- 18 Mart 2018
- 29.925
- 117.779
- 34
Canım başka doktora gittin mi tek doktorla sınırlı kalma benim enfeksiyonu 3.ncu doktor gördü sadece eşimden de bi tek o istedi tahlilİnşallah canım benim inşallahherkes diyorki zaten sende tembellik var eşindede morfoloji var doktor neden ilaç tedavisi uyguluyor. Direk tüp bebeğe geçmeli diyor kafam allak bullak oldu yeminle zaten para durumu olsa asla ilaçla ugrasmazdım iki ay zaten 4 yıldır deniyoruz
Canım ne bi doktoru kaç doktora gittim rahat 5 6 vardır en sonunda tüp bebek merkezinde karar verdikCanım başka doktora gittin mi tek doktorla sınırlı kalma benim enfeksiyonu 3.ncu doktor gördü sadece eşimden de bi tek o istedi tahlil
☺☺ yazdigim mesajin bir onceki mesajina bakabilirsen aytintili yazdim canim benimcanım yazdıklarından birşey anlamadım. ne oldu?
Selam söyleyin ki herşeyden önemli olan öğrencileri son kez görmek nasip olmuyor işte kardeşim olmuyor işte kardeşim olmuyor işte böyle yakın bir noktada topla buluşan carlos tarafından çekilen şut farklı şekilde yandan dışarı çıkalım yürüyemezsek ararız da bizim yavru ve benim gözler kapanıyor
Baby Allah iyiliğini versin
Selam kizlar hadi şey yapalim
Selam yazalim sonra klavyede ne yazıyorsa cikan üç kelimeden birini secip devam edelim ne dersiniz ben baslayayimbakalim neler cikacak
Teşekkürler canımAllah şifa versin canım, nane, limon ve zencefi çayları iç olurmu
Vermişsindir canım iyi gidiyorsun maşallahTartiya cikmaya cekiniyorum ya vermediysem
Rabbim şifanı verir kuzum inşallah iyileşeceksin dualarım seninleBen bugün daha kötüyüm öksürük başladı ben 6 aylık doğduğum için 3 ay kuvezde kalmışım 1.100gr doğmuşum ciğerlerim tam gelişmemiş çok tedaviler gördüm ama benim en zayıf noktam ciğerlerim inşallah atlatırım çocuklarımı yalnız bırakmak istemiyorum dua edin
Maşallah cok güzel kilo vermişsinGeçen hafta : 49.3
8 Ekim Cuma : 48.7
Fark : - 600 gr
Dertten kederden zayıfladık bu hafta
Olsun kızlar can sıkmayın herşey hallolur yeterli sağlık olsunEki Görüntüle 2929471
Kzlar dedigim gibi +1 kg ama yarisi kilo yarisi ofem diye umuyorum :)
Gecen hafta 73.2
Bugun 74.2
Fark +1 kg