serbest günlük

aynen. benim bu hafta terslik oldu canım. tam diyete başlayacağım regl öncesi haftama denk geldi. bir de son tahlilimde sanki gizli şeker var gibi. o da etkileyince ekmekli devam ettim.
Geçmiş olsun canım şekere dikkat et Fulyacım sinsi bir rahatsızlık ama dikkat ettiğin müddetçe bir zararı yok

Kahvaltı
1 kaşık tulum peyniri
Yeşil biber
4 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Nescafe

Ara
Yarım domates salatalık
1 mandalina

Akşam
5 kaşık Karışık sebze domates soslu
2 kaşık yoğurt
3 kaşık merçimek çorbası

Ağrılar iki hafta sürecekmiş derin açılmış ve diyabetten dolayı Ağrı kesicilerle duruyorum Sakın diyabet olmayın İnsülin direncini duyduğunuz an hemen diyet ve özellikle yürüşleri düzenli yapın Düşmanı düzenli yürüş ve beslenme Bana çok erken söylendi karaciğer yağlanması var önlemini al dedi doktor Tam önlemini alırken hamilelik sonra al ver ama bir türlü hedefe ulaşamadım Doktorun dediği diyabetim kiloya bağlı kilolar giderse normal sağlıklı insanla gibi yaşam sürersin dedi İnşallah bu kez hedefime ulaşırım

Bu on beş gün tam diyet yapamıcam Çünkü özellikle süt’ü ve ürünleri yasakladı doktor Beslenmene dikkat et aldığın ilaçlar ağır dedi Kontrollü gitmeliyim Bakalım sonuç ne olacak Yalnız grup çok sessiz Bazen bakıyorum kimse yok çıkıyorum

2 gündür çok yoğunum, muhtemelen bugün de öyle olacak, fırsat bulursam bi göz atarım.
Artık ayaklarımın ağrısından duramayıp ağrı kesici alıyorum, o derece oturamıyorum.
Ve akşam yemeklerinin üstüne bikaç kurabiye yiyorum, o da olmasa iyi olacak
Cok geçmis olsun.
Bir kovaya ilik su doldurup ayaklarinizi koyup dinlenin biraz 🌸

Günaydın arkadaşlar 🌸💜🌸
Bir türlü gelemedim Dişimde dolgu vardı O zamanla düştü Korkudan gitmedim iltihaplanma olmuş doktora gittim Cumartesi çekti hala ağrı geçmedi yüzüm hafif şişmişti geçti ama ağrı devam ediyor Doktor tanıdık komşumuz ve eşimin tüm dişlerini implant yaptı banada yapacak ama şimdilik yok yok Dr sordu neden abla korkuyorsun diye Demek ki hassas bir yapım var Tartı işi hala çözemedim Bir süre resim atmadan devam edeceğim kaptanım kabul ederse Bu gün başlıyorum bitmeyen diyetime
Cok gecmis olsun 🌸

Bugünkü menüm

Sabah
2 haşlanmiş Yumurta
1,5 dilim ekmek
Tereyagi +light kaşar peynir
1 tk recel
Yesil cay

Ara
2 nane cay
Cok az biter cikolata.

Aksam
Balik
Kase salata
1,5 portion Ispanak
3 yk pilav

1,5 litre Su

40 dk tempolu yurus 120 puan

yok zaten ilaç aşamasına gelmeden halledeceğim Allahın izniyle.
İnşallah canım
Kahvaltı
1 kaşık tulum peyniri
Yeşil biber
4 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Nescafe

Ara
Yarım domates salatalık
1 mandalina

Akşam
5 kaşık Karışık sebze domates soslu
2 kaşık yoğurt
3 kaşık merçimek çorbası

Ağrılar iki hafta sürecekmiş derin açılmış ve diyabetten dolayı Ağrı kesicilerle duruyorum Sakın diyabet olmayın İnsülin direncini duyduğunuz an hemen diyet ve özellikle yürüşleri düzenli yapın Düşmanı düzenli yürüş ve beslenme Bana çok erken söylendi karaciğer yağlanması var önlemini al dedi doktor Tam önlemini alırken hamilelik sonra al ver ama bir türlü hedefe ulaşamadım Doktorun dediği diyabetim kiloya bağlı kilolar giderse normal sağlıklı insanla gibi yaşam sürersin dedi İnşallah bu kez hedefime ulaşırım
Geçmiş olsun canım

Benim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
IMG-20211105-WA0000.jpeg
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.

Kaptanım moni moni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem

Benim 2. Seviye patladı
O kadar yoğunum ki bazen kahveyi bile ayakta içtim.
Dünde tüller takıldı, işçilere yemek hazırla filan derken akşama kadar oturmadım yine.
Üstüne koltuğun dışta duran metal ayağına ayak parmağımı çarptım, madem ağrıyon bari görünen bişey olsun dimi
Eki Görüntüle 2946084
Bugün de yoğunum, cumartesi sabah şehir dışına çıkacam, 1 hafta yokum.
Oğlanların ütüsünü filan bitirmem lazım.

Kaptanım moni moni bugün tartılırım haftaya tartılamam, ben 1, 2 hafta izinli oluyum, gelince de 1. Seviyeden devam inşallah, belki direk üçe geçerim bilemiyorum, bildiğim grupla devam edemiycem
Hayırlı Cumalar Canım Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Allah kolaylık versin zor işler Sonuç istediğin gibi olsun

Merhaba,
azimli , gerçekten zayıflamak isteyen
takım arkadaşları arıyoruz.:KK5:

Birlikte, güle eğlene, birbirimizi sarıp sarmalayarak hayallerimize ulaşalım, ne dersiniz?
Yapmanız gerekenler çok basit. Hadi başlayalım.
n7XYA1.gif

*Saygı ve seviye.

*Kendine inanmak.
*Sorumluluk sahibi olmak.
*Kilo vermek.

*Paylaşım da bulunmak.

moni

:KK200:

:KK68: 10. Takım :KK68:

kilo-vermek-iin-2-300x160.jpg

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız 37
Boyunuz:170
Mesleginiz:Ögretmen
Şu anda çalışıyor musunuz:Evet
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:3 tane büyügüm 9 yaşında kız ikizlerim var bir kız bir erkek 5 buçuk yaşında

Emziriyor musunuz:Hayır
Kilo alma hikayeniz :pkos, haşimoto troidi, insulin direnci var. Tüp bebekle hamile kaldım yaklaşık sekiz ay yattım kırk kilo aldım öncesinde kolay vermiştim üç çocukla yaşında ilerlemesiyle maalesef zayıflayamadım.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:saglıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Aslan burcuyum, anneyim, ev hanımıyım, okulda Ögretmenim, gezmeyi seviyorum,
Şu anki kilonuz:94.5
Hedef kilonuz:dogumdan önce 68 dim küçük hedefler koymak istiyorum 90
Gün içerisinde yazarım bakarım bolca
Görüşürüz

Ayyy gunaydin arkadaslar
Okula giderken 9 arabasiyla gidiyoruz bir sonraki arac 10 da
Ben 8 .30 da kalkinca tabi🙈 malum oglum okul yemeginden de yiyemiyor evde hazirliyorum. Yemek hazirla kendim hazirlanayim makineye çamaşır atam falan derken anca yetistim araca o nedenle tartilamadim ama kendimi neredeyse son 3 senedir hic bu kadar hafif ve saglikli hissetmedim 🥰🥰 yarina tartilip kilomu bildirecegim

X