- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım amin inşallah. Hepimize rabbim ferahlıklar nasip etsinAllah gönlüne ferahlık versin canım
Çok şükür canımGünaydın arkadaşlar
Bu gün biraz daha iyim şükürler olsun
Maşallah güzel kilo vermişsin hep böyle devamGünaydınlar ben dün kilo bildirimini unutmuşum menüyü de unuttum orası ayrı tabi.
Sabah öncelikle 1 dilim tam buğday ekmeği ile 20 gram ezine peyniri 5-10 gram tarabya peyniri 10 zeytin 1 yumurta ile 20 gram sucuk
Akşam sardalya (maalesef annem tavada mısır unu ile kızarttı ama sorun yok her şey kontrol altında :)) 250 gram balık
Yanında 2 dilim ekmek ve salata
2 kaşık da tahin pekmez karışımı
Bugün henüz kahvaltı yapmadım kahve ile başlıyorum güne. Kilo 115.5 bu hafta 2 kilo verdim (117.7 çıkmıştım sanırım geçen pazartesi)
Pazartesi kilo güncellemesi yaparım tekrar
Hepimize güzel bir haftasonu dilerim sağlıkla kalın
Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallahKahvaltı
1 kaşık tulum peyniri
Yeşil biber
4 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Nescafe
Ara
Yarım domates salatalık
1 mandalina
Akşam
5 kaşık Karışık sebze domates soslu
2 kaşık yoğurt
3 kaşık merçimek çorbası
Ağrılar iki hafta sürecekmiş derin açılmış ve diyabetten dolayı Ağrı kesicilerle duruyorum Sakın diyabet olmayın İnsülin direncini duyduğunuz an hemen diyet ve özellikle yürüşleri düzenli yapın Düşmanı düzenli yürüş ve beslenme Bana çok erken söylendi karaciğer yağlanması var önlemini al dedi doktor Tam önlemini alırken hamilelik sonra al ver ama bir türlü hedefe ulaşamadım Doktorun dediği diyabetim kiloya bağlı kilolar giderse normal sağlıklı insanla gibi yaşam sürersin dedi İnşallah bu kez hedefime ulaşırım
Kolay gelsin ayrıca geçmiş olsunBenim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.
Kaptanım moni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah
Sanırım pandemiden etkilendi gruplarda yeterli kişi kalmadı olanlarda düzenli gelmedi diye düşünüyorumArkadaşlar Cuma zayıflama grupları neden kapatıldı acaba ben ara vermiştim geri döndüğümde kapatıldı yazıyor?
ben ister tava olsun ister ızgara olsun balıkların derisini yemiyorum. o zaman sorun olmuyor. mesela bizde de akşama hamsi tava var. ama derisini yemeyeceğim. sen de böyle yapabilirsin canım. afiyet olsun.Günaydınlar ben dün kilo bildirimini unutmuşum menüyü de unuttum orası ayrı tabi.
Sabah öncelikle 1 dilim tam buğday ekmeği ile 20 gram ezine peyniri 5-10 gram tarabya peyniri 10 zeytin 1 yumurta ile 20 gram sucuk
Akşam sardalya (maalesef annem tavada mısır unu ile kızarttı ama sorun yok her şey kontrol altında :)) 250 gram balık
Yanında 2 dilim ekmek ve salata
2 kaşık da tahin pekmez karışımı
Bugün henüz kahvaltı yapmadım kahve ile başlıyorum güne. Kilo 115.5 bu hafta 2 kilo verdim (117.7 çıkmıştım sanırım geçen pazartesi)
Pazartesi kilo güncellemesi yaparım tekrar
Hepimize güzel bir haftasonu dilerim sağlıkla kalın
Aslında bunlar bana çerez gibi gelirdi, var bir sebebi degeçmiş olsun gezom. artık yavaşla. yazık bu bedene.
Sağol canımgezegenfeza cok Geçmiş olsun
Bügün Cuma günü oldugunu unutum, persembe diye aklimda kaldi.
Ama geçen hafta dogum günü vardi orda kesin kilo aldim.
Menüm
Sabah
3 nescafe
Ara
biraz biter cikolata
Aksam
Saglikli ev pizza
Yatana kadar 1,5 litre Su
Ve 1 yesil cay
20 dk tempolu yürüş 60 puan
10 dk normal yürüs 20 puan
Ben balıkların derisinin yendiğini bile bilmiyordum, hep ayıklarız yerkenben ister tava olsun ister ızgara olsun balıkların derisini yemiyorum. o zaman sorun olmuyor. mesela bizde de akşama hamsi tava var. ama derisini yemeyeceğim. sen de böyle yapabilirsin canım. afiyet olsun.
geçmiş olsun gülümBenim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.
Kaptanım moni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
Büyük balıkların derisini bende yemem ama hamsi istavrit gibi balıkların derisini ayırmadan yerim hele hamsiyi dikeniyle bile yerim o kadar seviyorumBen balıkların derisinin yendiğini bile bilmiyordum, hep ayıklarız yerken