• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

esma hoşçakal tatlım

gelsomina yorumun çok hoş olmuş haklısın yazın daha rahat oluyor kullandığın kremi bilmiyorum ama umarım sende de bir gelişme olur kaşıntı olduğu sürece doğru yoldasın demektir :)

arkadaşlar iyi geceler hepinize..öncelikle intromtrack sana çok tşk ediyorum ben de bu uygulamaya başladım bugün 3. günüm, 2.gün ölçtüğümde 1 cm değişiklik vardı:):) bu sefer çok inanıyorum istediğim ölçülere ulaşıcam..yalnız senin değişimin olağan üstü, bu süreçte kilo falan aldın mı diye sorucaktım:) ben brz zayıf sayılırım da bunun da etkisi olabilir diye düşündüm..buarada nivea body lotion kullanmıştım yine de işe yaradı yanlış ölçmediysem;)

gelişmelere çok sevindim tatlım daha da büyüycek umarım kilo alıp veremem olmadı büyüme sırasında yani bu uygulamayla oldu bütün büyüme nivea olmasına rağmen büyüme olmasına şaşırdım şu ana kadar nivea kullanıp sonuç gören tek sen varsın ama maşallah diyelim daha da büyüsün :)

ya kızlar bnm karışımım cıvık gibi oldu biraz... poff... o kdr krem koydum ama ne kdr yoğunlaşacak ki

bana kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm: tekrar yazıyorum....

kızlar introm trcak'ın açtığı bu formu şöyle genel olarak okumaya çalıştım. çünkü aynı dertten ben de muzdaribim. yapılması gerekenler anladığım kadarıyla şöyle mi acaba? önce adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içmek iyi geliyor denilmiş. sonra bunun yapraklarıyla göğüslere bir güzel masaj yapılacak. ayrıca şerbetçiotu ve krem karışımını da bir güzel göğüslere sürerek yatılacak. ama bu iki sürme olayını ne kadar aralıkta yapacağız? adaçayı masajının hemen peşinden mi şerbetçiotu-krem karışımını süreceğiz? lütfen yardımcı olun hemen denemek istiyorum:teselli:

bana kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm: tekrar yazıyorum....

kızlar introm trcak'ın açtığı bu formu şöyle genel olarak okumaya çalıştım. çünkü aynı dertten ben de muzdaribim. yapılması gerekenler anladığım kadarıyla şöyle mi acaba? önce adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içmek iyi geliyor denilmiş. sonra bunun yapraklarıyla göğüslere bir güzel masaj yapılacak. ayrıca şerbetçiotu ve krem karışımını da bir güzel göğüslere sürerek yatılacak. ama bu iki sürme olayını ne kadar aralıkta yapacağız? adaçayı masajının hemen peşinden mi şerbetçiotu-krem karışımını süreceğiz? lütfen yardımcı olun hemen denemek istiyorum:teselli:

canım ben adaçayını içtikten yarım saat sonra yapraklarıyla masaj yapıyorum 5 dk sonra kuruyunca da kremi sürüp yatıyorum öyle çok beklemiyorum yani umarım yardımcı olmuşumdura.s.

bu arada kizlar bana yagsiz krem markasi lazim avusturyadan katilanlar yardimci olabilirmi ben gidip sordum bana niye lazim oldu falan dediler normal el kremlerini gösterdiler dm de falan yoktu

ya kızlar bnm karışımım cıvık gibi oldu biraz... poff... o kdr krem koydum ama ne kdr yoğunlaşacak ki

Tatlım kıvamı böyle olanlara bi arkadaş buzdolabında bekletin kıvamı yerine gelir demişti...CADIARZU yada biraz daha ot koysan olur mu ki fisfisfis

bilmiyorumkismile
ya canm bu ada cayını ıcmemızın fln bellı br sebebı varmı? ben bugun serbetcı otunu yaptm strech fılm folyo ıle kapattm otları braz kaldı ustnde kuruypta dokulmesnde:( bole uyuycam ada cayını gece yatarken ıcıorm...bde corek otunu denednzmı?gercekten ıse yarıomu bana bı aktar ogutulmus uzum cekırdegını verdı onerdı pek bır ıse yaramadı bu sızın küç dedgnız kara uzum cekırdegıyle aynımıkı?

brı bana cevap verebılirr mmiiii:(:(:( bu aradaa aksamları ada cayını ıctm ama masaj yapmadm ve sabahları kızarklıgm var pışik olms gbı smdı ben corek otu yagını sabah sursem (oda cok buyutuoms) gecede serbetcı otunu kullansam olurmukı?hihoyyyt

gizemlikizz kullanıcısından alıntı
ya canm bu ada cayını ıcmemızın fln bellı br sebebı varmı? ben bugun serbetcı otunu yaptm strech fılm folyo ıle kapattm otları braz kaldı ustnde kuruypta dokulmesnde:( bole uyuycam ada cayını gece yatarken ıcıorm...bde corek otunu denednzmı?gercekten ıse yarıomu bana bı aktar ogutulmus uzum cekırdegını verdı onerdı pek bır ıse yaramadı bu sızın küç dedgnız kara uzum cekırdegıyle aynımıkı?

brı bana cevap verebılirr mmiiii:(:(:( bu aradaa aksamları ada cayını ıctm ama masaj yapmadm ve sabahları kızarklıgm var pışik olms gbı smdı ben corek otu yagını sabah sursem (oda cok buyutuoms) gecede serbetcı otunu kullansam olurmukı?

brı bana cevap verebılirr mmiiii:(:(:( bu aradaa aksamları ada cayını ıctm ama masaj yapmadm ve sabahları kızarklıgm var pışik olms gbı smdı ben corek otu yagını sabah sursem (oda cok buyutuoms) gecede serbetcı otunu kullansam olurmukı?

Canım adaçayı östrojen hormonunu artrıyormuş.Önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla buda memişlerin büyümesine fayda sağlıyor.Birde şerbetçi otunu memişlere sürdükten sonra sakın strechlemeyin demişti introm.Havayla temasını engelliyormuş bu da kaşıntıyı engelliyor doğal olarak.Faydası olmaz demişti.Tatlım sen en iyisi sürdükten sonra biraz kurumasını bekle sonra bol bi şey giy.Uyurken dökülmesin diyede pijamanın içine koy bluznü aklinialirimsmile Ben böyle yapıyorum canım olumunekankayizsmile
Bu küç dediğimiz şeyde senin dediğinle aynı canım.Bunu yeni başladıysan her sabah suyla yut bir tatlı kaşığı kadar.ınan çok faydasını görürsün. Bazı arkadaşlarda yoğurtla felan yiyormuş cokacimcoook Artık orası sna kalmış canım :jeyyar: Adaçayıyla mutlaka masaj yap tatlım daha çabuk etkisini görürsün. Kolay gelsinaklinialirimsmile

Son düzenleme:
Back