Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Bu 2.haftaaaam ve hala birsey yok tek dolgunluk var yaaa bu krem otu hic yaramiyo yaaa ama aldigim 100grlik otu bitirmem lazim...:çok üzgünüm:

arkadaslar bosuna bu tur seylerle uğrasmayın zaman kaybından baska bi şey değil,ben krem kullandım hemde hatırı sayılır para odedim
kullandığım surece bi dolgunluk oluyo fakat kullnmayı bıraktığın an eski haline dönuyor
TEK ÇÖZÜM SıLıKON
bu operasyonu yaptıran arkadaslardan pişman olanına hiç denk gelmedim,bende çok istiyorum ama para meselesi biraz can sıkıcı

selammm şekerlerimmmm bende kullanalı 15gün oluyor 4 cm kadar büyüme oldu bende ama şu an sanki dolgunlaşıyor gibi bekliyorum bakalım kullanmaya devammm küçük göğüslere vedaaaa:teytey: bence pes etmeyin introm arkadaşımız kullanmış fayda etmiş demekki doğru kullandığımızda bize de edecekk demektirrkaydirigubbakcemile5 bu arada tatlılarımm ben yeni karışımımı hazırladım dün krem aldım neutrogena 'nın yağsız el kremini karışımım bitmişti hemen almak zorundaydım 11 tl baydım valla içim yandı ama napıyım göğüslerim için değer opuyorumnanaktan neyse bir çözüm daha buldum bir arkadaşım geçen gün oriflame katalogu gösterdi orada yağsız krem vardı 6 - 6.30 tl gibi bişeydi ondan alcaktım da zamanım yoktu gelişi uzun sürer diye hemen gidip yağsız krem aldım parfümeriden şimdi onu da sipariş etcem bir dahaki karışımıma artık onu kullanırımzemuszemus

oriflamein hangi ürünüymüş o yaa. kodunu biyor musun?

arkadaşlar şurda aylardır sizlere haberler veriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum ama bir çırpıda böyle boşuna denemeyin yazılınca da inanın bir anda bırakasım geliyor yardımı herşeyi bunları diyen arkadaşları ALlah'a havale ediyorum artık birşey bilmeden denemeden konuşuyorlar

_Aysima_ tatlım sen neler yapıyorsun da olmuyor kaşıntı olmuyor mu bir yerde hatan vardır

beautygloss tatlım gelişmelere çok sevindim inş devamı da gelir

DıP NOT: silikon diyen arkadaşım senin silikon hakkında bilgin sıfır belli hiçbir zararı yokmuş gülerim ben bu söze

sonuç alanlar senin aldığın sonuca yakın bir noktaya gelebiliyorlar mı canım? sen o kadar iddialı konuşmasan kesinlikle bu konu ile ilgilenmezdim ama madem her yapan senin sonuçlarına yakın bir netice elde ediyor denemeye değer.. ama şunu görüyorum ki bi çok kişi kürün kıvamını tutturamadığı için çabaları boşa gitmiş ya da hevesleri kırılıp vazgeçmişler. sen herkesle tek tek ilgilenip her birine ayrı vakit ayırıyosun bu gerçekten taktir edilecek bi özveri ama senin çabana rağmen doğru kıvamı yakalayıp doğru sonuçlara ulaşan çok az.. senden bu forumdakiler adına, onlara tek tek cevap vermenden daha kolay yapabilceğin bi teklifte bulunsam: bu kürü sen hazırlasan da biz de emeğinin ve maliyetinin karşılığını sana göndersek, sen de verdiğimiz adreslere topluca karışımı göndersen.. hem herkes bi sonuç alır gösterdiği aşırı emek ve disiplinden.. hem de sen, bu kadar herkese ayrı ayrı cevap vermekten kurtulursun.. lütfen yanlış anlama.. hayır dersen eminim hepimiz seni anlayışla karşılarız. şimdiden teşekkürler..

oriflamein hangi ürünüymüş o yaa. kodunu biyor musun?

tatlım vallahi kodunu bilmiyorum ama yarın senin için öğrencem arkadaştan a.s neutrogena da çok iyi etki ediyor ama çok pahalı oda karışım zaten bana 10 gün falan gidiyor 10günde bir kreme de 11 tl vermek pek mantıklı gelmedi bana o yüzden birde onu deniycem o yaramazsa artık neutrogena alcam napıyım inşallah çabuk istediğim boyuta ulaşır hatta bu forumda bu karışımla göğüs büyütmek isteyen tüm arkadaşlarım çabucacık istedikleri ölçüye ulaşırlar inşallaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh

tatlım hoşgeldin sefalar getirdin eyy göğüs büyütme konusunda örnek aldığımız insannn hoş geldinn sennn :sm_cool: bu arada gereksiz yorum yapanlara bakma sen çok istiyorlarsa gidip silikon yaptırsınlar o zaman naniknanik ama aramızdaki fark tabiki bizim göğüslerimiz doğal göğüsken onlarınki silikon parçasından oluşcak laelaelaelaelae sen çok büyük sevaba giriyorsun gerçekten bu konuda nişanlılarından eşlerinden ayrılmak durumunda kalan insanlar bile var sen onlara bir nebze bile yardım edebiliyorsan ne mutlu sana ki sen daha fazlasını yapıyorsun o yüzden sakın ha yardımlarının boşa gittiğini sanma Allah-ü teala tarafından çok büyük sevaba girdin giriyorsun da eminim buna tatlım Şeniz

Ayh canım bende o kremden aldım yağsız deyince hemde ben 3,5 tlye aldım 150 mlt :jeyyar: ama kozmetik dükkanından aldım...Onunda farkı yok tıpkı dermokil gibi :kedi:

gülşah tatlım en başta dediğim gibi idda atmıyorum ortaya eğer uzmanlık alanım olsaydı kesinlikle evet derdim ama ben sadece ben böyle birşey buldum oluyor dedim ve doğru uygulayanlar da benzer sonuçlar aldılar kremi benim yapmam konusuna da gelince üniversite öğrencisiyim ve okul bu yıl bizi fabrikalarda çalıştırıyor 1 yıl boyunca günde 8-9 saat çok ağır işler yapıyorum üstüne akşamları da sahneye çıkıyorum inan vaktim olmuyor olsa ben parasız yaparım para almam hiç sorun olmaz benim için ama inan vaktim yok

Benim de aklıma geldi ama introm ne der bilemem ...ohaoldumsmile Hem intromun işten güçten vakit bulup sağolsun bu kadar yardımcı olması bile yetiyor.olumunekankayizsmile Ben kıvamını tutturdum ama benim şerbetçi otum toz şeklindeydi ondan çabuk oldu :1closedeyes: Ama ne yazık ki herkesin kullandığı ottan bulamadım :uhm:

Ya yazilanlari uyguluyorum 1kere olmusdu o siddtli kasinma dayanamayip yikamisdim 3saat sonra falan..Ama bilmiyorum ya senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…