Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

iyiyim nurum sağol sen nasılsın :) bak doğru yoldasın uygulaman çok iyi kaşıntı da oluyormuş adaçayını da ihmal etmiyorsundur doğru yoldasın tatlım büyüme olcak görünüyor bu gidişle 1 haftaya başlar ama kesin de konuşamam bünyeden bünyeye değişiyor biliyorsun :)

Ewet canım küçük yuwarlak kutuda 150 ml krem onu aldım yaptım ben bir tane aldım keşke iki tane alsaydım yaaa:çok üzgünüm:

slm kızlarrrrr bugun 3.günüm:))üstüne bıde regl oldum
bu arada ben dermokilı yüz kremı almışım yanlışlıkla 18lira verdım e tabi daha cıvık otlar dursun üzerimde diye bol bol sürdüm :))))sabah kalktım bugün boğazlar şişmiş.bütün gece kurumamış düşünün artık nasıl sürdüysem neyse bugun el kremini aldım kıvamı gayet ii oldu ona başlıcam:===))))

Bende iyyim canım saol inşallah büyürler adaçayını da yapıyorum merak etme canım umuyorumki büyüyecekler opuyorumnanaktan

intro karışımını bende uyguladım bi kaç defa yanlış yaptım gibi geldi. karışım sadece kremden ibaret gibi oldu ama dengeli koydum ikisinide. kaşıntılar oldu ama o da otlar battığı için kaşındı tabi yatağı pisletmeleri de cabası ben şey yaptım bide streçle kapatmıştım sürdükten sonra göğüslerimi

shaka hoşgeldin tatlım da 18 baya vermişsin cidden el kremini ne kadara aldın 4 e alıyorum ben de ne kadar bol sürersem süriyim emerdi cıvıklığından dolayı emmedi sanırım gelişme başladım mı sende

Haydi bakalım hayırlısı canım inş büyürler
Hem vucut hem el kremi wardı 1500 ml ondanmı aldın acaba benim aldığım el kremi 150 ml lik 5-6tl ciwarında inş büyürler seninkilerde canımopuyorumnanaktan

nurum büyüycek bak görürsün :)

duru tatlım bir kampanya başlatmıştım sanırım görmemişsin ne kadar ot o kadar santim diye :) en az eşit miktarda olmalı otu bolca koy az olduğunda hiçbir işe yaramıyor ve ben o steci denedim hiçç de tavsiye etmem :) bir de hangi kremle karıştırdın sen

kızlar regl dönemindeyim ben kremi sürüyorum ama çayı içmiyorum
artırmasın akıntıyı diye
adaçayının söktürcü etkisi var çünkü
bu yüzden ölçü anlamında sağlık bir bilgim olmayacağı için ölçmüyorum bitene kadar

bide kızlar bikini üstü giyip yattım
otlar hiç dökülmüyo ve memeye yapışıyohihoyyyt
kremide çok güzel emiyo vücut hihoyyyt

canımsın tabıkı etkı edıcek ben ınanıyorum ama daha 3.gün üstelik yüz kremi almışım dermokıln daha cıvıktı.şuan regl oldugun için biraz dolgun ama olur yanı ben inanıyorum:))El kremını 5 ytl ye alıdım sorun degıl ya önemlı olan hatayı düzeltmek

Normal bi kremdi cıvıkdı biraz. Ama streç olmadan dökülüyor yada üstüme giydiğim şeylere bulaşıo

aayyy bikini üstüüü iyi fikirrr :) uyguluycam bunu :) duru karışımı yeni yap eğer kaşınıtı yoksa shaka regldan sonra inş öyle kalır dolgunluk :)

kızlar sabah kalknca yıkıyomusunuz bence yıkamasak da olur otlar dökülüyo zaten...siz yıkıyomusunuz?
hem daha iyi emer...

kızlar streç sarmayın ben ilk 3 gün streç sardım hiç emmiyoki
hep streçde kalıyo ziyan oldu hep kremimim
kesinlikle bikini üstü deneyin:lepi: otlar memede kalıyo göreceksiniz
hani denize girince de yosunlar da vücuda yapışıyo ya
aynı ölekaydirigubbakcemile3

minish tatlım ben yıkamıyorum çok gerekmedikçe

oges kesinlikle sana katılıyorum çok kötü oluyor streçle bikini üstünü deniycem :)

Ben napıyorum biliyomusunuz kızlar atlet tarzı askılı giyiyorum onun üstüne kısa kollu pijama üşürüğüm biraz alkisalkisalkis sonra iç çamaşırıma sıkıştırıyorum sabah kalkıncada yataga dökülmüyoru ama doğru küvete giriyorum oraya döktürüyorum sülüyorum yıkamıyorum ben hiçbir yerde batmıyor böyle kolay geliyor bana size nasıl kolay geliyorsa deneyin bikini üstünü bende deniyebilirim belki

kıslarr bişiy sorcam benim reglden 2-3 gün önce dolgunlaşıyo regl basladımı poss sönüyo siznki gibi tam regl döneminde değil yani :bbo: neden acaba...? :uhm:

bende öyle içime sokuyorum pijamamı kaydirigubbakcemile3
bikini üstü
üzerine askılı atlet ve pijalarım
hepsini içime sokuyorum
hiç dökülmüyo yerimseniben

kıslarr bişiy sorcam benim reglden 2-3 gün önce dolgunlaşıyo regl basladımı poss sönüyo siznki gibi tam regl döneminde değil yani :bbo: neden acaba...? :uhm:

canım benimki 1 hafta önceden şişiyo 5cm kadar
regl bitince şişlikte gidiyo
o şişlik bişey ifade etmiyoki
ben şişliğe şişlik demem şişlik kalıcı olmadıkçakaydirigubbakcemile3

benm de kaşıntım çok az oluyo kremden mi bilmiyorum. bi türlü de bulamadım. dermokili arıcam bi de. yeni aldığımı da kullanmadım daha bi de onu denicem inş. benmkilerde değişiklik var günde iki kez adaçayı içiyorum bi de kremle masaj. iki günde bir de yağla masaj yapıyorm. çok azimliyim inş. sonuç da ii olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…