serbest günlük

Allah yardımcın olsun canım birde senin çocuk var ayreten zor oluyordur. Napalm sene de 2-3 kere felan köklü temizlik yapıyorum onun harici normal toz al düzenle süpür sil okadar

Aynen ben de öyle canım zaten devamlı köklü temizlik nerdeeee :)

Aynen ben de öyle canım zaten devamlı köklü temizlik nerdeeee :)
Ben sürekli evdeyim ama köklü temizlik yapamıyorum hem ev büyük hemde içli dışlı eşya da cok sürekli indir kaldır cok zor oluyo. Birde açıkcası temizliğe başlama amacım bu bebek mevzusunu kafadan silmek. Gerçekten cok iyi geldi temizlik yapmak telefonu elime almaya fırsatım olmuyor. Akşamları da cok yorgun oluyom benim kocanın koluna yatıyom oyle beraber video izliyoz. Aslında temizlik hiç bitsin istemiyorum ama mıy mıy temizlik yapmayı da sevmiyorum bugun son bulacak inşallah temizlik. Akşam benim koca abimgille halısahaya gidecek belki banyoyu akşam temizlerım

Ben sürekli evdeyim ama köklü temizlik yapamıyorum hem ev büyük hemde içli dışlı eşya da cok sürekli indir kaldır cok zor oluyo. Birde açıkcası temizliğe başlama amacım bu bebek mevzusunu kafadan silmek. Gerçekten cok iyi geldi temizlik yapmak telefonu elime almaya fırsatım olmuyor. Akşamları da cok yorgun oluyom benim kocanın koluna yatıyom oyle beraber video izliyoz. Aslında temizlik hiç bitsin istemiyorum ama mıy mıy temizlik yapmayı da sevmiyorum bugun son bulacak inşallah temizlik. Akşam benim koca abimgille halısahaya gidecek belki banyoyu akşam temizlerım

İnşallah biter canım o zaman bugün

Menum 11.30
1 kibrit kutusu kadar tereyağ
1 kibrit kutusu kadar Petek bal
1 -2 dilim domates
2 ince dilim kaşar
2 dilim ekmek

Araöğün
3 mürdüm eriği
2 ceviz
Nescafe

Akşam 19.40
1 tabak kemik etli nohut yemeği
Biraz turşu biraz yoğurt

2 litre su
5 saat temizlik 250 puan

Kahvaltı
Sözde 3 yumurta sarısı olacaktı, rafadan olmuş, yarısı tabağa yapıştı.
2,5 yumurta sarısı
7 zeytin
2 yeşil biber
Ceviz

Akşam
Yarım piliç
1 kepçe bulgurlu kabak yemeği
Salatalık, paprika
Çekirdek

Su
1,5 lt
3 kupa kahve

Bu gün diyetin ilk günü iyi geçti Ama biraz baş ağrısı yaptı Konya soğuk değil ama hafif üşüdüm Sonuçta güzel geçti Menü paylaşımımı Pazartesi yapacağım
Bende konya da yaşıyorum canım. Sancakta oturuyorum. Hava bugun cok guzeldi baya sıcaktı ama evlerin içi soğudu artık güneş geçtiği zaman evler soğumaya başlyor. Allah'tan benim bütün odalar güneş alıyor da ev sürekli sıcak kalıyo.
Akşam da su doldurmaya cıktık cok guzeldi tam yürümelik hava vardı ama eşim yorgun olunca su doldurup geldik maalesef

Çok iyi canım Bende Meram’da oturuyorum Benim evde güneş alıyor ama diyetten canım Dediğin gibi tam yürüş yapılacak günleri yaşıyoruz
Yarın yavaştan başlayacağım artık
Tam olarak nerede oturuyorsun canım 🤗🤗🤗 meram da ablamda oturuyor bende oturdum uzunharmanlar da

Hayır çalışmıyorum canım Ama yapamıyorum Sürekli alıyorum Diğer eve gelen var Bu eve arıyorum kısaca tip 2 diyabet var çabuk yoruluyorum
Anladım canım cok geçmiş olsun haklısın valla insanda hem hastalık hemde kilo olması cok zor ben 96 kilo iken bir odayı yaparken cok zorlanıyordum şimdi cok sukur kilo verince nefes alıp verme olsun yürüme temizlik yapma cok değişti cok iyi oldu

Yenişehir
Anladım canım cok geçmiş olsun haklısın valla insanda hem hastalık hemde kilo olması cok zor ben 96 kilo iken bir odayı yaparken cok zorlanıyordum şimdi cok sukur kilo verince nefes alıp verme olsun yürüme temizlik yapma cok değişti cok iyi oldu
Aynen çok kilo varsa ev temizliği zor Düzenli kadın almak en iyisi Aslında ben sürekli alan biriyim

Yenişehir

Aynen çok kilo varsa ev temizliği zor Düzenli kadın almak en iyisi Aslında ben sürekli alan biriyim
Bende hep oyleyim yaa. Keşke yiyip yiyip kilo almayanlardan olsaydım diyorum bazen. Bi insan bir sene de 15 kg alır mı valla almışım yani 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Birde eşimle bir yerlere giderken yürürken cok zorlanıyordum yürüyemiyordum hemen nefesim kesiliyordu cok şükür bitti o durumlar sen şuan kaç kilosun

X