- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.081
slm sen kremı uygulamadıgın halde gelişme gördün ölemi eekremide uygula:)
otla birliktemi suruyoruz otu suzuyormuyuz?
ılk sayfada ıntronun tarıfı var hepımız onu uyguluyoruz ilk sayfa ek olrak ısteyen rezene çayı içiyor yada çilek yağı kakkao yağı vs lie masaj yapıyor buz masajı soguk su ve spor:))
teşekkür ederim :))
sormak istediğim birşey daha var..yorumlardan çıkardığım sonuca göre kremin markası da çok önemli..üstelik deneyimlerimden de bunu anlıyorum..bazı kremleri sürünce ne kadar beklerse beklesin tenim kremi emmiyor..(yağlı kremle yapılmamasının sebebide bu sanırım) hızlı emilen bir krem olması şart yani..yoksa bütün emek ve zaman boşa gider..üstelik kaybedecek zamanımız da yok sanırım hiçbirimizin :)
soruma gelince:
ciddi gelişme elde eden arkadaşlar kullandıkları kremlerin markalarını verebilirler mi acaba gelişme miktarıyla birlikte..benim için çok önemli,umarım mesajımı bu arkadaşlar farkeder..
introm önüme geleni alıyorum demiş ama, deneyip yanılırken hevesimiz ve umudumuz kırılıyor
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :)
doğru tatlım sıcakken kaırştırdıysan öyle olabilir
benim war şekerim 5 cm 2 haftaya yakın bi sürede :)[/Q
ölemi adına çok sevındım bu kremmı uyguluyorsun peki başka takviye ürünler kullandınmı cnm yağ falan yada başka çaylar
yok canım sadece bitkisel yağlarla masaj ve karışık bitkiçayo o kadar bşka bişi yapmıorum düzenlş olmuo zaten yaa unutuorum filan..
bendde bi cok yok denedim kuc vb pek bi ise yaramadi hap katiyen dusunmedim ..
bedenim 70 suan 6 haftalik hamileyim ve bedenim 2 beden buyuk ve tas gibi ben bile inanamiyorum bizim ailede bu kalici umarim sizinde oyle olur ..zmana birakin
Kızlar yeni karışım yaptım dermokille fena kaşınıyo
bu daha geç kuruyacak sanırım önceki hemen kuruyodu demekki kremin markası önemliymiş önceki fazla bulaşmıyodu bu bulaşacak sanırım
İnş işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?