Geçmiş olsun canim..Allah kolaylik versinBenim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.
Kaptanımmoni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
geçmiş olsun canım dikkat et kendineBenim 2. Seviye patladı
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Kaptanımmoni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
Sağol canımHayırlı Cumalar Canım Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Allah kolaylık versin zor işler Sonuç istediğin gibi olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canim..Allah kolaylik versin
Sağol canımgeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Allah kolaylık versin canımSağol canım
Nerdeyse koşarak iş yapıyorum, ne kadar dikkat edebilirimki
geçmiş olsun gezom. artık yavaşla. yazık bu bedene.Benim 2. Seviye patladı
Eki Görüntüle 2946084
Geçmiş olsun Fatmacım ameliyat olmuşsun inşallah istediğin kiloya gelir ve hayat boyu kilo sorunu yaşamazsın
İyiyim canım sağolasınAyyy çok teşekkürler canım benim
Sen nasılsın saram
çok boş kaldı buralar da ondan canım. pek kimse uğramıyor artık maalesef.Burada kimse kilo bildirimi bile yapmıyor neden acaba
Canım daha diyette başlamadım İyileşmeyi bekliyorumBurada kimse kilo bildirimi bile yapmıyor neden acaba
Evet malesef öyleçok boş kaldı buralar da ondan canım. pek kimse uğramıyor artık maalesef.