• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

canım intromun kremini yapıyorum adaçayını günlük yapıyorum içine 1 tutam şerbetçi otu ve rezene atıyorum kremi sürdükten 4 5 saat sonra üzüm çekirdeği yağından msj yapıyorum bidahaki ay başında başka bir yağ alıcam bütün östrojen içeren bitkilerin yağ karışımı zaten aktarda göğüs sıkılaştırıcı olarakta geçiyo ister yağları ayrı alıp karışımı yaparsın istersen hazır karışımı var çok araştırdım bu büyütme işini çok takıyodum çünkü işin sırrı östrojen kızlar östrojen en çok nerdeyse biz ordayız bunu unutmayın. introm sayesinde başladım ondan sonra baya geliştirdim yakında büyütme uzmanı olcam araştırmaktan :)

dediğim gibi bugün tam 1 hafta mezura satan bi yer bulamadığım için ( çok komik ama valla bulamadım) ölçemedim ama eminim 3 cm den fazla faretmiştir bide ben çocuk emzirdiğim için olmayan göğüslerim bide sarktı ama şimdi benden iyisi yok kendime güvenim geldi

canım intromun kremini yapıyorum adaçayını günlük yapıyorum içine 1 tutam şerbetçi otu ve rezene atıyorum kremi sürdükten 4 5 saat sonra üzüm çekirdeği yağından msj yapıyorum bidahaki ay başında başka bir yağ alıcam bütün östrojen içeren bitkilerin yağ karışımı zaten aktarda göğüs sıkılaştırıcı olarakta geçiyo ister yağları ayrı alıp karışımı yaparsın istersen hazır karışımı var çok araştırdım bu büyütme işini çok takıyodum çünkü işin sırrı östrojen kızlar östrojen en çok nerdeyse biz ordayız bunu unutmayın. introm sayesinde başladım ondan sonra baya geliştirdim yakında büyütme uzmanı olcam araştırmaktan :)

hımm okı adaçayının suyunu sürüp uyuyorum deyince öle anladım pardon ii süper gelişmelri bildirin

dediğim gibi bugün tam 1 hafta mezura satan bi yer bulamadığım için ( çok komik ama valla bulamadım) ölçemedim ama eminim 3 cm den fazla faretmiştir bide ben çocuk emzirdiğim için olmayan göğüslerim bide sarktı ama şimdi benden iyisi yok kendime güvenim geldi

aaa kıyamam bebeğinmi var negüsel allah bağışlasın ee kremle yatınca zor olmuyormu ben eşin hem bebek:))bide yaş kaç buarada sende motıve ettın şimdi benı saolll

:) sağol cnm Allah herkese versin ben sabah kalkınca sürüyorum kremi kızımıda sütten kestim zaten ondan kötü oldu göğüsler sabah sürüyorum akşam eşim gelene kadar bütün işlemler bitmiş oluyo sanki hiç bişey yapmamışım gibi :)

İntrom canım ben gece karışımı yapıcam sen otu tel süzgeçten geçiriyomusun we geçirdikten sonra kaşıkla 8 kaşık koyuyosun dimi ben gecen yaptığımda geçirdim ufak ufak oldu sürüncede rahattı şimdi süzgeçten geçirip 8 kaşık koyucam dimi geçirilmemiş haliyle değil dimi 150 ml kreme

:) sağol cnm Allah herkese versin ben sabah kalkınca sürüyorum kremi kızımıda sütten kestim zaten ondan kötü oldu göğüsler sabah sürüyorum akşam eşim gelene kadar bütün işlemler bitmiş oluyo sanki hiç bişey yapmamışım gibi :)[/QU

süper evde tekim o konuda rahatım ama sabah işe gidicem. ya uyku sersemı sabah nasıl nasıl temızlenırım bılmıom şansımıza kışta gelıyor.ıntro yazın nerdeydın sen bakalım eşinede hiçbişi deme bence bakalım farkedıcekmı bu arada yaş kaç

