Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

saatlerdir forumdaki yazıları teker teker okuyorum arkadaşlar ve bi türlü verilen uygulamaları yapıp da introm kadar sonuç alan bir isme rastlamadım. eğer onun kadar sonuç alan varsa paylaşsın lütfen.. çok aydınlatıcı olacaktır bu uygulamayı yapmak isteyenler için.. introm çok özverili bir şekilde herkese yardımcı olmaya çalışmış, çok da güzel sonuçlar elde etmiş ancak onun kadar iyi başka sonuçlar da alan varsa yazsın lütfen.. sadece dolgunlaşma ve bir kaç santimlik değişmeleri değil de ciddi sonuçları paylaşalım. çok eziyetli bi uygulama bu, değecekse bu çileyi çekelim.. burdan başlatalım.. introm gibi sonuç alanlar el kaldırsın::)

tatlım sana şunu demem lazım yazdıkların için sağol ancak birşeyi demeden geçemeyeceğim ben 1,5 ay uyguladım arkadaşlar gibi az az büyüme oldu ve sonra devam ettiğimde yazıları okuduysan günde 1 cm büyüme olduğu bile oldu ilk başta yavaş gelişme oluyor ve bunu 2 ay aralıksız yapıp sonuç alamayan yok

esma tatlım senin durumu hatırlıyorum sana cevap yazmıştım okumamışsın sanırım biryerde hatan vardı şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama hatanın olduğun aklımda kalan

sen hangi kremi kullandın ve uygulayınca kaşıntı oldu mu ya da adaçayını uyguladın değil mi belki de ot az olmuştur birçok olasılık var tatlım ama bir yer yanlıştı sende

işte sorun bu bak kaşıntı yoksa karışım yalnış boşuna yapmayın demiştim tatlım sen orayı kaçırdın kaşıntı olmalı bebek kremi hiç denememiştim ki onda da olmuyormuş dove arko ve nivea da da olmuyor

ilgilendigin icin cok saol intromtrack ben iyice bi arastiriyim yagsiz krem konusunu b urdada cins cins kasiyerler var bisey soruyosun neye lazim falan sinir oluyorum ben burdaki dil bilen arkadaslara bi sorduriyim benim mutlaka büyütmem lazim memisleri soldu dogumdan sonra gariplerim yas daha 23 bi yol bulmak lazim dimi

ben de rahatladım tatlım inş artık gelişme görceksin unutma adaçayını mutlaka yap kremi de 1 gün dinlendirmeden sakın uygulama şerbetçi otunu da az katma bol bol kat ama suyu çok olmasın kıvamlı olsun

benim de bazen oluyor bazen olmuyor kaşıntı. halbuki karışım aynı karışım. ben ilk başta çok yapmıştım. yalnız şöyle bir durum var. bazen açık bekletiyorum bir kaç dakika işte o zaman hava alınca çok kaşınıyor. esma bir dene istersen. sürüp göğüslerin açık olarak bekle biraz. havayla temas ettikçe kaşınıyor. çoğu kez üzerimi giyince kaşıntı duruyor benim. hava alacak çamaşırlar giydiğim halde. aslında bunun yazın yapılmasında fayda var. sadece ince bir yarım atletle yatılabilir o zaman. ama şimdi kış illa kalın giyiniyorum ben yatarken. ben yaza tekrar yapmayı düşünüyorum zaten. introm sana da söylemiştim. ben kremle çok ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. bende neutrogenanın vücut losyonu vardı. losyon da değil ya böyle yoğun el kremi gibi bir şey. ben onunla yapıyorum. sabaha kadar ancak emiyor. yavaş yavaş yani. ben prensibin yavaş emilim olduğu sonucunu çıkardım krem konusundaki tartışmalardan ama bilemiyorum gene de. bu benim vardığım sonuç. hatalı olabilirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…