- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.161
kızlar size gögüslerin sertleşmesi ve dolgunlaşması içinde ufak bir masaj teknigi vereyim ben 4 gündür yapıyorum ve müthiş işe yarıyo ... gögüslerinizi avuc içine alın ve hızlı bir şekilde yukarı dogru titretin ama gögüslerinizi sıkı sıkı tutun titretirken bunu kullandıgınız herhangi bir yagla yapın .. inanın yaptıgınız anda faydasını göreceksiniz
mnytr canım ben oestro kullandım 4 cm. ondan büyüdü biraz kilo aldım 1cm. ondan şimdi de touch me kullanıyorum 1 cm. de ondan büyüdü ben oestroyu iki sene önce kullandım sonra femagis kullandım breast success kullandım hiçbir etkileri olmadı şimdi adaçayı rezene içiyorum ama bir cm.lik büyüme touch me kremden
kızlar size gögüslerin sertleşmesi ve dolgunlaşması içinde ufak bir masaj teknigi vereyim ben 4 gündür yapıyorum ve müthiş işe yarıyo ... gögüslerinizi avuc içine alın ve hızlı bir şekilde yukarı dogru titretin ama gögüslerinizi sıkı sıkı tutun titretirken bunu kullandıgınız herhangi bir yagla yapın .. inanın yaptıgınız anda faydasını göreceksiniz
kızla peki bu yönteme vücdumuzun başka bölgelerine uygulasak sonuç verirmi.. örneğin dolgun kalça dolgun dudak vs..
ama yaglarla titreşim masajını tavsiye derim büyük gelişmeler saglıyo bir günde:hulya:
ama yaglarla titreşim masajını tavsiye derim büyük gelişmeler saglıyo bir günde:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?