerde doku çoğalması yapıyor yani öyle bir özelliği var şerbetçi otunun ee bizde kremle göğüslerimize alıyoruz daha ne olsun büyümeyecek de ne yapacak sositososito
bende sırf adacayına üşeniyorum diye günlerdir kremi boşuna bekletmişim yaaa
bide kısın sürünce adacayını donuyodum çok üşürüm ben vücud ısım düşüktür.hepp erteliyodum.
yani gece gündüzde farketmiyo, kasınmasada oluyo demekki
ancak ben bu karısım sulu olduğundan içine güngseng tozu kattım ve evde yaptığım ayva jeli bunlar suna dumankayaynın maskesinde yazıyodu vee büyümede olduğuna göre ne dersin serbetciyle berabar adacayıda mı katsak bu karısıma ne dersin kafamçokkarıştı
çok teşekkür ederim bitanem çok mutlu oldum şimdi inşallah cümlemizi güzel dileklerine nail eder canım benim sakın vazgeçme hırsla yap onlar sana değil sen onlara hükmet büyüyeceksiniz başka yolu yok de ben öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3
benim ilginç ruh hallerim vardır önemsenince önemsemek isterim ve duanın çok güçlü bi silah olduğuna sahidim.sana bundan sonra hep dua etmek istiyorum...
bende cok tesekkür ederim....
bu arada yasını sormamda sakınca varmı ben 33 yasında iki çocuk annesiyim ve dediğini yapıp hısla onlara büyümeleri için hamle yapıcam yani fiili dua.....:teytey:
tatlım benim ya ben ne yaptım ki cnm bnmm herşey sende bitiyor azimle başlanan bir yol kesinlikle bitirilir önüne dikenlerde çıksa bitirirsin hepimiz azimli olursak başarırız başaracağız da inşallah introm 1.5 ayda sanırım 13 cmye yakın büyüttü tatlım bu arada ben 19 yaşındayım tatlım ama sakın senin yaşın küçük ondan etki etti sana diye düşünme kesinlikle etkili şerbetçi otu yaşın ne olursa olsun etki eder tabi kimine yavaş kimine hızlı tamammı tatlımboshayallersmile
tabi artık inanıyorum büyüsünde 2 katı zaman gecsin ....
yasın çok güzel bu yıların kıymetini bill
ben hiç zaman gecmez derdim bi baktım 30 u devirmişim
daha önce ayılmak güzel olurdu ama olana care yok
önümüze bakalım yola devamkaydirigubbakcemile
intromm nerdesinnnnnnnnn:gitme:intromm karışımı nasıl yaptığımı harfi harfine yazıyorum sen bakabilirmisin bir yanlışlık var mı eğer bundada sorun yoksa demekki sorun bendemafoldumben
8 çorbakaşığı şerbetçi otu (otları ocaman kocaman koymuyorum çünkü hem içindeki özütü iyice çıkıp göğsüme sürülmüyodur diye düşünüyorum hemde sürünce durmuyo dökülüyor o yüzden yapraklarını kopararak içinden çıkan herşeyyle birlikte koyuyorum yani hiçbirşeyini atmıyorum sadece parçalıyorum ilk ay parçalamamıştım dökümesinden rahatsız olmuştum) üstüne 3-3.5 çorbakaşığı su ekliyip iyice karıştırıp ıslatıyorum otları sonra 1-2 dakika ocakta kaynatıyorum yine çevirerek sonra kenara koyup soğumaya bırakıyorum. 20-25 dk ka sonra 150ml dermokil kremle iyice karıştırıp bir kutuya koyuyorum ve ertesi günün akşamına kadar da kullanmıyorum. karışım cıvık yada katı olmuyor tam yerinde oluyor akşam yatmdanda sürüyorum 15-20 dk ka bekliyip bol tişörtümü giyip yatıyorum sabahta yıkıyorum. şerbetçi otunu büyük bir paket almıştım 4 kere yaptım artık bitmek üzere yeni şerbetçi otu alıcam ama bu ay da işe yarmazsa alırmıyım artık bilmiyorum mafoldumben
benim karışımım böyle intromm sen nediyosun :çok üzgünüm:
ya arkadaşlar ben bu kremi bu akşam yaptım ama evi geçtim artık apartman dahi kokto ve dayanılmaz bi koku. hatta apartamanı kedi pisletti sanmışlar :) sizinkide böyle kokuyomu ya
evet tatlım aynen çok haklısın bende de kompleks başladı daha şimdiden 20ye dayandım yaakannehir ama her yaşın kendine göre güzelliği var ben ona inanıyorum her yaşın güzelliği farklı hiçbir şey için geç değil tatlım sana azimli ve kararlı bir göğüs büyütme süreci diliyorum ve ben çıkıyorum öpüyorum seni görüşürüz sonra yardıma ihtiyacın olursa bana özelden yazabilirsinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?