- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Geçmiş olsun canım yine ortalık yerde salgın var sanırım bütün bebişler hastaAmin ablacım inşallah
Geçmiş olsun canım iyi geliyorsa devamYa inanir misin ben bu gruba ilk geldigimde makarna bagimlisiydim
Inan gunde iki tabak yemeden kendimi eksik hissediyordum ne zaman pskiyatriste gidip ilac tedavisine basladim ondan sonra gecti cok sukur kimilerine bu ilaclar kilo aldiriyor ama bana verdirdi :) var ya bir ara annem de baslamisti tam 7 kg verdi sonŕa amaan dedi birakiyorum burakma dedim yalvardim yok birakicam sonra hoop 1 ayda 8 kg aldi .bazen insanin rahatlamaya ihtiyaci oluyor tabi
Tarifini verir misinBen de lorlu kurabiye yapıp buzluğa atmıştım canım istedikçe 1 tane çıkarıp pişirip yiyordum
Allah Sifa versinAmin ablacım inşallah
Canım korona testi mi pozitif cıktı.?Pozitif çıktım kızlargrubu elimden geldiğince takip ediyorum ama öğünlerim düzenli değil yazamıyorum yarın kilo bildirimi yapacağım inşallah
Pişirip buzluga atsan daha iyi olur canım. Yarım saat de çözülür zaten
Geçmiş olsun canım yine ortalık yerde salgın var sanırım bütün bebişler hasta
Tarifini verir misinBana haldır huldur çat kapı misafir çok geliyor yapip buzluğa atayım bari
Pozitif çıktım kızlargrubu elimden geldiğince takip ediyorum ama öğünlerim düzenli değil yazamıyorum yarın kilo bildirimi yapacağım inşallah
Pozitif çıktım kızlargrubu elimden geldiğince takip ediyorum ama öğünlerim düzenli değil yazamıyorum yarın kilo bildirimi yapacağım inşallah
Bu ayda olmadı kızlar yine regl oldumşu 2 ayda yoruldum bunaldım niye olmuyor 4 yıl oldu evleneli cok üzgünüm bu ay daha bi umutluydum sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geliyor
Tabiki Rabbime olan inancımı asla kaybetmedim ama regl oldugm zaman hüsrana ugruyorum resmen neden Boyle oluyor diye düşünmeden edemiyorumÖyle düşünme canım rabbim büyük Allahtan umut kesilmez bol bol dua edip Allaha sığın elber hayırlısı ile olacak..
Tabiki Rabbime olan inancımı asla kaybetmedim ama regl oldugm zaman hüsrana ugruyorum resmen neden Boyle oluyor diye düşünmeden edemiyorum
Bu ay hiç sıkıntı etmedim hatta ay ne kadar cabuk geçti oyle diyebilirim hiç uzulmedim hiç aglamadım dusunmedim bile. İnşallah bu ay hayırlı sonuclar alırım yarına randevu aldım iğne vermemişti iğne isteyeceğim artık versinStres yaptığın için de olmuyor canım akışına bırak biraz inan tüm güzellikler gelecek..
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBu ayda olmadı kızlar yine regl oldumşu 2 ayda yoruldum bunaldım niye olmuyor 4 yıl oldu evleneli cok üzgünüm bu ay daha bi umutluydum sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geliyor
Teşekkürler canımCok gecmis olsun
Tamam canım teşekkür ederimCanım korona testi mi pozitif cıktı.?
Bol bol sirkeli su iç sürekli bitki çayı kekik çayı öneririm Allah şifa versin
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canımm dikkat et kendine