• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar dün akşam ölçtüm 86 çıktı (1,5 ay önce başldım 82 ydi ) bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama galiba ilerleme var kaydirigubbakcemile:teytey::nazar:

Kızlar bende aldım malzemelerı bugun baslıyacagım yalnız kafama bırsey takıldı bu otu kayattıktan sonra suzup suyunumu kremle karıstıracas yoksa otla bırlıktemı :sm_confused:

kızlar dün akşam ölçtüm 86 çıktı (1,5 ay önce başldım 82 ydi ) bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama galiba ilerleme var kaydirigubbakcemile:teytey::nazar:

Tebrikler canım 4 cm hiçte fena değil,
çabasız bu zamana kadar hiçte böyle bir fark görmemiştik sonuçta,
ve çabamıza değecekse devam diyorum .. :)

Tebrikler canım 4 cm hiçte fena değil,
çabasız bu zamana kadar hiçte böyle bir fark görmemiştik sonuçta,
ve çabamıza değecekse devam diyorum .. :)

görüntü itibariyle de hoş oldular fark olduğu belli yani yaza kadar 95 cm yapıcam farkım 20 cm den büyük olsun istiyorum :dance:

bırde ınternette bır sıtedede yazmıslar bu formulun aynısını yalnız elma suyuda katıyorlarmıs ıcıne kızın bırı denemıs 1,5 ayda fark etmıs ne kadar dogru bılmıcem ınsallah fayadsı olur

alkisalkisalkis walla bravooo yine bi umut geldi içime...bende bu akşam başlıyorum...benim akıllı kafam adaçayını karıştırmışım kreme 10 gündür falan sürüp duruyodum gece yaptım bu akşam ilk defa sürücem dermokil aldım inşallah kaşınıcak bu sefer...walla azimle başlıyorum bakalım...buyrunnnnnnnnn

Kızlar yeni karışım yaptım dermokille fena kaşınıyo
bu daha geç kuruyacak sanırım önceki hemen kuruyodu demekki kremin markası önemliymiş önceki fazla bulaşmıyodu bu bulaşacak sanırım
İnş işe yarar

canım dermokil el kremi mi küçük yuvarlak kutuda mı...ben başka dermokil bulamadım zaten aldığım yerde de 3 tane kalmıştı bitmeden alayım dedim...

alkisalkisalkis walla bravooo yine bi umut geldi içime...bende bu akşam başlıyorum...benim akıllı kafam adaçayını karıştırmışım kreme 10 gündür falan sürüp duruyodum gece yaptım bu akşam ilk defa sürücem dermokil aldım inşallah kaşınıcak bu sefer...walla azimle başlıyorum bakalım...buyrunnnnnnnnn

Ya cnm benmki hiç kaşınmıyor kaşınma olayına çok takılmayın bence laelaelaelaelae

Kızlar bende aldım malzemelerı bugun baslıyacagım yalnız kafama bırsey takıldı bu otu kayattıktan sonra suzup suyunumu kremle karıstıracas yoksa otla bırlıktemı :sm_confused:

tatlım ilk günün hayırlı olsun.. yok hayır süzme suyunu . öyle bi ayar yapcaksınki krem su ve otlar kıvamında olcak . suyu süzmek yok ... hadi inşallah büyür senin memişler de opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrikler tatlımm ay çok sevindim senin adına kaydirigubbakcemile2
böle işe yarayanları görünce çok seviniyorum . intromun eline diine sğlık :hulya:
benm de ii gidiyo maşallah :Saruboceq::Saruboceq:
umarım yaza kadar istediğin ölçüye gelirler :jeyyar:

introm sana da merhaba!!! ben 25 yaşındayım 35 gündür yapıyorum sadece adaçayını genelde günde bir kere yaptım. hiç gelişme yok,1 cm bile. 4-5 gün once intromla konuştum,uygulamada bi problem yok,adaçayını 2ye çıkardım 1hafta belki 15 güne tamamlicam. yine olmazsa bırakıcam heralde, bana fayda etmiyor galiba:((( yaşımdan dolayı mı acaba, ondan sana yaşını sordum. ya da çok mu geç etki edecek bilmiyorum ki,çok küçük benimkiler. alt 74 üst 82 ama onceden 79 du. buz ve yağ masajıyla 3 cm büyüdü kaldı.

ephot cnm benmde yaş 24 işte 25 e az kaldı. 2 haftadır yapıorum masaj falan ama pek bıse olmadı sen ne kdr surede 3 cm buyuttun tatlım ne kdr sabretmem gerek ufak bı degısım ıcın

tatlılarıımmm ben geldimmmmm

glln tatlım sen bana karışımı nasıl yaptığını filan anlatır mısın bir yerde hata olmalı

tatlım kozmetikçilerde var ama bak dermokil zorunlu değil nivea arko dove olmasın da herhangi bir yağsız krem olur yağlı alma sakın

canım dermokil el kremi mi küçük yuvarlak kutuda mı...ben başka dermokil bulamadım zaten aldığım yerde de 3 tane kalmıştı bitmeden alayım dedim...

Ewet canım küçük yuwarlak kutuda 150 ml krem onu aldım yaptım ben bir tane aldım keşke iki tane alsaydım yaaa:çok üzgünüm:

İntrom canım nasılsın ben dün yeni karışımdan sürdüm we çok kaşındım bide birkere sürdüm biraz bekledim hafif kurur gibi olsu ikinciyi sürdüm yine bekledim sonra askılı giydim ama yatarken yapıştı we sanırım birazını emdi askılı atletim bir kere sürüp iyice emmesini kurumasını bekliycem daha iyi olur
büyüme olmadı bir cm ama dolgun we dahabir güzel görünüyo memişlerimkaydirigubbakcemile3

Back