serbest günlük

Günaydınlar ben dün kilo bildirimini unutmuşum menüyü de unuttum orası ayrı tabi.
Sabah öncelikle 1 dilim tam buğday ekmeği ile 20 gram ezine peyniri 5-10 gram tarabya peyniri 10 zeytin 1 yumurta ile 20 gram sucuk

Akşam sardalya (maalesef annem tavada mısır unu ile kızarttı ama sorun yok her şey kontrol altında :)) 250 gram balık
Yanında 2 dilim ekmek ve salata
2 kaşık da tahin pekmez karışımı

Bugün henüz kahvaltı yapmadım kahve ile başlıyorum güne. Kilo 115.5 bu hafta 2 kilo verdim (117.7 çıkmıştım sanırım geçen pazartesi)
Pazartesi kilo güncellemesi yaparım tekrar 😊

Hepimize güzel bir haftasonu dilerim💜🌸 sağlıkla kalın

Günaydınlar ben dün kilo bildirimini unutmuşum menüyü de unuttum orası ayrı tabi.
Sabah öncelikle 1 dilim tam buğday ekmeği ile 20 gram ezine peyniri 5-10 gram tarabya peyniri 10 zeytin 1 yumurta ile 20 gram sucuk

Akşam sardalya (maalesef annem tavada mısır unu ile kızarttı ama sorun yok her şey kontrol altında :)) 250 gram balık

Bugün henüz kahvaltı yapmadım kahve ile başlıyorum güne. Kilo 115.5 bu hafta 2 kilo verdim (117.7 çıkmıştım sanırım geçen pazartesi)

Maşallah güzel kilo vermişsin hep böyle devam :KK39:

Kahvaltı
1 kaşık tulum peyniri
Yeşil biber
4 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Nescafe

Ara
Yarım domates salatalık
1 mandalina

Akşam
5 kaşık Karışık sebze domates soslu
2 kaşık yoğurt
3 kaşık merçimek çorbası

Ağrılar iki hafta sürecekmiş derin açılmış ve diyabetten dolayı Ağrı kesicilerle duruyorum Sakın diyabet olmayın İnsülin direncini duyduğunuz an hemen diyet ve özellikle yürüşleri düzenli yapın Düşmanı düzenli yürüş ve beslenme Bana çok erken söylendi karaciğer yağlanması var önlemini al dedi doktor Tam önlemini alırken hamilelik sonra al ver ama bir türlü hedefe ulaşamadım Doktorun dediği diyabetim kiloya bağlı kilolar giderse normal sağlıklı insanla gibi yaşam sürersin dedi İnşallah bu kez hedefime ulaşırım
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

Benim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.

Kaptanım moni moni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
Kolay gelsin ayrıca geçmiş olsun

ben ister tava olsun ister ızgara olsun balıkların derisini yemiyorum. o zaman sorun olmuyor. mesela bizde de akşama hamsi tava var. ama derisini yemeyeceğim. sen de böyle yapabilirsin canım. afiyet olsun.

gezegenfeza gezegenfeza cok Geçmiş olsun

Bügün Cuma günü oldugunu unutum, persembe diye aklimda kaldi.
Ama geçen hafta dogum günü vardi orda kesin kilo aldim.

Menüm

Sabah
3 nescafe

Ara
biraz biter cikolata

Aksam
Saglikli ev pizza

Yatana kadar 1,5 litre Su
Ve 1 yesil cay

20 dk tempolu yürüş 60 puan
10 dk normal yürüs 20 puan
Sağol canım

ben ister tava olsun ister ızgara olsun balıkların derisini yemiyorum. o zaman sorun olmuyor. mesela bizde de akşama hamsi tava var. ama derisini yemeyeceğim. sen de böyle yapabilirsin canım. afiyet olsun.
Ben balıkların derisinin yendiğini bile bilmiyordum, hep ayıklarız yerken

Benim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.

Kaptanım moni moni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
geçmiş olsun gülüm :KK60:

X