evet kuzum ben yaptımBurasının adı değişmiş serbest günlük olmuşmoni mi yaptı acaba bilgisi olan var mı
Moni cim kapatıyormusun burayı sende hep gelsen yine burda aktif olsakselam kızlar
aktif gruplardan devam edebilirsiniz.
Açıkçası üzüldümevet kuzum ben yaptım
Hayır açık ama gelen giden olmayınca gerilerde kalır bi süre sonra.Moni cim kapatıyormusun burayı sende hep gelsen yine burda aktif olsak
üzülme canım zaten aynı yerde toplanmışsınız, bu çok iyi.Açıkçası üzüldüm
Burada kimse olmayınca Fulya davet eyyi orayada yazmaya başladım ama menülerrimi burayada yazıyordum zaten daha ikş hün oldu yazmaya başlayalıüzülme canım zaten aynı yerde toplanmışsınız, bu çok iyi.
tatlım kişi sayısı çok azaldı. o zaman da motivasyon olmuyor. ben de üzüldüm ama böyle oldu. hayırlısı olsun hepimiz için.Burada kimse olmayınca Fulya davet eyyi orayada yazmaya başladım ama menülerrimi burayada yazıyordum zaten daha ikş hün oldu yazmaya başlayalı
Sen niye emekliye ayrılmak istiyorsun kaç kilosun
Hayırlısı olsun canımtatlım kişi sayısı çok azaldı. o zaman da motivasyon olmuyor. ben de üzüldüm ama böyle oldu. hayırlısı olsun hepimiz için.
Hoşçakal canım kendine iyi bakHoşçakalın.
Çok üzüldüm canım kendine çok iyi bakHoşçakalın.
Sen de hoşçakalHoşçakalın.
Hayirlisi olsun monicim gel yine amaHayır açık ama gelen giden olmayınca gerilerde kalır bi süre sonra.
Yok canım ben artık emekliye ayırdım kendimi
İlerde ne olur bilemem tabii.
İyiyim canım sen nasılsınSelam kizlar, nasilsiniz?