serbest günlük

Ben bugün daha kötüyüm öksürük başladı ben 6 aylık doğduğum için 3 ay kuvezde kalmışım 1.100gr doğmuşum ciğerlerim tam gelişmemiş çok tedaviler gördüm ama benim en zayıf noktam ciğerlerim inşallah atlatırım çocuklarımı yalnız bırakmak istemiyorum dua edin
Rabbim seni 6 aylıkken yaşatmış, şimdi neden yaşarmasın.
Dualarımdasın:KK19:

Ben bugün daha kötüyüm öksürük başladı ben 6 aylık doğduğum için 3 ay kuvezde kalmışım 1.100gr doğmuşum ciğerlerim tam gelişmemiş çok tedaviler gördüm ama benim en zayıf noktam ciğerlerim inşallah atlatırım çocuklarımı yalnız bırakmak istemiyorum dua edin
Geçmiş olsun canım benim, prematüre doğup hayatta kalanların diğerlerine oranla daha güçlü olduklarına inanıyorum. Sende güçlüsün iyilesiceksin Allah'ın izniyle moralini yüksek tut. Nerelerden bu yaşlara gelmişsin salma kendini kız 😊 Ölmeden toprağa gömmüşsun kendini kendine gel 🌸😘

Sağolun kızlar moral verdiniz
Geçmiş olsun canım benim, prematüre doğup hayatta kalanların diğerlerine oranla daha güçlü olduklarına inanıyorum. Sende güçlüsün iyilesiceksin Allah'ın izniyle moralini yüksek tut. Nerelerden bu yaşlara gelmişsin salma kendini kız 😊 Ölmeden toprağa gömmüşsun kendini kendine gel 🌸😘

Selam arkadaslar Yarın inşallah hayırlısıyla benim için Bakalım nasıl bir dünya istiyoruz ama önce ben varım ben onu taniyamadim o kadar çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız çeviri yaptı ama biz hala cok tesekkur ediyorum her şey minnoşumun bu kadar kötü davranan da akraba yok hava alirsin sende durumlar nasıl bir sey olursa haber edersin uyuyorum bitanem kaç yaşında olan kızı vardı dedim hiç giyilmemiş yok ben almiim kaç yaşında bir oğlum çok şükür ama yine kabul etmeliyiz ki bu sadece bir aşk hikayesi gibi sayısız hasta oldu 🤣🤣

Gülmekten öldüm :KK70:

20211008_101440.jpg
Geçen hafta 75,800
Bugün 74,700
- 1, 100 gr
% 1,45

Aslında 2 gün önce 74 ü görmüştüm
Nedenini anlamadığım şekilde yine ödemim var
Neyse artık o da haftaya kalsın

X