- Konu Sahibi IntromTrack
-
- #3.061
canım intromun kremini yapıyorum adaçayını günlük yapıyorum içine 1 tutam şerbetçi otu ve rezene atıyorum kremi sürdükten 4 5 saat sonra üzüm çekirdeği yağından msj yapıyorum bidahaki ay başında başka bir yağ alıcam bütün östrojen içeren bitkilerin yağ karışımı zaten aktarda göğüs sıkılaştırıcı olarakta geçiyo ister yağları ayrı alıp karışımı yaparsın istersen hazır karışımı var çok araştırdım bu büyütme işini çok takıyodum çünkü işin sırrı östrojen kızlar östrojen en çok nerdeyse biz ordayız bunu unutmayın. introm sayesinde başladım ondan sonra baya geliştirdim yakında büyütme uzmanı olcam araştırmaktan :)
dediğim gibi bugün tam 1 hafta mezura satan bi yer bulamadığım için ( çok komik ama valla bulamadım) ölçemedim ama eminim 3 cm den fazla faretmiştir bide ben çocuk emzirdiğim için olmayan göğüslerim bide sarktı ama şimdi benden iyisi yok kendime güvenim geldi
:) sağol cnm Allah herkese versin ben sabah kalkınca sürüyorum kremi kızımıda sütten kestim zaten ondan kötü oldu göğüsler sabah sürüyorum akşam eşim gelene kadar bütün işlemler bitmiş oluyo sanki hiç bişey yapmamışım gibi :)[/QU
süper evde tekim o konuda rahatım ama sabah işe gidicem. ya uyku sersemı sabah nasıl nasıl temızlenırım bılmıom şansımıza kışta gelıyor.ıntro yazın nerdeydın sen bakalım eşinede hiçbişi deme bence bakalım farkedıcekmı bu arada yaş kaç
bu arada yaş 27((( maalesef yaşlandım artık
Bende 29 um büyüyecekler memişlerimiz inş biraz geç biyiybilir belki ama ya büyüycekler yada büyüyecekler yerimseniben
sayfalarınların çoğunu okumadm zaten rasgele gördm bu topiği. ama son sayfalarda bi arkadaş 2haftada 5cm büyüdü demş buna inanmayın derim (zaten kendisi bidaha açıklama yapmamış nedense?). gerçekten işe yarıyosa bile sabırla bi süre devam edilmeli.
sayfalarınların çoğunu okumadm zaten rasgele gördm bu topiği. ama son sayfalarda bi arkadaş 2haftada 5cm büyüdü demş buna inanmayın derim (zaten kendisi bidaha açıklama yapmamış nedense?). gerçekten işe yarıyosa bile sabırla bi süre devam edilmeli.
ya kızlar bu otlar durmuyor üzerımde siz nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?