serbest günlük

Gelelim günün menüsüne

Kahvaltı yok

Akşam

Biraz tatlı ( kadayıf ve baklava) geçen haftadan kalma, bayatlamışlar sevmedim
1 halley bisküvi

2 dilim patatesli börek
1 dilim su böreği
2 çiğköfte
Salata
1 dilim kapya içine beyaz peynirli meze

Su
1,200 anca olur
3 kupa kahve

Spor
20 dakika yürüyüş 60 puan
Gerisine ne sayarsan kaptanım

Gelelim günün menüsüne

Kahvaltı yok

Akşam

Biraz tatlı ( kadayıf ve baklava) geçen haftadan kalma, bayatlamışlar sevmedim
1 halley bisküvi

2 dilim patatesli börek
1 dilim su böreği
2 çiğköfte
Salata
1 dilim kapya içine beyaz peynirli meze

Su
1,200 anca olur
3 kupa kahve

Spor
20 dakika yürüyüş 60 puan
Gerisine ne sayarsan kaptanım
börekleri görünce gözüm gönlüm açıldı :KK70::KK70::KK70:

Iyi geceler kizlarrr
Bugün Kasım ın ilk gunu ve ben acayip kararlar aldim insallah da uygulayabilirim :)
3 kutu bitki cayi siparişi verdim kış çayı meyve çayı nebilemne çayı 😁 bildigimiz poset cay yani
Hadi bakalim insallah
Aksamdan ,evde kiraz sapli çayım vardi ondan ictim vs yemek yemedim 1 aydir gram kilo veremedim yilbasina bambaşka gacılar olarak girmeye hazır mıyız bakalımmmm☺☺

20211101_005804.jpg

Kizlar şu mi minnoşumun parmagindan akan iltihapa da bakin amaannn. Cok sukur geri kalani da uyurken ben akittim .dokundurtmuyor normalde ,doğal olarak aciyor yani. Aman ya

Iyi geceler kizlarrr
Bugün Kasım ın ilk gunu ve ben acayip kararlar aldim insallah da uygulayabilirim :)
3 kutu bitki cayi siparişi verdim kış çayı meyve çayı nebilemne çayı 😁 bildigimiz poset cay yani
Hadi bakalim insallah
Aksamdan ,evde kiraz sapli çayım vardi ondan ictim vs yemek yemedim 1 aydir gram kilo veremedim yilbasina bambaşka gacılar olarak girmeye hazır mıyız bakalımmmm☺☺

Kasımda da hedefim - 4 kilo
Inşallah

Teşekkür ederim İyim canım sen nasılsın çok güzel kilo vermişin İnşallah kurtulur ve bir daha üçlü sayıları görmeyiz Gelirsen canım daha çok motife oluruz

Bende iyiyim canım hamdolsun
İnşallah canım güzelce kilolarimizi veririz
Hayırlı akşamlar 🌺🌺🌺🌺

Hepinizi kocaman öpüyorum 🌺

Antepia27 Antepia27 Fatmacım geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. Nasılsın?

Merhaba canım iyiyim hamdolsun
Evet canım Haziran da ameliyat oldum kilolarimi kontrol edemiyordum artık şimdide hamdolsun iyi gidiyorsen nasılsın 🤗

Herkese selamlar iyisiniz inşallah. Allah hepinize iyilik sağlık versin
Bir süre yazamadım, acayip bozdum hele bu hafta hiç sormayın. Tabii kilo hemen çıkıyor ama ödem o. 117.7 görünüyor şu an iki gün dikkat etsem düşecek. Bugün yeniden kaldığım yerden daha iyi şekilde devam ediyorum.

Kahvaltı 09.30 da 341 kalori
36 gram tam buğday ekmeği
1 yumurta ile omlet
16 gram burgu peynir
20 gram siyah zeytin1 salatalık
Yeşilçay

Gün özeti ile devam edeceğim. Güzel bir hafta olsun hepimize

Bende iyiyim canım hamdolsun
İnşallah canım güzelce kilolarimizi veririz

Merhaba canım iyiyim hamdolsun
Evet canım Haziran da ameliyat oldum kilolarimi kontrol edemiyordum artık şimdide hamdolsun iyi gidiyorsen nasılsın 🤗
Geçmiş olsun Fatmacım ameliyat olmuşsun inşallah istediğin kiloya gelir ve hayat boyu kilo sorunu yaşamazsın

Herkese selamlar iyisiniz inşallah. Allah hepinize iyilik sağlık versin
Bir süre yazamadım, acayip bozdum hele bu hafta hiç sormayın. Tabii kilo hemen çıkıyor ama ödem o. 117.7 görünüyor şu an iki gün dikkat etsem düşecek. Bugün yeniden kaldığım yerden daha iyi şekilde devam ediyorum.

Kahvaltı 09.30 da 341 kalori
36 gram tam buğday ekmeği
1 yumurta ile omlet
16 gram burgu peynir
20 gram siyah zeytin1 salatalık
Yeşilçay

Gün özeti ile devam edeceğim. Güzel bir hafta olsun hepimize
Hiç moralini bozma kaldığın yerden devam et istediğin kiloya geleceksin emin ol arada düşe kalka sonunda başaracaz

Pazartesi kilosu
72,800
+ 1 nedir yav
Dün popiş yer görmemiş, misafir gittikten sonra aşağıyı temizleyip yukarı çıkmam saat 23: 30 ü buldu, üstelik koştur koştur yürüyüş bile yaptım
Bu nedir ula :işsiz:

X