Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

Bende sürüp kurumasını bekliyorum we yatıyorum krem emmiş oluyo kuruyunca yatınca kuruyo we dökülüyo etki eder merak etmeyin

slm sen kremı uygulamadıgın halde gelişme gördün ölemi eekremide uygula:)

Çay hemen kuruduğu için ilk onunla başlamak istedim bu aralar çok yoğunum:1no2: krem için doğru malzemeleri almam gerekiyor ,ama en kısa sürede k.ü.ç ve buradaki krem tarifiyle masajıda uygulamayı düşünüyorum...

ılk sayfada ıntronun tarıfı var hepımız onu uyguluyoruz ilk sayfa ek olrak ısteyen rezene çayı içiyor yada çilek yağı kakkao yağı vs lie masaj yapıyor buz masajı soguk su ve spor:))

teşekkür ederim :))
sormak istediğim birşey daha var..yorumlardan çıkardığım sonuca göre kremin markası da çok önemli..üstelik deneyimlerimden de bunu anlıyorum..bazı kremleri sürünce ne kadar beklerse beklesin tenim kremi emmiyor..(yağlı kremle yapılmamasının sebebide bu sanırım) hızlı emilen bir krem olması şart yani..yoksa bütün emek ve zaman boşa gider..üstelik kaybedecek zamanımız da yok sanırım hiçbirimizin :)
soruma gelince:
ciddi gelişme elde eden arkadaşlar kullandıkları kremlerin markalarını verebilirler mi acaba gelişme miktarıyla birlikte..benim için çok önemli,umarım mesajımı bu arkadaşlar farkeder..
introm önüme geleni alıyorum demiş ama, deneyip yanılırken hevesimiz ve umudumuz kırılıyor
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :)

ben sana hepsini toparlıyım.günde 2 hurma ye.ada çayı rezene karışımı çayını gunde 2 fincan içip kalanıyla masaj yap.aktardan da içinde ostrejen içeren yaglardan alıp istiyorsan masaj yap.ve en önemlisi intromun karışımını yap ve uyu karışımda krem olarak yağsız dermo kil kullan.toparlanmış halıyle bunlar burada ıntrom sana kremın yapında daha iyi yardımcı olur genelde akşamları burda:)))

cnm dermokil tüylendirme yapar mı acaba ya? ben intromun yöntemi için değil sadece masaj için bi yağ-krem vs arıorum ama tüylendirme yapmamalı aslaa çok önemli bu bilen var mı acaba

bendde bi cok yok denedim kuc vb pek bi ise yaramadi hap katiyen dusunmedim ..
bedenim 70 suan 6 haftalik hamileyim ve bedenim 2 beden buyuk ve tas gibi ben bile inanamiyorum bizim ailede bu kalici umarim sizinde oyle olur ..zmana birakin

Gidip hurmalarımı yiyeyim ,üzerinede kocaman bir kupa rezene çayı,( nasıl bir konsepttir bu) ama başka şey için olsa sanırım asla yapmazdım ehh yatmadan öncede çayla masaj var bu 5. günüm olacak benim...

arkadaşlar bisürü farklı tarif var ben bikere yaptım çok sulu oldu suyunu kaçırdıım için. şu tarif doğrumudur deneyenler ok verebilirmi: 8 yemek kaşığı şerbetçi otu 3,5 yemek kaşığı su ve 150 gr dermokil el kremi ?????????

tatlılarım bugün burda olamayacağım acaip yoğunum kusuruma bakmayın sorusu olan da göremedim başka baktım ama atladıysam mazur görün

memlekette kozmetikçi bırakadm yağsız el kremi diyorum yüzüme bakıyolar tekrarlattırıyolar tabi sonuç olarak bulamıyolar bi de eczaneye sorayım dedm o da yok dedi. bi tane kimseye danımadan aldm ama bakalım işe yarayacak mı

bendde bi cok yok denedim kuc vb pek bi ise yaramadi hap katiyen dusunmedim ..
bedenim 70 suan 6 haftalik hamileyim ve bedenim 2 beden buyuk ve tas gibi ben bile inanamiyorum bizim ailede bu kalici umarim sizinde oyle olur ..zmana birakin

Hayırlı olsun bebeişin canım analı babalı hayırlı bir ewlat olur inşallah we inşallah memeişlerin büyük kalır kalıcı olur canım sewgilerimleopuyorumnanaktan

Kızlar yeni karışım yaptım dermokille fena kaşınıyo
bu daha geç kuruyacak sanırım önceki hemen kuruyodu demekki kremin markası önemliymiş önceki fazla bulaşmıyodu bu bulaşacak sanırım
İnş işe yarar

:sm_cool:
canım sen bayadır kulanıyorsun sanırım karışımı sende sonuçlar nasıl acaba yazarmısın büyüme oldumu olduysa kaç cm oldu :sm_cool:

ay kızlar selamm.. ya ben baya uzak kaldım işe girdim die.. anam kaç sayfa ilerlemiş yaa mafoldumben
ben yapmaya devam ... memişler de dolgun ama ölçemiyorum die kestiremiyorum nasıl ölçülerim ama öle pek de bi büyüme yok yaa fisfisfis
durumlar nasıl kim ne kadar yol kat etti yazın kızlar lütfen bekliyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…