- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.121
Ewet canım küçük yuwarlak kutuda 150 ml krem onu aldım yaptım ben bir tane aldım keşke iki tane alsaydım yaaa:çok üzgünüm:
slm kızlarrrrr bugun 3.günüm:))üstüne bıde regl oldum
bu arada ben dermokilı yüz kremı almışım yanlışlıkla 18lira verdıme tabi daha cıvık otlar dursun üzerimde diye bol bol sürdüm :))))sabah kalktım bugün boğazlar şişmiş.bütün gece kurumamış düşünün artık nasıl sürdüysem neyse bugun el kremini aldım kıvamı gayet ii oldu ona başlıcam:===))))
shaka hoşgeldin tatlım da 18 baya vermişsin cidden el kremini ne kadara aldın 4 e alıyorum ben de ne kadar bol sürersem süriyim emerdi cıvıklığından dolayı emmedi sanırım gelişme başladım mı sende
Normal bi kremdi cıvıkdı biraz. Ama streç olmadan dökülüyor yada üstüme giydiğim şeylere bulaşıo
Ben napıyorum biliyomusunuz kızlar atlet tarzı askılı giyiyorum onun üstüne kısa kollu pijama üşürüğüm biraz alkisalkisalkis sonra iç çamaşırıma sıkıştırıyorum sabah kalkıncada yataga dökülmüyoru ama doğru küvete giriyorum oraya döktürüyorum sülüyorum yıkamıyorum ben hiçbir yerde batmıyor böyle kolay geliyor bana size nasıl kolay geliyorsa deneyin bikini üstünü bende deniyebilirim belki
kıslarr bişiy sorcam benim reglden 2-3 gün önce dolgunlaşıyo regl basladımı poss sönüyo siznki gibi tam regl döneminde değil yani :bbo: neden acaba...? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?