- 1 Haziran 2021
- 68
- 186
olsun canım. gelirsin artık buraya.Selamlar Hanimlar, uzun zamandir yazamadim. Bazi sorunlar vardi herzamanki Gibi. Tarti akküsü biti onuda Hall etim. Bügün pek dikkat etmedim. Pazargünü bir dogum günü partiside vardi.
Pasta derken 4 çatal, yani 1/2 portion.Bügünkü menüm
Sabah
Kahve
3 Biskuit
Ara
bir Dilim pasta
2 YesilCay
Aksam
1/2 Portion Spaghetti Bolognese.
Bir kase salata
2 balik cubuk
1,5 litre Su
Spor yok
Çok haklısın canım bende öyle düşünüyorum ama icraat yok işteSelamlar canım. Bence yediklerinde tek sıkıntı karbonhidrat fazlalığı. Türlü zararlı değil, ya da köfte ama bisküvi, pilav hele ki diyet pişmemiş olduğu için sıkıntılı. Onları daha az tutup protein ve sağlıklı yağlar artırılırsa süper olur :)
Parmaginda iltihap birikti,dolama oldu ama gecti cok şükür, sag olungeçmiş olsun canım, ne oldu kuzuya
Allah gönlüne ferahlık versin canımİyi akşamlar dilerim kızlar. İyisinizdir inşallah ben sinirliyim moralim bozuk tatsız bir durum yaşadım ama neyse hiç bahsetmeyeceğim. Tatlı onun kazığı bana ama bilin
Kahvaltı yazdım mı hatırlayamadım
1 dilim tam buğday ekmeği
18 gram burgu peynir
10 zeytin
salatalık domates
Yulaflı kahvaltılık gevrek 20 gram
Süt 50 ml kadar
Kalori 385
Sucuk 12 gram
Ara öğün olarak kahve ve baklavaya benzer bir tatlı yedim tahmini 125 gramdı 407 kalori.
Akşam yemeği 100 gram şinitzel, fırında sebze, 1 adet zeytinyağlı biber dolması 3 kaşık yoğurt 443 kalori
Günlük toplam 1235 kalori
7429 adım atıldı. Koşturmalı bir gündü.
Yarınlar çook daha güzel olsun.
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar
Bir türlü gelemedim Dişimde dolgu vardı O zamanla düştü Korkudan gitmedim iltihaplanma olmuş doktora gittim Cumartesi çekti hala ağrı geçmedi yüzüm hafif şişmişti geçti ama ağrı devam ediyor Doktor tanıdık komşumuz ve eşimin tüm dişlerini implant yaptı banada yapacak ama şimdilik yok yok Dr sordu neden abla korkuyorsun diye Demek ki hassas bir yapım var Tartı işi hala çözemedim Bir süre resim atmadan devam edeceğim kaptanım kabul ederse Bu gün başlıyorum bitmeyen diyetime
Sağol canım Hayırlısıyla bir geçse rahatlıcağımGeçmiş olsun canım
Kolay gelsin canım bitince rahatlayacaksın inşallah2 gündür çok yoğunum, muhtemelen bugün de öyle olacak, fırsat bulursam bi göz atarım.
Artık ayaklarımın ağrısından duramayıp ağrı kesici alıyorum, o derece oturamıyorum.
Ve akşam yemeklerinin üstüne bikaç kurabiye yiyorum, o da olmasa iyi olacak
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar
Bir türlü gelemedim Dişimde dolgu vardı O zamanla düştü Korkudan gitmedim iltihaplanma olmuş doktora gittim Cumartesi çekti hala ağrı geçmedi yüzüm hafif şişmişti geçti ama ağrı devam ediyor Doktor tanıdık komşumuz ve eşimin tüm dişlerini implant yaptı banada yapacak ama şimdilik yok yok Dr sordu neden abla korkuyorsun diye Demek ki hassas bir yapım var Tartı işi hala çözemedim Bir süre resim atmadan devam edeceğim kaptanım kabul ederse Bu gün başlıyorum bitmeyen diyetime
Sen ekmeği bende ekmeği ve pilavı kesersek bu iş olur gibi04 Kasım 2021
sabah 09.00
2 yumurtadan peynirli biberli omlet
5 kırmızı üzüm
öğlen 12.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 servis kaşığı fırında kıymalı sebze
1,5 dilim ekmek
akşam 19.00
fırında 2 kanat ızgara
1 servis kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 dilim ekmek
ara
1 madensuyu
1 fincan kabuk tarçın çayı
gün içinde 3 fincan oolong çayı içtim.
yatana kadar 1,5 lt su
6400 adım yürüyüş
aynen. benim bu hafta terslik oldu canım. tam diyete başlayacağım regl öncesi haftama denk geldi. bir de son tahlilimde sanki gizli şeker var gibi. o da etkileyince ekmekli devam ettim.Sen ekmeği bende ekmeği ve pilavı kesersek bu iş olur gibi
Sağol canım Hepinizden Allah razı olsunKolay gelsin canım bitince rahatlayacaksın inşallah
Geçmiş olsun canım