• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

merhabaa kıslaarrr bi ben eksiktim dimi yeni üye oldum ve bayadır takip ediyorum bu siteyi sonuç alan varmı ykmu olumlumu olumsuzmu diye...bnde aynı dertle meşgulüm canımı sıkmaya başladı artık yani bi sonuç elde etmek istiyorum...bnde başlamayı düşündüm ama sonuç alırmıyım bilemem:çok üzgünüm: introm track kardeş sen baya bi sonuç almışın ha valla ne diyim güle güle kullanasın..

bide bu formülü yapıp bırakınca eski haline dönermi diyosunuz dönmeeezzz..çünki bünyeye östrojen takviye ediyosunuz adaçayı içiyosunuz mesela adaçayı östrojen takviye eder e vücüda verilen östrojen verdiğinizle kalr zaten bu benm fikrimm...

merhabaa kıslaarrr bi ben eksiktim dimi yeni üye oldum ve bayadır takip ediyorum bu siteyi sonuç alan varmı ykmu olumlumu olumsuzmu diye...bnde aynı dertle meşgulüm canımı sıkmaya başladı artık yani bi sonuç elde etmek istiyorum...bnde başlamayı düşündüm ama sonuç alırmıyım bilemem:çok üzgünüm: introm track kardeş sen baya bi sonuç almışın ha valla ne diyim güle güle kullanasın..

bide bu formülü yapıp bırakınca eski haline dönermi diyosunuz dönmeeezzz..çünki bünyeye östrojen takviye ediyosunuz adaçayı içiyosunuz mesela adaçayı östrojen takviye eder e vücüda verilen östrojen verdiğinizle kalr zaten bu benm fikrimm...

hoşgeldin aramıza bi umut devam ediyoruz işte gerçekten sonuç alan da var boşa uğraştığını sanan da...ben gayet umutluydum değişim de oluyor sanki ama ölçü bazen moralimi bozabiliyor.sen ölçtün mü kaç cm???

gözle görülür bi sonuç alan varmı mesajları okuma fırsatım olmadı fazla..

bide şu göğüs altı üstü felan diosunuz nasıl ölçüyosunz bi deyiverin yaw...

hoşgeldin aramıza bi umut devam ediyoruz işte gerçekten sonuç alan da var boşa uğraştığını sanan da...ben gayet umutluydum değişim de oluyor sanki ama ölçü bazen moralimi bozabiliyor.sen ölçtün mü kaç cm???

ben bi göğüs ucundan ölçtüm oda 83:çok üzgünüm: offff

bu arada karaüzüm çekirdeğide içiyorum yani anlıycağınız herşeyi yapıyordum ama sadece 2-3 santim büyüdü son bir aydır oda yok. haliyle dediğim gibi 3-4 haftadır adaçayı içmiyorum masajda çok nadir yapar oldum ama karaüzüm çekirdeğini ve kremi sürmeyi bırakmadım ama sonuç bu napıcam bilemiyorum :(((((((((((((((((

Canım umutsuzluğa kapılma ama bak 2-3 cm büyümüş demekki büyüyor we bir aydırda pek bişey yapmamaışsın hemen olmadı diye bırakrsan olmaz tabi ben memişlerimi büyütmeye karar werdiğimden beri düzenli olmasada yapıyorum ara ara hiç bıkmadım arada bıraktım yeniden başladımnerdeyse 1 seneden fazla küç we masaj yaptım ilk başldığımda sonra yawaş yawaş bıraktım sonra yeni şeyler okudukca yeniden başladım fazla büyümemiş olabilir ama umutumu yitirmedim yeniden küç we masaj yapıyrum kremide yaptım bende 5-6 cm büyüttüm cm olarak büyümesede dolgunluk oluyo sende dewam et tamammı canım BÜYÜYECEKLER yerimsenibenopuyorumnanaktan

aysima seni hiç mtlu görmüyorum ama çok üzülüyorum bak bilesin.bünyeden bünyeye değişir.bide kesinlikle psikolojik olarak işe yarayacağını düşünürsen inan bu işten randıman almaya ozaman başlicaksın :) herşey inanmak. ama dahada hızlandırmak istersen ben sana ufak bişey daha öneriyim.yere sırt üstü uzan ve eline dambıl al 3er kiloluk yukarı doğru kaldır indir.günde 25-30 defa yap.eğer dambıl bulamazsan 1.5 ltlik pet şişeleri yapıştır birbirine.sporla daha kısa sürede anlicaksın farkı buna eminim güzelim.opuyorumnanaktan

