Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ugraslarim var zatencanim bos degilimGeçmiş olsun canım iyi geliyorsa devam Kendine hobi edinebilirsin sonuçta herşey kafada bitiyor orayı oyalamak lazim..Kurslara felan yazılabilirsin belediyelerin ücretsiz maksat vakit geçirmek olsun hem yeni çevre yeni uğraş edinirsin
canım yazdıklarından birşey anlamadım. ne oldu?Selam arkadaslar Yarın inşallah hayırlısıyla benim için Bakalım nasıl bir dünya istiyoruz ama önce ben varım ben onu taniyamadim o kadar çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız çeviri yaptı ama biz hala cok tesekkur ediyorum her şey minnoşumun bu kadar kötü davranan da akraba yok hava alirsin sende durumlar nasıl bir sey olursa haber edersin uyuyorum bitanem kaç yaşında olan kızı vardı dedim hiç giyilmemiş yok ben almiim kaç yaşında bir oğlum çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız hasta oldu
Instagram hesabin ne ekleyeyim hemenElbette veririm canım :) Ayrıca resmini görmek istersen instagram sayfamda var bakabilirsin tüm yapım aşamaları ile birlikte canım
250 gr margarin
* 1 çay bardağı yoğurt
* 1 çay bardağı sıvı yağ
* 1 çay bardağı şeker
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* 4,5 su bardağı un(kontrollü eklenecek)
*
İçi için
* Yarım kg tuzsuz lor peyniri
* 5 yemek kaşığı şeker
* 1 kase antep fıstığı
*
Üzeri için;
* Pudra şekeri
*
Hazırlanışı
Öncelikle hamur malzemeleri ile yumuşak ele yapışmayan bir hamur yoğurup buzdolabında 10 dk dinlenmeye bırakalım
Daha sonra lorumuzu bir kaba alıp içerisine şekeri ekleyip karıştıralım
Dinlenen hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizle açalım
Öncelikle 1 tatlı kaşığı fıstık üzerine de lor koyalım ve kapatıp yuvarlayalım
Pişireceğimiz kısmı tepsiye alıyoruz geri kalanı buzluğa atıyoruz
Pişirirken çıkarıyoruz sadece
170 derece fırında 10-15 dk kontrollü pişiriyoruz
Pişen kurabiyemizin üstüne pudra şekeri döküp servis yapabilirsiniz
Anam hepsini pişir, canınistedikçe çıkar yeBen de lorlu kurabiye yapıp buzluğa atmıştım canım istedikçe 1 tane çıkarıp pişirip yiyordum
Keşke bende yoğun olsam sürekli birşeylr yapsam yada çalışma gibi bir imkanım olsaydı şuan kafam cok boş olurdu.merhaba kızlarrr bu aralar gelemiyorum. çok yoğun geçiyor. yorgun olunca giremiyorum.
Allah şifa versin canım, nane, limon ve zencefi çayları iç olurmuPozitif çıktım kızlar grubu elimden geldiğince takip ediyorum ama öğünlerim düzenli değil yazamıyorum yarın kilo bildirimi yapacağım inşallah
İlk okuduğum da Burda ne yazıyor demiştim ve önceki mesajı gorunce anladım Allah iyiliğini versinSelam arkadaslar Yarın inşallah hayırlısıyla benim için Bakalım nasıl bir dünya istiyoruz ama önce ben varım ben onu taniyamadim o kadar çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız çeviri yaptı ama biz hala cok tesekkur ediyorum her şey minnoşumun bu kadar kötü davranan da akraba yok hava alirsin sende durumlar nasıl bir sey olursa haber edersin uyuyorum bitanem kaç yaşında olan kızı vardı dedim hiç giyilmemiş yok ben almiim kaç yaşında bir oğlum çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız hasta oldu
Allah tan ümit kesilmez canım, dua et, tedaviyle birlikte bebeğini kucağına alırsın inşallahBu ayda olmadı kızlar yine regl oldum şu 2 ayda yoruldum bunaldım niye olmuyor 4 yıl oldu evleneli cok üzgünüm bu ay daha bi umutluydum sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geliyor
İnşallah canım benim inşallah herkes diyorki zaten sende tembellik var eşindede morfoloji var doktor neden ilaç tedavisi uyguluyor. Direk tüp bebeğe geçmeli diyor kafam allak bullak oldu yeminle zaten para durumu olsa asla ilaçla ugrasmazdım iki ay zaten 4 yıldır deniyoruzAllah tan ümit kesilmez canım, dua et, tedaviyle birlikte bebeğini kucağına alırsın inşallah
Hayırlısı canımİnşallah canım benim inşallah herkes diyorki zaten sende tembellik var eşindede morfoloji var doktor neden ilaç tedavisi uyguluyor. Direk tüp bebeğe geçmeli diyor kafam allak bullak oldu yeminle zaten para durumu olsa asla ilaçla ugrasmazdım iki ay zaten 4 yıldır deniyoruz