serbest günlük

Günaydınlar ben dün kilo bildirimini unutmuşum menüyü de unuttum orası ayrı tabi.
Sabah öncelikle 1 dilim tam buğday ekmeği ile 20 gram ezine peyniri 5-10 gram tarabya peyniri 10 zeytin 1 yumurta ile 20 gram sucuk

Akşam sardalya (maalesef annem tavada mısır unu ile kızarttı ama sorun yok her şey kontrol altında :)) 250 gram balık
Yanında 2 dilim ekmek ve salata
2 kaşık da tahin pekmez karışımı

Bugün henüz kahvaltı yapmadım kahve ile başlıyorum güne. Kilo 115.5 bu hafta 2 kilo verdim (117.7 çıkmıştım sanırım geçen pazartesi)
Pazartesi kilo güncellemesi yaparım tekrar

Hepimize güzel bir haftasonu dilerim sağlıkla kalın

Maşallah güzel kilo vermişsin hep böyle devam

Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Kolay gelsin ayrıca geçmiş olsun

ben ister tava olsun ister ızgara olsun balıkların derisini yemiyorum. o zaman sorun olmuyor. mesela bizde de akşama hamsi tava var. ama derisini yemeyeceğim. sen de böyle yapabilirsin canım. afiyet olsun.

Sağol canım

ben ister tava olsun ister ızgara olsun balıkların derisini yemiyorum. o zaman sorun olmuyor. mesela bizde de akşama hamsi tava var. ama derisini yemeyeceğim. sen de böyle yapabilirsin canım. afiyet olsun.
Ben balıkların derisinin yendiğini bile bilmiyordum, hep ayıklarız yerken

geçmiş olsun gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…