serbest günlük

Selam arkadaslar Yarın inşallah hayırlısıyla benim için Bakalım nasıl bir dünya istiyoruz ama önce ben varım ben onu taniyamadim o kadar çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız çeviri yaptı ama biz hala cok tesekkur ediyorum her şey minnoşumun bu kadar kötü davranan da akraba yok hava alirsin sende durumlar nasıl bir sey olursa haber edersin uyuyorum bitanem kaç yaşında olan kızı vardı dedim hiç giyilmemiş yok ben almiim kaç yaşında bir oğlum çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız hasta oldu

Sabah
2 esmer ekmek + üzerine Beyaz light sürme Peynir + üstüne bir kac dilim turp
2 Nane cayi

Ara
1 tutam Ceviz
Birazcik cikolata
1 Nane cay

Aksam
Yesil Salata + beyaz peynir +haslanmis Yumurta +ceviz
Yarim kase makarna
Yarim portion sultan Kebabi

1,5 litre su

60 dk leslie 180 puan

canım yazdıklarından birşey anlamadım. ne oldu?

7 Ekim 2021
Sabah ( 11.00)
1 adet haşlama yumurta
1 dilim peynir
1 tane salatalık
2 dilim ekmek

Akşam ( 20.00)
1kepçe arpa şehriye çorbası
1 tabak Kabaklı Hünkar beğendi
Salata

Su : 3 lt
Spor : 2357 adım

Instagram hesabin ne ekleyeyim hemen

merhaba kızlarrr bu aralar gelemiyorum. çok yoğun geçiyor. yorgun olunca giremiyorum.
Keşke bende yoğun olsam sürekli birşeylr yapsam yada çalışma gibi bir imkanım olsaydı şuan kafam cok boş olurdu.
Elektrik süpürgesi yapılmış Pazartesi gunu köklü temizlik yapıcam koltukları sileceğim duvarları silerim pencerenin tozunu alırım daha gecen hafta silmiştim ama olsun. Perdeler yıkanır 1 hafta temizlik yaparım en azından kafam biraz rahatlar

İlk okuduğum da Burda ne yazıyor demiştim ve önceki mesajı gorunce anladım Allah iyiliğini versin

Bu ayda olmadı kızlar yine regl oldum şu 2 ayda yoruldum bunaldım niye olmuyor 4 yıl oldu evleneli cok üzgünüm bu ay daha bi umutluydum sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geliyor
Allah tan ümit kesilmez canım, dua et, tedaviyle birlikte bebeğini kucağına alırsın inşallah

Allah tan ümit kesilmez canım, dua et, tedaviyle birlikte bebeğini kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım benim inşallah herkes diyorki zaten sende tembellik var eşindede morfoloji var doktor neden ilaç tedavisi uyguluyor. Direk tüp bebeğe geçmeli diyor kafam allak bullak oldu yeminle zaten para durumu olsa asla ilaçla ugrasmazdım iki ay zaten 4 yıldır deniyoruz

Kahvaltı

1 büyük dilim gratin( karnıbahar, brokoli)
Peynir, zeytin
Domates
Ceviz

Akşam

2 dilim gratin
Sarımsaklı yoğurtlu domates

Su
1,5 lt
3 kupa kahve
1 kupa yeşil çay

Spor
Yok

Hayırlısı canım

Kızlar sporumu yaptım duşa girdim cıktım.
Aslında bugun duş almıcaktım havalar soğuyo hasta olurum diye korkuyorum ama yarın doktora gidecek olunca boşuna duş almıyım yarım saat bile olsa Leslie yapayım dedim biraz da kafam dağılmış oldu eşimde abimgille halısahaya gitmişti market alışverişini yerleştir spor yap derken bu saat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…