- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.817
- 34
Rabbim seni 6 aylıkken yaşatmış, şimdi neden yaşarmasın.Ben bugün daha kötüyüm öksürük başladı ben 6 aylık doğduğum için 3 ay kuvezde kalmışım 1.100gr doğmuşum ciğerlerim tam gelişmemiş çok tedaviler gördüm ama benim en zayıf noktam ciğerlerim inşallah atlatırım çocuklarımı yalnız bırakmak istemiyorum dua edin
Sabit tutmayı düşunuyordum ama enfeksiyon ilaçları bide eşimle olan durumdan doğru düzgün bisey yiyemedim artık vermesem iyi olacakMaşallah cok güzel kilo vermişsin
Hayırlı cumalarrrHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Geçmiş olsun canım benim, prematüre doğup hayatta kalanların diğerlerine oranla daha güçlü olduklarına inanıyorum. Sende güçlüsün iyilesiceksin Allah'ın izniyle moralini yüksek tut. Nerelerden bu yaşlara gelmişsin salma kendini kızBen bugün daha kötüyüm öksürük başladı ben 6 aylık doğduğum için 3 ay kuvezde kalmışım 1.100gr doğmuşum ciğerlerim tam gelişmemiş çok tedaviler gördüm ama benim en zayıf noktam ciğerlerim inşallah atlatırım çocuklarımı yalnız bırakmak istemiyorum dua edin
Geçmiş olsun canım benim, prematüre doğup hayatta kalanların diğerlerine oranla daha güçlü olduklarına inanıyorum. Sende güçlüsün iyilesiceksin Allah'ın izniyle moralini yüksek tut. Nerelerden bu yaşlara gelmişsin salma kendini kızÖlmeden toprağa gömmüşsun kendini kendine gel
Bilmiyorum kiArkadaşlar resim şartmi..??
Selam arkadaslar Yarın inşallah hayırlısıyla benim için Bakalım nasıl bir dünya istiyoruz ama önce ben varım ben onu taniyamadim o kadar çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız çeviri yaptı ama biz hala cok tesekkur ediyorum her şey minnoşumun bu kadar kötü davranan da akraba yok hava alirsin sende durumlar nasıl bir sey olursa haber edersin uyuyorum bitanem kaç yaşında olan kızı vardı dedim hiç giyilmemiş yok ben almiim kaç yaşında bir oğlum çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız hasta oldu
Instagram hesabin ne ekleyeyim hemen
Anam hepsini pişir, canınistedikçe çıkar ye
Ben çok dikkat etmedim yinede 700 gr gitmiş..sanirim fazla kural koymak iyi değil..kabul etmiyo bünye..ama cok yürüyüş yaptimKızlar bu hafta aç kaldım yine vere vere 300 gr verdim ya
Ne yapicam simdi?