- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Hoş buldum çok teşekkür ederim doldurdum.Hoşgeldin canım,
Tabiki kabul ederiz
1. Sayfadaki formu doldururmusun
Teşekkürler hoş buldumHoş geldiniz
Hoş buldum teşekkürler. Sizlerin de enerjisi çok güzel. aranızda olmaktan mutluyumHosgeldin Rüya aramiza kendini cokGüzel anlatin positiv bir Enerjin var, sevdim.
Iyimisin simdi. Geçmiş olsun canim
Merhabalar
Gerçek ismim değil ama sahip olmak istediğim ikinci ismim Rüya.
Yaşım 30
Boyum 165 cm
Muhasebe, Maliye
Çalışmıyorum Şu an
Bekarım
Çocuk yok
Emzirmiyorum :)
İzmir
Hikayemden bahsetmiştim dediğim gibi Çocukluğumdan beri kiloluyum 2016 da 6 ayda 24 Kilo verdim son beş yıl içinde geri aldım hepsini. Özellikle de yaşadığım kayıptan sonra ki stres ve üzüntü ile. Abur cuburdan ziyade benimkisi genelde sağlıklı beslenip ara sıra hazır ürün yemekti ama en büyük etki ekmekten oldu.
Kilo vermeyi öncelikle sağlığım için istiyorum. Nefes alma sorunu yaşıyorum. Bunun dışında hayatımı sosyal olarak da olumsuz etkiliyor. Hayallerimi yapmamdan alıkoyuyor beni. Çekingen yapıda olduğum için hayalimdeki hiçbir şeyi yapamıyorum. Mesela dans etmek. İleride dans eğitimi de almak istiyorum en büyük hayalim.
Çok utangaç çekingen biriyim dolayısıyla kolay kolay herkese açmam kendimi. Zaman geçtikçe tanırlar beni, birçok ilgi alanım vardır okumayı ve Araştırma yapmayı çok severim.
Evcil dostlarım var. Kedim ve köpeğim. Hayvanları doğayı çok severim. Müziği, resim yapmayı severim.
Şu an ki kilom 116.6
Hedef kilom öncelikle 80 sonra 60.
Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim
Cok Geçmiş olsun, dikkat et kendine.Bir haftadır var aslında artık ben baş gelemeyince ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye işte egzama vardı ayağımda mantara çevirmiş o da iltihaplanıp ayaklarımı şişiriyordu topallıyordum ilaç verdi 5 tane dünden beri kullanıyorum hafifledi biraz acısı tabi iltihaplı yerler bayağı ayağımı delik deşik etti ama inşallah geçer bir an önce canım
Cok Geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Canım geçmiş olsun Bizdede var egzamanın en sevdiği mevsim yaz ne zaman tatile gitsem ellerim pamuk gibi pürüzsüz olur sonra baharat çok tetikliyor stres sabun kükürtlü oğlumda kaşıntı oluyordu bir süre kullandı ve geçti inadına hepimiz baharatı seviyoruz Bizimki hafif ama var canım birde kullanılan ilaçlar tetikliyor Bir Prof dr. gittim sabun yasak sadece jel kullanacaksın dedi fikir olsun canımBir haftadır var aslında artık ben baş gelemeyince ne olur ne olmaz diye gittim hastaneye işte egzama vardı ayağımda mantara çevirmiş o da iltihaplanıp ayaklarımı şişiriyordu topallıyordum ilaç verdi 5 tane dünden beri kullanıyorum hafifledi biraz acısı tabi iltihaplı yerler bayağı ayağımı delik deşik etti ama inşallah geçer bir an önce canım
Çok geçmiş olsunDün biraz yoğundum hastane işlerim vardı ayaklarımda iltihaplanma var onla uğraştım falan bir ara uğradım ama sonra işler çıktı yine bakamadım çok bugün işe başlamadan bir gireyim dedim :)
Hoş buldummm çok teşekkür ederim. İnşallah vereceğim sorunum hızlı hızlı vermek isteğim çok sabırsızım ama yavaş olsun gitsin kilolar artık. Hepimize başarılar diliyorumHoşgeldin canım burda kimle kimler ne kilolar verdi sende yaparsın verirsin önemli olan istikrarlı olmak sadece umarım hedefine ulaşırsınn :)
Diyetisyene devam edin canım Sorumluk olur Bizlerin kilosu fazla yavaş yavaş vermek en iyisiHoş buldummm çok teşekkür ederim. İnşallah vereceğim sorunum hızlı hızlı vermek isteğim çok sabırsızım ama yavaş olsun gitsin kilolar artık. Hepimize başarılar diliyorum
amin canım inşallahHoşbulduk canım
Yaklaşık 30 kilo verdim canım 105 civarında yim burdan ayrıldıktan sonra bayağı kilo aldım
Şimdi çok şükür iyi gidiyor
Seninde sıkıntılarına Rabbim ferahlık versin inşallah
sıkılman normal. cipsi yediysen yedin. takılma. hemen telafi et. bir şey olmaz.Ben bu hafta neden saldım bilmiyorum ama gerçekten 5 aydır diyet spor okadar yoruldum ki. Ayreten birde cocuk tedavisi gerçekten aşırı yorgunum canım hiç bir şey yapmak istemiyor.
Bugun oturdum yarım paket cips yedim pişman değilim ama ne bilim inşallah kilo almadan bu durumu atlatabilirim. Ayreten boğazım acıyor. Zaten bitki çayları içemiyorum gebeliğe engel olan ilaçlar yasak ne yapıcam şaşırdım resmen