Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım yasın çok genç bu harika ve sonucuda iyi olacaktır ginsengi kattım ama adetim bitince devam edecem bu dönemde ağrı ve dolgunluk oluyo yanıltmasını istemiyorum 5 yada 6 .günümde baslıycam bende karaüzüm çekirdekli kremle yaptım bakalım ne olucak:1rolleyes:

kızlar feci ağrıyor benim yaa. uçları da deli gibi hassaslaştı. bir iki gün ara vermeyi düşünüyorum. durdukları yerde sızım sızım sızlıyorlar.

ama agrıması normal okdr işlemden sonra zaten agrıyarak büyüyorlar ya olumunekankayizsmile

kızlar feci ağrıyor benim yaa. uçları da deli gibi hassaslaştı. bir iki gün ara vermeyi düşünüyorum. durdukları yerde sızım sızım sızlıyorlar.

sormamın sakıncası yoksa yas kaç canım benim bu gelişme mükemmel ergenlik ağrılarını hatırla ama yasında küüçükse introm gibi 10 cm gecersin insaallah.opuyorumnanaktan

sormamın sakıncası yoksa yas kaç canım benim bu gelişme mükemmel ergenlik ağrılarını hatırla ama yasında küüçükse introm gibi 10 cm gecersin insaallah.opuyorumnanaktan

yok yaa. yaşım 27. çok bi beklentim yoktu da sadece küç ve adaçayıyla 4 cm büyüttüm. bu arada ergenlikte göğüslerim doğru düzgün büyümediği için çok ağrı da olmadı sanırım. ya da ben hatırlamıyorum. benim adetlerimden önce çok ağrı olur ama bu son zamanlardaki ondan fazla. o yüzden endişelendim. fazla mı zorladım acaba. bir yandan masaj bir yandan şu avuçları sıkıştırma hareketini yapıyorum. bir de şerbetçi otunu sürdüğüm zaman sabah uyandığımda özellikle uçları çok acıyor.

Sakin ara verme agrimasi iyidir bendede bi günü cok kötü kasinma olmusdu krem yüzünden yaklasik 3saat öyle durmusdum sonra dayanamayip yikamisdim mallak gibi =) benimde yasim 18 bendede ne kasinma nede agri olmusdu simdi cekiyorum ama olsun büyücekseler cekmeye deger...

bence kremi uç kısmına değdirme avuç sıkıştırma büyütmeden çok diklestiriyo .benim tek korkum bıkıp bi gün bırakınca küçülmesi ve sarkması neyse bi tanem yasın kücük sayılır adaçayıyıla 4 olan selsinopuyorumnanaktangerbetciyle daha çok olur kolay

zaten ucuna değdirmiyorum ama dar yarım atlet giyorum. onun içinde hareket edince ister istemez bulaşıyor uçlara da.

zaten ucuna değdirmiyorum ama dar yarım atlet giyorum. onun içinde hareket edince ister istemez bulaşıyor uçlara da.

bak kardesim penye biraz büyük sütyen giy üzerine cok dar olmıyan penye atlet giy.o zaman otlar fazla harekat etmiyo yada azıcık sargı bezi kes uçlarına kapa sonra sür kaydirigubbakcemile

kızlar introm trcak'ın açtığı bu formu şöyle genel olarak okumaya çalıştım. çünkü aynı dertten ben de muzdaribim. yapılması gerekenler anladığım kadarıyla şöyle mi acaba? önce adaçayı ve rezene çayını karıştırıp içmek iyi geliyor denilmiş. sonra bunun yapraklarıyla göğüslere bir güzel masaj yapılacak. ayrıca şerbetçiotu ve krem karışımını da bir güzel göğüslere sürerek yatılacak. ama bu iki sürme olayını ne kadar aralıkta yapacağız? adaçayı masajının hemen peşinden mi şerbetçiotu-krem karışımını süreceğiz? lütfen yardımcı olun hemen denemek istiyorum :teselli:

Son düzenleme:
bak kardesim penye biraz büyük sütyen giy üzerine cok dar olmıyan penye atlet giy.o zaman otlar fazla harekat etmiyo yada azıcık sargı bezi kes uçlarına kapa sonra sür kaydirigubbakcemile

canım zaten otlar hareket etmiyor. ama krem bulaşıyor. neyse ben hallettim onu da. önce göğüs uçlarına bepanthene sürdüm dün. bepanthene yoğun olduğu için öbür krem bulşasa da altta bepanthene kaldığından göğüs ucuma temasını engelledim. bu sabah acımıyor o kadar. bepanthene de biraz yumuşattı herhalde.

ya canm bu ada cayını ıcmemızın fln bellı br sebebı varmı? ben bugun serbetcı otunu yaptm strech fılm folyo ıle kapattm otları braz kaldı ustnde kuruypta dokulmesnde bole uyuycam ada cayını gece yatarken ıcıorm...bde corek otunu denednzmı?gercekten ıse yarıomu bana bı aktar ogutulmus uzum cekırdegını verdı onerdı pek bır ıse yaramadı bu sızın küç dedgnız kara uzum cekırdegıyle aynımıkı?

alkisalkisalkis

Kızlar 3.günüm biraz hassaslaştı sürünce kaşıntı olmuyor ama sabah kaşıntı oluyor.Ne dersiniz faydası oluyormuki eyvahedigeldismile

ya ben bunu yaptım kaynattım ama sonra krem koyunca hiç yoğunlaşmadı offf dolaba koydum ama bakcaz artk:sinifsinif:

tatlılarımmm ben geldimmmm sorusu olan var mı

hoşgeldin introm, soru yok. güzel haberler var. :lepi: :teytey: ben 82 cm'ye ulaştım. şerbetçiye başladığımda 80'di. ama bu arada çörek otu yağıyla ve çilek yağıyla masaja da başladım. hangisinin etkisi bilemiyorum şimdi. neyse şerbetçiyi kullanabildiğim kadar kullanacağım. sonra bırakmak zorundayım sana anlatmıştım sebebini. ama bırakana kadar belki bir iki cm daha büyütür. inşallllaaaah. :Saruboceq:

hoşbulduk tatlım habere çok sevindim bir ara bana da dene dediler o yağları denedim hiç etki etmedi bence bu karışım sayesinde oldu daha büyür ama inş erken bıraktığın için gerileme olmaz senin durumu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…