Bende 29 um büyüyecekler memişlerimiz inş biraz geç biyiybilir belki ama ya büyüycekler yada büyüyecekler yerimseniben

sayfalarınların çoğunu okumadm zaten rasgele gördm bu topiği. ama son sayfalarda bi arkadaş 2haftada 5cm büyüdü demş buna inanmayın derim (zaten kendisi bidaha açıklama yapmamış nedense?). gerçekten işe yarıyosa bile sabırla bi süre devam edilmeli.

sayfalarınların çoğunu okumadm zaten rasgele gördm bu topiği. ama son sayfalarda bi arkadaş 2haftada 5cm büyüdü demş buna inanmayın derim (zaten kendisi bidaha açıklama yapmamış nedense?). gerçekten işe yarıyosa bile sabırla bi süre devam edilmeli.

onu daha bugun yazmış ama:)) bana cvp vermıştı sanırım

eğer ona yalan diyorsan deneyen herkes yalancı o zaman 2. gün etki etmeye başlayan oldu ki birşey demeden geçemeyeceğim bilip bilmeden tam olarak okumadan sırf yazmak için lütfen yazmayın ağustos ayından beri canım çıka çıka tüm işlerimi erteleyerek burda yardımcı olmaya çalışıyorum herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyorum ve emeğimin karşılığı okumadan böyle yorumlar olmamalı önce okumanı öneririm

bu durum bir konferansa katılıp hiç dinlemeyip sonunda bir soru sormak gibi birşey hem bana haksızlık oluyor hem de denemek isteyenlerin kafasında boş yere soru işareti kalıyor şu an bile önümde kitaplar yığılı ders çalışmam lazım ama aklım burda kaldığı için girdim acaba biri yardım istiyor mudur yarı yolda bırakmıyım kimseyi diyorum ama böyle de yapılmamalı fazlasıyla kötü oldum bu yazıyı görünce

kimse de yalncılıkla suçlanamaz ayrıca daha tam okumadan nasıl böyle büyük konuşuluyor anlamıyorum ki cevap yazmamış diyor dikkatli okursan o arkadaş cevap yazdı kimse yalancılıkla kesin sonuç olmadan suçlanamaz

ya kızlar bu otlar durmuyor üzerımde siz nasıl yaptınız

canım bu konuda ben de tedirginim karışımı sürdükten sonra epey kuruması için bekliyorum ve sonra atletimi ve bol geceliğimi giyiyorum ama sabah kalktığımda otlar hep atletime yapışmış oluyor yani tenimde durmuyor acaba etki etmezmi diye düşünüyorum ama ben de 1 cm fark oldu başlayalı 10 gün oldu yaşım 30 kızım var 5 yaşında emzirmeden sonra olmayan göğüslerim sarkmıştı ama şimdi dolgunlar en azından bu karışım bence önce dolgunlaştıracak yani sarkmayı tedavi edecek sonra da büyütecek ben inanıyorum büyüyecekler inşallah seninde büyürler canım bu arada çocuğun varmı

introm başka bir sayfada arkadaşımızın biri kaseyle masaj yazmış 2 gündür bende yapıyorum gün arasında vakum gibi oluyor acaba senin yöntemin yanında başka şeyler yaparsak etkisi gidermiki papmasakmı başka şeyler fikrin ne bu konuda ayrıca ben sabahları dondurulnuş çilek masajı ve ardından çilek yağı ile masaj yapıyorum bir de kahvaltıdan sonra rezene çayına 5 damla çörekotu yağı damlatıp içiyıorum ve 4-5 adet gün içinde hurma yiyorum [bende baya bişeyler yapıyormuşum canım yazınca farkettim]

selam kızlar yazamıyordum kaç gündür
sürdüm karışımı şu an bende
introm gereksiz mesajlara takılma canım boşver yerimseniben

Back