Doktorla konuştum şimdi hepsi normal yumurtalıklarının hepsi sağlıklı bi şekilde gelişiyor, çatlama olucak, güzel haber bu inşallah önümüzdeki ay gebelik olucak güzel haberlerinizi alıcaz dedi sakın korkma hepsi olması gereken şeyler dediYok canım bende enfeksiyon vs yok ama dediğin gibi tortu yada lekelenme yaşamadım hiç
Ya ne guzel peki yumurtan kaç mm söyledi miDoktorla konuştum şimdi hepsi normal yumurtalıklarının hepsi sağlıklı bi şekilde gelişiyor, çatlama olucak, güzel haber bu inşallah önümüzdeki ay gebelik olucak güzel haberlerinizi alıcaz dedi sakın korkma hepsi olması gereken şeyler dedi
Cumartesi gidicem kuzum o gün bakıcak ben 2 gündür bunları yaşayınca korktum aradım bugun iyi birşeymiş bakalim cumartesi ne diyecek çok şaşkınım şuanYa ne guzel peki yumurtan kaç mm söyledi mi
İnşallah kısa zamanda gebelik haberini alırız hepimiz
Hadi bakalım inşallah guzrl sonclar alırsınCumartesi gidicem kuzum o gün bakıcak ben 2 gündür bunları yaşayınca korktum aradım bugun iyi birşeymiş bakalim cumartesi ne diyecek çok şaşkınım şuan
Psikolojik şiddet varsa zaten ayrılmak gerek. Haksızlık asla kaldıramayacagımız bir yuk. Ama ailemde arkanda değilse iki kere düşünürsün. Ben eşimle bir takım sıkıntı yaşadım maalesef annem abimin evinde kalıyor yengem felanda var gidecek kapım maalesef yok mecbur eşimi affetmek zorunda kalmıştım cık şükür suan bir sıkıntı yaşamıyoruz ama bu yaşamayacağımız anlamına da gelmiyoBu ayrilmak konusu..
Evde psikolojik siddet görüniyorsa, ona karsi hic birseye hissetmiyorsan Sana haksizlik ediyorsa veailen arkanda olmiyorsa ne yapmali peki?
Bak ne güzel verdi sana Tarifiyoutube den de bakabilirsin. Zerosima ve benim Fikrim yapabilirsin inan, hersey hazir zaten. Sonucu gördügünde cok mutlu olucaksin.
Zerosima Sayfaniz nerde?
Hanimlar yalnis anlamayin Ama " Hanim" " siz" aradan kaldirsam olurmu?
Zaten Türkcem okadar iyi degil ve klavye degisik.
Maalesf oturdugumuz yer kira mecbur gitmek zorunda kalırım kendi başıma işin içinden çıkamam yoksa
Psikolojik şiddet varsa zaten ayrılmak gerek. Haksızlık asla kaldıramayacagımız bir yuk. Ama ailemde arkanda değilse iki kere düşünürsün. Ben eşimle bir takım sıkıntı yaşadım maalesef annem abimin evinde kalıyor yengem felanda var gidecek kapım maalesef yok mecbur eşimi affetmek zorunda kalmıştım cık şükür suan bir sıkıntı yaşamıyoruz ama bu yaşamayacağımız anlamına da gelmiyo
Yok yok yapamazlar benceİşte o kadar pislik ve iftiracılar ki o şekilde alırlar diye ödüm kopuyor ister istemez
İnşallah canım benimde tek duam o cunku bebek tedavisi de görüyoruz hamile kaldıktan sonra yada cocuk oldukdan sonra sıkıntılar yaşamak istemiyorum 4 yıldır evliyim ama 2yıl aramız iyiydi tedavi olmak için devlete gidiyordk sonra ise sıkıntı yaşayınca bırakmıştım açıkcaso tedaviyi sonucta guvenmiyordum eşime suanda bile tam guveniyorum sayılmaz ama yine de inanmak istiyorum onaAnladim. Umarim Esinle aran Hep öyle Güzel Gecer
Çok şükür senin çalışabileceğin bir işin var kuzum ben peçelyim Allah korusun ayrılmak istesek bile peçeli bir insana güvenip iş vereceklerini pek sanmıyorum bileBenimki de kira valla ama mecbur oturucam ne yapim annemin evi küçük sığmam ki gitmekte istemiyorum oraya sığıntı gibi açıkçası ama zaman ne gösterir bilemem şimdilik idare ediyorum işte o geçinemem kira var faturalar var borçları da yıktı üstüme kızın ihtiyaçları da bitmiyor evi geçindirmesi bu dayanamaz döner diye bekledi ama çok şükür şimdilik zorda olsa yettirmeye çalışıyorum zorlandığım zamanlarda babam destek oluyor Rabbim illa bir yol çıkarıyor canımm
Aynen canm Cuma gününü iple çekiyorum ipleAynen canım afiyet olsun inşallah faydasını görürsün yeterli dikkatli ve az ye verirsin kiloları
Hmm o biraz sıkıntılı evetCanım fiyatlara baktım da biraz pahalı geldi ayreten kart kullanmıyorum ki ödemeyi nasıl yapıcm