serbest günlük

Selam söyleyin ki herşeyden önemli olan öğrencileri son kez görmek nasip olmuyor işte kardeşim olmuyor işte kardeşim olmuyor işte böyle yakın bir noktada topla buluşan carlos tarafından çekilen şut farklı şekilde yandan dışarı çıkalım yürüyemezsek ararız da bizim yavru ve benim gözler kapanıyor

Baby Allah iyiliğini versin

Canım başka doktora gittin mi tek doktorla sınırlı kalma benim enfeksiyonu 3.ncu doktor gördü sadece eşimden de bi tek o istedi tahlil

canım yazdıklarından birşey anlamadım. ne oldu?
☺☺ yazdigim mesajin bir onceki mesajina bakabilirsen aytintili yazdim canim benimdur ben sana bulayım
yakin bir noktada topla buluşan carlosta koptum :))))

Ben bugün daha kötüyüm öksürük başladı ben 6 aylık doğduğum için 3 ay kuvezde kalmışım 1.100gr doğmuşum ciğerlerim tam gelişmemiş çok tedaviler gördüm ama benim en zayıf noktam ciğerlerim inşallah atlatırım çocuklarımı yalnız bırakmak istemiyorum dua edin

Rabbim şifanı verir kuzum inşallah iyileşeceksin dualarım seninle

Uzun zamandır giymek istediğm ikili vardı beyaz tişört ve taba rengi pantolon gerçektn okadar cok özlemişim ki bu ikiliyi. Eskiden giyince yan göbeğimden dolayı hiç hoş durmazdı aşırı kilolu gösterirdi şimdi cok guzel olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…