Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

--------------------------------------------------------------------------------

canım benim miktar falan önemli değil intrm şöyle diyo esit olsunyeter otu al üzerini biraz gececk su koy 10 yemek kasığı ot olsun 2 dakka kaynayınca dibinde 3 yemek kasığı su kalsın ki kreme kattığında sulu olmasın otu kaynatmadan önce kuruken elle yada kahve cekme makinesi gibi bi şeyle ufaltabilirsen daha kolay sürülür ben krem olarak mecitefendinin 150 ml 15 milyona satılan aktardan karaüzüm çekirdekli kremini aldım çok hoş kokuyo otun kokusu biraz azalıyo birde ginseng tozu kattım ve ayva cekirdeği jeli bu jel evde yapılıyo.suna duman kayanın bi göğüsbüyütme maskesi vardı netten bakabilirsin ondaki malzemenin bi kısmı.ama intromun onayını merak ediyorum o olmaz derse 2ci seferde katmam sağolsun buluş ondan saygı duyarım .yani tatlı kardesim bu kremi adacayı içme ve masaj yapma kısmından sonra bolca sür yat Allah sebeb eder insallah.hepimiz için.ilgilenenolursa jelin tarifide nette var.öpüyorum

Kızlar bende başladım dün.Kremi çok önce yapmıştım ama dün başlayabildim.bir kupa ada çayını içtim saat sonra kremi sürdüm.Bir saat sonra da tekrar 1 kupa ada çayı içtim.Eklemem gereken birşey varmı buna kızlar.???

Son düzenleme:

teşekkür ederim zehrecim.. evet suna dumankayanın formülünü ben de yapçaktım bir kaç ay evvel ama aloe vera bulamadım ben de ginseng tozu katmayı düşünüyorum.İnşallah hepimizde etki eder.. ben neutrogena kremine yaptım ama pek bir şey fark etmedi.1ay sonra dermokile yapçam çünkü almanyaya gidiyorum orda vaktim olmayacak sanırım periyodik olsun istiyorum. adaçayıyla nasıl masaj yapıyorsunuz ki ? ben de çok acıttı sert olduğu için ???
çok öpüyorum olumunekankayizsmile

jelin tarifi nerededir canım :kedi:

sana da çok tşkkr ederim jelibon en yakın zamanda gidecem sağola.s.guclubacismile

ya kızlar bnde hafif acı da oluyor size normal midir birazda kaşıntı oluyo bi de anlamadığım bişey var adaçayı ile masaj yapıyoruz tamam da sonra krem karışımıyla da mı masaj yaparak sürcez?bilmiyorumkismile

slm hayır cnm adaçayıyla masaj yap kremi de masaj yapmadan öyle sürüyosun tmma.s.

bende $erbetci otunun hapini kullanmayi düsünüyorum. almanyada bulamiyorum serbetci otunu sadece haplari var, ama burdaki alman kizlari hapini kullaniyor ve i$e yaradgini söylüyorlar...

ya bişey daha sormak istiyorum.bu hormon testi hastahanede yapılıyo mu yoksa özelde olması şartmı.yani özel dk mı gitmek gerekiyo.çok soru soruyorum amaCADIARZUa.s.

canım kardesim neutrogena işe yaramadı derken şerbetciylemi karıştırdın ve ne kadar sürede yaptın sitede %99 bi şekilde işe yaradığı anlasılıyo.yas kaç acaba düzensizmi yaptın bu bilgiler hepimizin bilinçlenmesi içn işe yarar ada cayının sadece yapraklarını al suyunu sıkma avucundaken dairesel hareketlerle masaj yap bastırmadan maksat o ıslaklığı emsin dipte kalan suyuda azıcık sür hava soğuk ya çayın ılık olsun yada fönü aza alıp uzaktan tut ki üşütmeyesin.bende bişey sorcam evde olduğumuz zamanlar gündüz yapsak olurmu acep gece bi tembellik üşenme geliyo.ne dersin bence olur gibi geliyo.ayriyetten bilgisi olan lara da soruyorum burdan gündüzde bu uygulamayı yağabilirmiyiz öpüyorum canımvereliniortak

jelin tarifi nerededir canım :kedi:

canım kardesim bi ayvayı al çekirdeğini çıkar .bu çekirdekleri çay bardağına koy üzerini 2 parmak gececek içme suyu koy.cam bi çay bardak altlığı kapa buzdolabına koy 3 yada 4 gün sonra jele dönüştüğüne inanamıycaksın.inanın kızlar TAM BİR JELE DÖNÜŞÜYO.kolay gelsin kardeşimalkisalkisalkis

tatlim benim bildigim gece saat 11 deen itibaren insan dokularin hucrelerin yenilenmeye basladigi.dolayisiyla gece yaparsan daha faydali oldugu gorusundeyim ben.tabii karar yinede senin bikac gun zor geliyo ama sonra alisiyosun inan.20 gundur yapiyorum ben sende alisirsin.

mantıklı geldi sağol kardes nasıl sende fark ettimiopuyorumnanaktan

bide su var ben adetime yakın acı ve büyüme oluyo adetin 3 yada 4 günü hem küçülüyo hem acı hissi geçiyo şimdide o dönemdeyim bu hisler beni yanıltmasın diye bıraktım 2 kere yaptım o kadar 5.günü baslamayı düşünüyorum böylece şu kasınma acı ve byüme sonuçlarına daha realit gözlemleme yaparım diye düşündüm sakıncası yoksa yas kaç ben 32 geçmi kaldım diye sormayada korkuyom doğrusu olumunekankayizsmile

mantıklı geldi sağol kardes nasıl sende fark ettimiopuyorumnanaktan

fark var ama oyle gozle gorulcek kadar abartili deil canim.2 ay gibi bir sure vermis topigi acan arkadas tabii yasinda etkisi buyuk bence bunda.ilk once acima oluyo yeni ergenlik gibi ada cayinida ihmal ettmemek gerek canim/bu arada yasim 33 ben faydali olduna inaniyorum tatlim.ben goguslerimi sonradan kaybettim zaten kilo verme dogum falan.bakalim nolucak canimm

Zehre'cim neutrogena derken evet şerbetçi otuyla karıştırdım dediğin gibi pek düzenli yapamadım ama çok da cıvık oldu.okuduğum kadarıyla dermokille daha etkili oluyormuş o yüzden ondan aldım.1ay sonra yapacağım ama.Sen de gelişmeler nasıl ? sence ginseng tozunun ayrıca bi etkisi var mıdır ? ben de düşündüm onu da..
adaçayının yaprağına gelince..biraz sert geldi bana çok acıttı dediğin gibi yaptım ama.. o yüzden yamıyorum ama çörekotu yağıyla masaj yapıyordum ama işte düzenli olmadığı için pek işe yaramadı..:1hug:

aynı yastayız canım birbirimizi takip edelim cm ile ölç bence göz yanılır rakam gerçeği söyler.benide umutlandırdın belkide cm olarak fark etmiştir inanmakda önemli öptüm hemen cevap yazamadım netten çıkmişdim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…