evet malesef=( ama cok kasintim var destekli südyen giydim üstden fiskiriyo gögüslerim kasiniyo ve az agiriyo bu iyiye gidiyo galiba ama o dediginide yapcam tsk cnm..=)

bu arada karaüzüm çekirdeğide içiyorum yani anlıycağınız herşeyi yapıyordum ama sadece 2-3 santim büyüdü son bir aydır oda yok. haliyle dediğim gibi 3-4 haftadır adaçayı içmiyorum masajda çok nadir yapar oldum ama karaüzüm çekirdeğini ve kremi sürmeyi bırakmadım ama sonuç bu napıcam bilemiyorum :(((((((((((((((((

tatlım senin karışımın hatalı

ya ben bu karışımı yaptım ama baya bi cıvık oldu heralde suyunu fazla kaçırdım....intromtrack kardeş senin kremi katmandaki amaç nedir kremsiz olmazmı...bide sen gece yatmadan sürüyomuşsn otlarıyla brliktemi sürüyosun napıosun yksa suyunumu alıosun sadece...otlarıyla sürüp bekletiosan otlar düşmüomu yahu...ben sadece şerbetçi otunun otlarını sardım gğsüme beklettim acaip kaşıntı yapmştı...bişiler diyin yaw arkedeşlerr büyüsün artık tak etti haaa:kızgın:

Ben şerbetçi otunu daha 1 kere sürdüm,hiç kaşıntı olmadı hatta.
3 kez de çörek otu sürdüm ama sanki çatalda belirginleşme var.:uhm::uhm:
Ölçülerinde bi değişiklik olmadı gibi.En fazla 1 cm belki.Ama daha dolgun gibi geliyorlar gözüme.Ya da psikolojik olarak ben öyle görüyorum :sm_confused::sm_confused:

merhabalar ben uzun süredir forumu takip ediyorum.fakat ilk defa yazıyorum.
ben de şerbetçi otunu denemeye karar verdim.
fakat öğrenciyim üniversitede ve yurtta kalıyorum.o yüzden otu kaynatma gibi bi şansım yok.sadece kantinden sıcak su alabilirm.o kaynar suyu otun üstüne döküp karıştırsam aynı şeyi elde etmş olur muyum diye sorucaktım ya da başka ne yapabilirm ?

slm kizlar siz adacayini icip cöplerinide gögüslere sürüyosunuz dimi masajla ben yaptim karincalanma ve kasinti oluyo cok fazla normalmi sizce

ilk önce cok umutlandım okudukca sonuclarınızı.ama simdi son yazanlara bakıyorum da..:(...ben malzemelerı yarın alıcam.baya sabır isteyen bisey sanırım.umarım basarılı olurum ve gelismeleri ben de buradan paylasırım. tesekkurler introm:) herkese umut olmussun hehehehe

merhabalar ben uzun süredir forumu takip ediyorum.fakat ilk defa yazıyorum.
ben de şerbetçi otunu denemeye karar verdim.
fakat öğrenciyim üniversitede ve yurtta kalıyorum.o yüzden otu kaynatma gibi bi şansım yok.sadece kantinden sıcak su alabilirm.o kaynar suyu otun üstüne döküp karıştırsam aynı şeyi elde etmş olur muyum diye sorucaktım ya da başka ne yapabilirm ?

kaynatmayala 10 dakika kaynar suda bekletmen aynı etkiyi gösteriyomuş zaten kaynamaya başlayınca demlemeye bırakıyosun bu karışıma göre

bende 2 gün sonra yurda dönüyorum 2.karışımı orda yapcam artık ama kaynamış su olsun zaten çok az gerekiyoyasakkelime

kizlar konuyla ilgili degil ama uykusuzluktan ölüyorum gencligim uykusuzlukla geciyor ve bütün günüm mahvoluyor sizin önerebileceginiz bi dogal recete yada cay falan varmi hapla uyumak istemiyorum cok sersemletiyomus cok kötüyüm ya

selam kizlarr nasil gidiyor bayadir ugrayamadim.. simdi dönünce kreme tekrar baslicam ama adacayiyla masaj yapamiyorum ben cok aciyor.. bide krem cekince yapraklar dökülüyor napabilirim ? sizde de böyle oluyor mu ??? :olmaz:

Back