serbest günlük

Geçmiş olsun canım iyi geliyorsa devam Kendine hobi edinebilirsin sonuçta herşey kafada bitiyor orayı oyalamak lazim..Kurslara felan yazılabilirsin belediyelerin ücretsiz maksat vakit geçirmek olsun hem yeni çevre yeni uğraş edinirsin

Pozitif çıktım kızlar grubu elimden geldiğince takip ediyorum ama öğünlerim düzenli değil yazamıyorum yarın kilo bildirimi yapacağım inşallah
Canım korona testi mi pozitif cıktı.?
Bol bol sirkeli su iç sürekli bitki çayı kekik çayı öneririm Allah şifa versin

Tarifini verir misin Bana haldır huldur çat kapı misafir çok geliyor yapip buzluğa atayım bari

Elbette veririm canım :) Ayrıca resmini görmek istersen instagram sayfamda var bakabilirsin tüm yapım aşamaları ile birlikte canım

250 gr margarin
* 1 çay bardağı yoğurt
* 1 çay bardağı sıvı yağ
* 1 çay bardağı şeker
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* 4,5 su bardağı un(kontrollü eklenecek)
*
İçi için
* Yarım kg tuzsuz lor peyniri
* 5 yemek kaşığı şeker
* 1 kase antep fıstığı
*
Üzeri için;

* Pudra şekeri
*
Hazırlanışı
Öncelikle hamur malzemeleri ile yumuşak ele yapışmayan bir hamur yoğurup buzdolabında 10 dk dinlenmeye bırakalım
Daha sonra lorumuzu bir kaba alıp içerisine şekeri ekleyip karıştıralım
Dinlenen hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elimizle açalım
Öncelikle 1 tatlı kaşığı fıstık üzerine de lor koyalım ve kapatıp yuvarlayalım
Pişireceğimiz kısmı tepsiye alıyoruz geri kalanı buzluğa atıyoruz
Pişirirken çıkarıyoruz sadece
170 derece fırında 10-15 dk kontrollü pişiriyoruz
Pişen kurabiyemizin üstüne pudra şekeri döküp servis yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Bu ayda olmadı kızlar yine regl oldum şu 2 ayda yoruldum bunaldım niye olmuyor 4 yıl oldu evleneli cok üzgünüm bu ay daha bi umutluydum sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geliyor

Bu ayda olmadı kızlar yine regl oldum şu 2 ayda yoruldum bunaldım niye olmuyor 4 yıl oldu evleneli cok üzgünüm bu ay daha bi umutluydum sanki hiç cocugum olmayacakmış gibi geliyor

Öyle düşünme canım rabbim büyük Allahtan umut kesilmez bol bol dua edip Allaha sığın elber hayırlısı ile olacak..

Öyle düşünme canım rabbim büyük Allahtan umut kesilmez bol bol dua edip Allaha sığın elber hayırlısı ile olacak..
Tabiki Rabbime olan inancımı asla kaybetmedim ama regl oldugm zaman hüsrana ugruyorum resmen neden Boyle oluyor diye düşünmeden edemiyorum

Stres yaptığın için de olmuyor canım akışına bırak biraz inan tüm güzellikler gelecek..
Bu ay hiç sıkıntı etmedim hatta ay ne kadar cabuk geçti oyle diyebilirim hiç uzulmedim hiç aglamadım dusunmedim bile. İnşallah bu ay hayırlı sonuclar alırım yarına randevu aldım iğne vermemişti iğne isteyeceğim artık versin

Bugun menum Sabah 12.00
Patates kavurması (biraz yağ ve salça haşlanmış patatesi kavurdum.)
Birazcık peynir yarım haşlanmış yumurta

Akşama doğru gül böreği vardı bir parça yedim.

Akşam 20.00
3 yemek k. Kabak yemeği
2 kepçe den az mercimek çorbası
Biraz cacık

2.5 litre su
Biraz dan Leslie yapacagım 30 dK 90 puan
Markete gittik aylık gıda alışverişi yaptık şimdi onları yerleştireceğim en sevdiğim şey sanırım

Kızlar ayreten elektrik süpürgesi tamir edilmiş. Kablosu zedelenmiş iç tarafta ki. İçe doğru kablosu geçmeli olunca kıvrılıp zedelenme yapmış halloldu cok şükür cok sevindim butun negatif enerjileri silindi kafamdan hem market alışverişi hemde süpürge beni pozitif etkiledi keşke maerket den hep ucuz olsa da sürekli market alışverişi yapsam cok rahatlatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…