Ben çok dikkat etmedim yinede 700 gr gitmiş..sanirim fazla kural koymak iyi değil..kabul etmiyo bünye..ama cok yürüyüş yaptim
Merak ettim, bende bakıyım bi araBu kurabiyenin özelliği öyle hepsi aynı anda pişirilmiyor yiyeceğin zaman pişiriliyor hatta yapıp satanlar var burda dondurulmuş tane ile satılıyor :)
En düşük olanı seçKizlar ben Kafayi yiyorum
Şart canım fotograf sadece pazartesi gunu şart değilArkadaşlar resim şartmi..??
Ben takip isteği attım canım Fatmatugay_17zehraninrenklimutfagi canım :)
Sürekli farklı mı cıktın tartı daKizlar ben Kafayi yiyorum
İlk hangi kiloda çıktıysan onu baz alırsın sürekli tartılma bir kere tartıya cık yeterKizlar ben Kafayi yiyorum
Tutar inşallah canımHastane den geldik kızlar doktora rahim filmi fotolarını gösterdim e nabız dan bulmuştum tüplerin açık dedi eşime de senin sonucları da okadar kotu değil dedi bana da aynısını soyledi rahminde ve yumurtan da sorun yok dedi yine ilaç tedavisine başladık femaraya. İnşallah bu ay tutar artık tutmazsa. Aşılama yada tüp bebek diyor
Ozaman 74.4 ciktim ilk tartidaİlk hangi kiloda çıktıysan onu baz alırsın sürekli tartılma bir kere tartıya cık yeter
Canim ben özelikle kahvaltida bağirsaklara iyi geldiğini ve çaliştirdiğini düşündüğüm için sebze ve yeşillik cok yiyorum...1 avuç çiğ çerez ve 1 kaşik organik pekmez de ihmal etmiyorum şeker ihtiyacimi karşilamak için ..sonra krizlere girmeyim diye dengelemeye çalişiyorumBelki de olabilir ama son 3 gündür ayıptır söylemesi tuvaletede çıkamadım ekstra ilaç içmeliyim bence artık onun da etkisi olabilir :)
Ooooo sen bayağ ünluymussun yahuu takip ettimzehraninrenklimutfagi canım :)
Insallah ikimizinde tutarda aşilamaya gerek kalmaz canimHastane den geldik kızlar doktora rahim filmi fotolarını gösterdim e nabız dan bulmuştum tüplerin açık dedi eşime de senin sonucları da okadar kotu değil dedi bana da aynısını soyledi rahminde ve yumurtan da sorun yok dedi yine ilaç tedavisine başladık femaraya. İnşallah bu ay tutar artık tutmazsa. Aşılama yada tüp bebek diyor
Amin kuzum ben zaten alışma yaptırmıcam gereksiz geliyor bana. Boşuna 5 bin TL vereceğime aynı ilişkiye girmişim yada enjekte etmişler aynı şeyInsallah ikimizinde tutarda aşilamaya gerek kalmaz canim
Oyle diyorsunuz ama biz 4 yıllık evliyim tabi arada evlilik içinde sıkıntılar karmaşalar olur illaki ama insan sevdiği kişiden bir evladı olsun istiyor sonucta iyisiyle kötüsüyle ne yaşayacaksak cocuk varken de yaşayacağız cocuk yokken de rabbim alnımıza ne yazdıysa o olur.Sanirim dünyada olan bitenlerden habersiz yasiyorsunuz...burda şimdi anlatirsam banlanirim..lütven önce kücük bir araştirma yapin ondan sonra cocuk düşünun ..o cocuklarinda vebaline girmeyin
Biz karı koca ayrıldık diye neden vebale girelim ki eğer ona analık ve babalık görevini yapmazsak ozaman vebale girmiş oluruz benim evladım olsa onu cok iyi büyütüp cok iyi yetiştireceğime eminim ve eşiminde ole. Benim eşim annesi nedir tam olarak bilmemiş babası sahip cıkmamış o yuzden evladına iyi bir baba olacagına eminim. Biz ayrılsak bileSanirim dünyada olan bitenlerden habersiz yasiyorsunuz...burda şimdi anlatirsam banlanirim..lütven önce kücük bir araştirma yapin ondan sonra cocuk düşünun ..o cocuklarinda vebaline girmeyin
Çünkü benim yiğenlerimi kendi yiğenlerini okadar cok seviyor ki. Ben bunu anlayabiliyorum. Dediğim gibi rabbim alnımıza ayrılmayı yazdıysa. 10 yıl sonra 20 yıl sonra yine olur benim annem ve babam 18 yıl sonea ayrıldı kader kısmet işiSanirim dünyada olan bitenlerden habersiz yasiyorsunuz...burda şimdi anlatirsam banlanirim..lütven önce kücük bir araştirma yapin ondan sonra cocuk düşünun ..o cocuklarinda vebaline girmeyin