Geçmiş olsun canım şekere dikkat et Fulyacım sinsi bir rahatsızlık ama dikkat ettiğin müddetçe bir zararı yokaynen. benim bu hafta terslik oldu canım. tam diyete başlayacağım regl öncesi haftama denk geldi. bir de son tahlilimde sanki gizli şeker var gibi. o da etkileyince ekmekli devam ettim.
yok zaten ilaç aşamasına gelmeden halledeceğim Allahın izniyle.Geçmiş olsun canım şekere dikkat et Fulyacım sinsi bir rahatsızlık ama dikkat ettiğin müddetçe bir zararı yok
Cok geçmis olsun.2 gündür çok yoğunum, muhtemelen bugün de öyle olacak, fırsat bulursam bi göz atarım.
Artık ayaklarımın ağrısından duramayıp ağrı kesici alıyorum, o derece oturamıyorum.
Ve akşam yemeklerinin üstüne bikaç kurabiye yiyorum, o da olmasa iyi olacak
Cok gecmis olsunGünaydın arkadaşlar
Bir türlü gelemedim Dişimde dolgu vardı O zamanla düştü Korkudan gitmedim iltihaplanma olmuş doktora gittim Cumartesi çekti hala ağrı geçmedi yüzüm hafif şişmişti geçti ama ağrı devam ediyor Doktor tanıdık komşumuz ve eşimin tüm dişlerini implant yaptı banada yapacak ama şimdilik yok yok Dr sordu neden abla korkuyorsun diye Demek ki hassas bir yapım var Tartı işi hala çözemedim Bir süre resim atmadan devam edeceğim kaptanım kabul ederse Bu gün başlıyorum bitmeyen diyetime
İnşallah canımyok zaten ilaç aşamasına gelmeden halledeceğim Allahın izniyle.
Geçmiş olsun canımKahvaltı
1 kaşık tulum peyniri
Yeşil biber
4 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Nescafe
Ara
Yarım domates salatalık
1 mandalina
Akşam
5 kaşık Karışık sebze domates soslu
2 kaşık yoğurt
3 kaşık merçimek çorbası
Ağrılar iki hafta sürecekmiş derin açılmış ve diyabetten dolayı Ağrı kesicilerle duruyorum Sakın diyabet olmayın İnsülin direncini duyduğunuz an hemen diyet ve özellikle yürüşleri düzenli yapın Düşmanı düzenli yürüş ve beslenme Bana çok erken söylendi karaciğer yağlanması var önlemini al dedi doktor Tam önlemini alırken hamilelik sonra al ver ama bir türlü hedefe ulaşamadım Doktorun dediği diyabetim kiloya bağlı kilolar giderse normal sağlıklı insanla gibi yaşam sürersin dedi İnşallah bu kez hedefime ulaşırım
Onada vaktim yok canımCok geçmis olsun.
Bir kovaya ilik su doldurup ayaklarinizi koyup dinlenin biraz
Hayırlı Cumalar Canım Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Allah kolaylık versin zor işler Sonuç istediğin gibi olsunBenim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.
Kaptanımmoni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
Çok teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
Merhaba,
azimli , gerçekten zayıflamak isteyen
takım arkadaşları arıyoruz.
Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
*Saygı ve seviye.
*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.
*Paylaşım da bulunmak.
moni
10. Takım
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız 37
Boyunuz:170
Mesleginiz:Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:Evet
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:3 tane büyügüm 9 yaşında kız ikizlerim var bir kız bir erkek 5 buçuk yaşında
Emziriyor musunuz:Hayır
Kilo alma hikayenizkos, haşimoto troidi, insulin direnci var. Tüp bebekle hamile kaldım yaklaşık sekiz ay yattım kırk kilo aldım öncesinde kolay vermiştim üç çocukla yaşında ilerlemesiyle maalesef zayıflayamadım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:saglıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Aslan burcuyum, anneyim, ev hanımıyım, okulda Ögretmenim, gezmeyi seviyorum,
Şu anki kilonuz:94.5
Hedef kilonuz:dogumdan önce 68 dim küçük hedefler koymak istiyorum 90
Gün içerisinde yazarım bakarım bolca
Saat 13.20Evettt
Sabah .09.00
1 bardak cay
Uzerine
2 saat 10 dk yavas tempo yuruyus ooh mis :)
Simdi acikyim bakalim bi simit neyin alicam