sen kaç kilosun moni? çok mu aldın?selam obezim hoşgeldin
o kısır döngüden bende bıktım ve bir an önce kurtulmak istiyorum.
canım ben geçen yıl 89,5 tan 80 e inmiştim. daha aşağıya inemedim bıraktım. aylar içimde geri aldım. aynı kiloya çıktım. 4 gündür yeni bir başlangıç yaptı Allahın izniyle. tabi 1 yıldır diyetten uzak olunca zor oluyor. menüler ancak yoluna girecek. çok şükür yine de, regl öncesi olmama rağmen yemeklere saldırmıyorum. karboyu orantılı yiyorum.Evet,75 küsürdüm. Sen kaç kilosun, bir ilerleme var mı
Doğru söylüyorsuncanım ben geçen yıl 89,5 tan 80 e inmiştim. daha aşağıya inemedim bıraktım. aylar içimde geri aldım. aynı kiloya çıktım. 4 gündür yeni bir başlangıç yaptı Allahın izniyle. tabi 1 yıldır diyetten uzak olunca zor oluyor. menüler ancak yoluna girecek. çok şükür yine de, regl öncesi olmama rağmen yemeklere saldırmıyorum. karboyu orantılı yiyorum.
hadi dön sahalara aramıza. bak sara da toparlayınca gelecek. balon gibi dolaşılmıyor kuzum. hem sağlığımız için de
Merhaba geçen gün aklımdan geçiyordun bugün görünce bu kadar olur dedim bende çok kilo aldım bi yerden başlamak gerek ama hiç o kafada değilimSelam arkadaşlarım
nasılsınız ?? Herkesler iyi mi?? Ben çook kilo aldım ne yapacağımı bilmiyorumkilo verince sabit kalamıyorum ve bu devamlı bir kısır döngü içerisinde devam ediyor
İyiki varsın varsınız burası o kadar iyi geliyor ki banaah saram, hepimiz aynı durumları yaşıyoruz maalesefsen güçlü bi kadınsın kilo da neymiş halledersin.
moralini bozma canım. afiyet olsun.İyi akşamlar dilerim kızlar. İyisinizdir inşallah ben sinirliyim moralim bozuk tatsız bir durum yaşadım ama neyse hiç bahsetmeyeceğim. Tatlı onun kazığı bana ama bilin
Kahvaltı yazdım mı hatırlayamadım
1 dilim tam buğday ekmeği
18 gram burgu peynir
10 zeytin
salatalık domates
Yulaflı kahvaltılık gevrek 20 gram
Süt 50 ml kadar
Kalori 385
Sucuk 12 gram
Ara öğün olarak kahve ve baklavaya benzer bir tatlı yedim tahmini 125 gramdı 407 kalori.
Akşam yemeği 100 gram şinitzel, fırında sebze, 1 adet zeytinyağlı biber dolması 3 kaşık yoğurt 443 kalori
Günlük toplam 1235 kalori
7429 adım atıldı. Koşturmalı bir gündü.
Yarınlar çook daha güzel olsun.
canım takımlar kapandı. çok kopukluk oldu. pandemi çok etkiledi sanırım. kapandı. günlüklere geçtik. ben burası çok sessiz diye başka günlükte de yazıyorum. yoksa motivasyon olmuyor.Doğru söylüyorsunufak ufak ben de karbonhidratı bırakıyorum. Spora da yazıldım bakalım işte.
yalnız bizim takım ne oldu? Artık yarışma falan yokmu? Böyle kafamıza göre mi takılıcaz anlamadım hiç
Çok teşekkürler canımmoralini bozma canım. afiyet
Ben de kafa toplamaya çalışıyorum ama toplamam lazım çok acele. Yoksa 100 kiloya doğru gidiyorumMerhaba geçen gün aklımdan geçiyordun bugün görünce bu kadar olur dedim bende çok kilo aldım bi yerden başlamak gerek ama hiç o kafada değilim
Yarışma olmayınca motivasyon da olmaz değil micanım takımlar kapandı. çok kopukluk oldu. pandemi çok etkiledi sanırım. kapandı. günlüklere geçtik. ben burası çok sessiz diye başka günlükte de yazıyorum. yoksa motivasyon olmuyor.
Bende en son 98 i gördüm 100 de gitsin benimde çok acil toparlanmam lazımBen de kafa toplamaya çalışıyorum ama toplamam lazım çok acele. Yoksa 100 kiloya doğru gidiyorum
Yarışma olmayınca motivasyon da olmaz değil mi
Kendi aramızda yarış yapabiliriz ne dersinBen de kafa toplamaya çalışıyorum ama toplamam lazım çok acele. Yoksa 100 kiloya doğru gidiyorum
Yarışma olmayınca motivasyon da olmaz değil mi
Olsun hergün biraz azaltarak gidersen ayda bir kilo bile versek kardır02 Kasım 2021
sabah 09.00
2 küçük yumurtadan bol maydanozlu peynirli omlet
domates
öğlen 12.30
1 servis kaşığı kıymalı türlü
3 yk bulgur pilavı
yoğurt + 2 kuru kayısı
ara 16.30
1 muz
15 antep fıstığı
2 kk peynir
filtre kahve
akşam 18.15
4 ödemiş köfte
1 servis kaşığı makarna
3 yk yoğurtlu kereviz salatası
biraz tarçın attım ağzıma.
şimdi 2 fincan yeşil çay içtim.
yatana kadar 1,5 lt ye yakın su
7700 adım yürüyüş
Selamlar canım. Bence yediklerinde tek sıkıntı karbonhidrat fazlalığı. Türlü zararlı değil, ya da köfte ama bisküvi, pilav hele ki diyet pişmemiş olduğu için sıkıntılı. Onları daha az tutup protein ve sağlıklı yağlar artırılırsa süper olur :)Bugünkü menümü yazayım
Sabah
Yulaf ezmeli tarçınlı kuru kayısılı ve kuru dutlu süt
Öğle
Bir porsiyon etli türlü
İki dilim ekmek
Ara
Bir fincan yeşil çay
Üç tane bisküvi
Akşam
Dört yemek kaşığı pilav
4 tane köfte
Cacık