- 28 Nisan 2009
- 3.154
- 41
- 358
- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.101
kızlar dün akşam ölçtüm 86 çıktı (1,5 ay önce başldım 82 ydi ) bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama galiba ilerleme var kaydirigubbakcemile:teytey:
Tebrikler canım 4 cm hiçte fena değil,
çabasız bu zamana kadar hiçte böyle bir fark görmemiştik sonuçta,
ve çabamıza değecekse devam diyorum .. :)
kızlar dün akşam ölçtüm 86 çıktı (1,5 ay önce başldım 82 ydi ) bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama galiba ilerleme var kaydirigubbakcemile:teytey:
Kızlar yeni karışım yaptım dermokille fena kaşınıyo
bu daha geç kuruyacak sanırım önceki hemen kuruyodu demekki kremin markası önemliymiş önceki fazla bulaşmıyodu bu bulaşacak sanırım
İnş işe yarar
alkisalkisalkis walla bravooo yine bi umut geldi içime...bende bu akşam başlıyorum...benim akıllı kafam adaçayını karıştırmışım kreme 10 gündür falan sürüp duruyodum gece yaptım bu akşam ilk defa sürücem dermokil aldım inşallah kaşınıcak bu sefer...walla azimle başlıyorum bakalım...buyrunnnnnnnnn
Kızlar bende aldım malzemelerı bugun baslıyacagım yalnız kafama bırsey takıldı bu otu kayattıktan sonra suzup suyunumu kremle karıstıracas yoksa otla bırlıktemı :sm_confused:
introm sana da merhaba!!! ben 25 yaşındayım 35 gündür yapıyorum sadece adaçayını genelde günde bir kere yaptım. hiç gelişme yok,1 cm bile. 4-5 gün once intromla konuştum,uygulamada bi problem yok,adaçayını 2ye çıkardım 1hafta belki 15 güne tamamlicam. yine olmazsa bırakıcam heralde, bana fayda etmiyor galiba(( yaşımdan dolayı mı acaba, ondan sana yaşını sordum. ya da çok mu geç etki edecek bilmiyorum ki,çok küçük benimkiler. alt 74 üst 82 ama onceden 79 du. buz ve yağ masajıyla 3 cm büyüdü kaldı.
ephot cnm benmde yaş 24 işte 25 e az kaldı. 2 haftadır yapıorum masaj falan ama pek bıse olmadı sen ne kdr surede 3 cm buyuttun tatlım ne kdr sabretmem gerek ufak bı degısım ıcın
canım dermokil el kremi mi küçük yuvarlak kutuda mı...ben başka dermokil bulamadım zaten aldığım yerde de 3 tane kalmıştı bitmeden alayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?