• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım seninki yine önce dolgunlaşıyor benimki hiiççç ne başında ne sonunda dolgunlaşmıyor relgda

introm tatlım ya işe girdim ondan giremedim nete baya :sinifsinif:
uzak kaldım baya ama işte geldim burdayımkaydirigubbakcemile2
karışımı doğru uygulamaya başladım . ama ben pek bi büyüme göremiyorum dolgunluk var . belki de içi doluyodur sonra büyicektir dimi :Saruboceq::Saruboceq:
ben de şu bikini üstünü yapim kız hep askılı emiyodu ii olur öle.. hihoyyytopuyorumnanaktan

hacceppe tatlım göğüsün dağınıksa ondan içinden önce toparlanır biraz bekle olmadıgözden geçirelim uygulamaları şimdi çıkmam lazım

kızlar bu göğüs büyütme işinin sonu yok aslında ben büyütme işlerine girmeden önce regl olmadan önceki hali hoşuma giderdi keşke hep böyle olsa derdim sonra bazı uygulamalardan sonra keşke hep böyle olsa dediğim halinden daha da fazla büyüttüm yine yetinmedim başka şeyler yaptım büyütmek için önceden 91 di şimdi 97 oldu ama hala yetinemiyorum hala uğraşıyorum bu işin sonu yok galiba sizde de böyle oldumu ya da henüz olmadıysa büyüdükçe olacaktır emin olun:)

kızlar bu göğüs büyütme işinin sonu yok aslında ben büyütme işlerine girmeden önce regl olmadan önceki hali hoşuma giderdi keşke hep böyle olsa derdim sonra bazı uygulamalardan sonra keşke hep böyle olsa dediğim halinden daha da fazla büyüttüm yine yetinmedim başka şeyler yaptım büyütmek için önceden 91 di şimdi 97 oldu ama hala yetinemiyorum hala uğraşıyorum bu işin sonu yok galiba sizde de böyle oldumu ya da henüz olmadıysa büyüdükçe olacaktır emin olun:)

canım sen 6 cm kremle ve adaçayıylamı büyüttün. ne kadar sürede.

tatlım seninki yine önce dolgunlaşıyor benimki hiiççç ne başında ne sonunda dolgunlaşmıyor relgda

aynen canım yaa herkes der ayy şiştiler ,ağrıyolar ,iyice büyüdüler, taş gibi oldular bilmem ne benimkilerde de hiiiiç mi hiç bi değişiklik olmaz...olsa en azından ayda 1 dolgun görücem o bile yok yani.tahta geldik tahta gidiyoruz....:)))))))))))))))

hacceppe tatlım göğüsün dağınıksa ondan içinden önce toparlanır biraz bekle olmadıgözden geçirelim uygulamaları şimdi çıkmam lazım

introm benim göğüslerimde dağınık gibiydi şimdi dolgunlar benim bugün 13. günüm ve sadece 1 cm büyüdü o da ilk birkaç gündeydi şimdi 1 haftadır büyüme yok aynı devam işlemlere ama ümidim kırılıyor artık arkadaşımızın biri iki haftada 6 cm büyütmüş sanırım onu duyunca sevindim ama kendi adıma üzüldüm bana fayda etmeyecek galiba yaşlada alakalı olabilir tabi ben 30 yaşındayım birde aramızda polikistik over rahatsızlığı olan varmı ben öyleyim ve kistleri adaçayı büyütürmü diye de korkuyorum bilgisi olan cevap lütfen

mnytr canım ben oestro kullandım 4 cm. ondan büyüdü biraz kilo aldım 1cm. ondan şimdi de touch me kullanıyorum 1 cm. de ondan büyüdü ben oestroyu iki sene önce kullandım sonra femagis kullandım breast success kullandım hiçbir etkileri olmadı şimdi adaçayı rezene içiyorum ama bir cm.lik büyüme touch me kremden

Ben gündüz yani öğlen de masaj yapıyorum bitkisel yağlarla gecede kremi sürüyorum bakalım sonuç büyümeyle sonuçlanır inşallah

bende ada çayı rezene ve şerbetçi otunu karıştırıp 2 fıncan içiyorum her içtiğimde masaj yapıyorum bıde ıntromun kremını gece sürüyorum.bıde sabahları aktarın verdıgı gögüş büyütücü kremi kullanıyodum ama vazgecctım ondan çünkü fazla ostrejenın iiyi olmadıgını düşünüyorum. şimdilik 4 .günüm bakalım görcez

Ben adaçayını günde 1 fincan içiyorum şerbetci otunuda katim içine bari bir yan etkisi olurmu acaba ne dersiniz

kızlar size gögüslerin sertleşmesi ve dolgunlaşması içinde ufak bir masaj teknigi vereyim ben 4 gündür yapıyorum ve müthiş işe yarıyo ... gögüslerinizi avuc içine alın ve hızlı bir şekilde yukarı dogru titretin ama gögüslerinizi sıkı sıkı tutun titretirken bunu kullandıgınız herhangi bir yagla yapın .. inanın yaptıgınız anda faydasını göreceksiniz

Back