- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #4.181
esma hoşçakal tatlım
gelsomina yorumun çok hoş olmuş haklısın yazın daha rahat oluyor kullandığın kremi bilmiyorum ama umarım sende de bir gelişme olur kaşıntı olduğu sürece doğru yoldasın demektir :)
merha bayanlar şu kremi nerden bulabilirim şerbetçiotu kozalakekstresini lütfen yardımcı olun bilmiyorumkismile
bana kimse cevap vermemiş :çok üzgünüm: tekrar yazıyorum....
kızlar introm trcak'ın açtığı bu formu şöyle genel olarak okumaya çalıştım. çünkü aynı dertten ben de muzdaribim. yapılması gerekenler anladığım kadarıyla şöyle mi acaba? önce adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içmek iyi geliyor denilmiş. sonra bunun yapraklarıyla göğüslere bir güzel masaj yapılacak. ayrıca şerbetçiotu ve krem karışımını da bir güzel göğüslere sürerek yatılacak. ama bu iki sürme olayını ne kadar aralıkta yapacağız? adaçayı masajının hemen peşinden mi şerbetçiotu-krem karışımını süreceğiz? lütfen yardımcı olun hemen denemek istiyorum:teselli:
ya kızlar bnm karışımım cıvık gibi oldu biraz... poff... o kdr krem koydum ama ne kdr yoğunlaşacak ki
ya canm bu ada cayını ıcmemızın fln bellı br sebebı varmı? ben bugun serbetcı otunu yaptm strech fılm folyo ıle kapattm otları braz kaldı ustnde kuruypta dokulmesndebole uyuycam ada cayını gece yatarken ıcıorm...bde corek otunu denednzmı?gercekten ıse yarıomu bana bı aktar ogutulmus uzum cekırdegını verdı onerdı pek bır ıse yaramadı bu sızın küç dedgnız kara uzum cekırdegıyle aynımıkı?
canım ben adaçayını içtikten yarım saat sonra yapraklarıyla masaj yapıyorum 5 dk sonra kuruyunca da kremi sürüp yatıyorum öyle çok beklemiyorum yani umarım yardımcı olmuşumdura.s.
Tatlım kıvamı böyle olanlara bi arkadaş buzdolabında bekletin kıvamı yerine gelir demişti...CADIARZU yada biraz daha ot koysan olur mu ki fisfisfis
ya canm bu ada cayını ıcmemızın fln bellı br sebebı varmı? ben bugun serbetcı otunu yaptm strech fılm folyo ıle kapattm otları braz kaldı ustnde kuruypta dokulmesndebole uyuycam ada cayını gece yatarken ıcıorm...bde corek otunu denednzmı?gercekten ıse yarıomu bana bı aktar ogutulmus uzum cekırdegını verdı onerdı pek bır ıse yaramadı bu sızın küç dedgnız kara uzum cekırdegıyle aynımıkı?
brı bana cevap verebılirr mmiiiibu aradaa aksamları ada cayını ıctm ama masaj yapmadm ve sabahları kızarklıgm var pışik olms gbı smdı ben corek otu yagını sabah sursem (oda cok buyutuoms) gecede serbetcı otunu kullansam olurmukı?
o kdr kötü kokuodu ki attım ben vallamirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?