serbest günlük

iyi valla ya ne olsun uğraşıyoruz yeni karantinadan çıktık iş başı yaptık . yarışmadan çıktınız yani neden çıktınız çok merak ettim bir taraftanda iyi olmuş değişiklik herzaman iyidir ben de 90,8 kiloya düştüm bir iniş bir çıkış derken

Maşallah canım ya üyelerin azlığından ve çok kurallara uyulmamasından sanırım

bugün regli oldum bu haftayı bitireyim ondan sonra mı başlasam kendi aramızda mı yarışma yapıyoruz giriş formunu doldurmama gerek var mı ?

Evet kendi aramızda yarışıyoruz valla biz bu gruba gelince eskiyiz diye doldurmadık :KK70: bilmiyorum doldurmak gerekir miydi

Selam kizlar 😶
Ben hic iyi değilim. Belki Burda açtiğim 2 Konuyu okumuşsunuzdur...
Kendime Sorular sormaya başladim açaba Hayirsiz Evlatmiyim diye.
O yüzden belki bir iki Gün Ara vermek istiyorum, kendimi iyi Hissetiğimde Size tekrar dönüçem.
😢

Canım yeni okuma fırsatım oldu konularını sen hayırsız evlat değil onlar hayırsız aile bence Yarabbim okuduklarıma inanamadım neler yaşamışsın öyle hem de saçma sapan şeyler yüzüne resmen psikopat bir kocan varmış sırf akraba diye öyle birini çekmediğin için seni tebrik ederim öncelikle ve bir uzman tavsiyesi almanı dilerim ben senin yaşadığın şeyleri yaşamadım halde kendimi toparlayıp ben de almayı düşünüyorum

Canım benim ailenin yaptığıda psikolojik şiddet onlar eşine o kadar destek vermese o da sana öyle davranamazdı sen güçlü bir kadınsın helal olsun o çirkeften kendini kurtarmışsın sakın pişman olma ailen seni seviyorsa yanında olur yoksa zaten hiç olmasınlar çalışırsın yeni bir hayat kurarsın ama ne olursa olsun dönme

Ahhh keşke yapabilsem tam tersi akşam azıtıyorum 😭

Bugün biraz daha iyiyim çocuklarda hastalanınca ev kitlendi ama onlarda daha iyi
Çok şükür canım sevindim

Ay dünden beri başım fenalarda yine karşı taraf yüzünden duruşmaya 8 gün kaldı tutuştular amcamı bir yandan dayımı bir yandan arayıp duruyorlarmış barışsınlar diye amcam bilgim yok demiş kapatmış yüzlerine dayım da alttan almamış hiç umduklarını bulamamışlar yine son kez arayıp bana sordu dayım ne diyorsun diye istemiyorum dayı yeni mi akıllarına geldi dedim aradan geçmiş 8 ay onca laf et onca iftira at demediğini koyma sonra barışsınlar ne güzel istek valla dedim geri dayım istemediğimi söylemiş anlaşmalı olsun diye diretiyorlar ama anlaşmalarımı beğenmiyorlar istiyorlar ki tek kuruş çıkmasın ceplerinden ama herşeyi biz alalım bize kalsın kızımla ben yolumuza gidelim var mı böyle dünya grubumun güzel kadınları :)
Inşallah istediklerini alamaz, seni mağdur etmezler. Rabbim merhamet versin yüreklerine

1 saat 30 dk hizli tempo yürüyüş + 10 dk koşu 🤣🤣
5 km
Baya iyi ya ☺☺
20211013_151738.jpg
20211013_151752.jpg
20211013_151804.jpg

Artik yarina 1 kg gitmezse ayip olur valla 😅🙈🤣adssdxshdhd

Ay dünden beri başım fenalarda yine karşı taraf yüzünden duruşmaya 8 gün kaldı tutuştular amcamı bir yandan dayımı bir yandan arayıp duruyorlarmış barışsınlar diye amcam bilgim yok demiş kapatmış yüzlerine dayım da alttan almamış hiç umduklarını bulamamışlar yine son kez arayıp bana sordu dayım ne diyorsun diye istemiyorum dayı yeni mi akıllarına geldi dedim aradan geçmiş 8 ay onca laf et onca iftira at demediğini koyma sonra barışsınlar ne güzel istek valla dedim geri dayım istemediğimi söylemiş anlaşmalı olsun diye diretiyorlar ama anlaşmalarımı beğenmiyorlar istiyorlar ki tek kuruş çıkmasın ceplerinden ama herşeyi biz alalım bize kalsın kızımla ben yolumuza gidelim var mı böyle dünya grubumun güzel kadınları :)
Of canim ya ugras dur bi mendabur da bende var biliyosunuz kolayliklar diliyorum

Inşallah istediklerini alamaz, seni mağdur etmezler. Rabbim merhamet versin yüreklerine

Abla onlarda biliyor kaybedeceklerini korkmuyormuş ayağına yatarak üstüme gelerek iftiralar atıp beni korkutmaya çalışarak sindirmek istiyorlar ben de sinmedim yediremiyorlar nasıl saldıracaklarını şaşırdılar valla anlaşmalı bir teklif sundum ister kabul etsinler ister etmesinler dedim etmezlerse ben vazgeçmiyorum çekişmeli devam eder dedim bekliyorum cevap bugün avukatlar devreye girdi

Abla onlarda biliyor kaybedeceklerini korkmuyormuş ayağına yatarak üstüme gelerek iftiralar atıp beni korkutmaya çalışarak sindirmek istiyorlar ben de sinmedim yediremiyorlar nasıl saldıracaklarını şaşırdılar valla anlaşmalı bir teklif sundum ister kabul etsinler ister etmesinler dedim etmezlerse ben vazgeçmiyorum çekişmeli devam eder dedim bekliyorum cevap bugün avukatlar devreye girdi
Hayırlısı olsun canım

X