- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Neden ki salca ne yapiyir ben makarnayi nasil seviyorum biliyor.musunuz az pismis sert olavak şoyle iki bas sarimsak bollllll salca tuz :)))Makarna salçali olmadığı süreç sıkıntı olmuyor zaten ölçülü yemişsin diyetlerde de veriyorlar
Bende sade makarna asla sevmem ya salçalı yada sarımsaklı yoğurt olacak diğer türlü sadece hamur yiyior muşm gibi hissettiriyorNeden ki salca ne yapiyir ben makarnayi nasil seviyorum biliyor.musunuz az pismis sert olavak şoyle iki bas sarimsak bollllll salca tuz :)))
İnsta ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama zehraninrenklimutfagi diye geçiyor yasaksa söyleyin geri sileyim
su çok az canım en az 2 litre içmeye gayret et :)
Asitli su dediğin maden suyu mu.?Kaydettiminstagramim oldugunda eklerim
Sorun ne biliyormusunevde asitli Su vardi ve zaten Su icen biri degilim kaldi ki asitli Su icicem
Aksama dogru almaya gidicem.
Maşallah enişteye ne güzel motive etmiş beklediğimiz zaten bi tatlı dil bi güler yüz veremeyenler utansınEvet toplam 780 kalori gibi bişeymiş yediklerim neyseki bozmadım diyeti bugunde devam yarında devam eksi görebilmek niyetim cunku eşimin doğum gunu yaklaşıyor beraber birşeyler yemek istiyorum uzun zamandır eşimle hiç tatlı pasta tarzı birşeyler yiyemiyoruz günün tadını cıkarmak istiyorum.
Dun eşim bana diyor ki sen zayıfladıkça cok hoş olmaya başladın beni baştan çıkarıyon diyobole olacagını bilseydim cok önceden kilo verirdim
Birşey olmaz kuzum inşallah iyileş toparlarsın insan hasta iken adam akıllı ne yiyeceğini dusunmıyorMaşallah enişteye ne güzel motive etmiş beklediğimiz zaten bi tatlı dil bi güler yüz veremeyenler utansın
Geçmiş msjlarıda okudum gerçekten çok üzüldüm evladına değer vermeyen biri eşine hiçte vermez kurtulmuşsınuz
Ben bugün biraz daha iyiyim ama tam iyileşemedim test sonucunu bekliyorum
Parol içip yemek yapıp yatıyorum tırnağımın ucu bile ağırıyor spor yok bol kelle paça boll su boll meyve gidiyor tek kusurum dün soğuk baklava yedim cumaya kilo bildirimini çokk merak ediyorum halsizlilten tartılmadım bile haftaya inşallah düzelirim
Evet toplam 780 kalori gibi bişeymiş yediklerim neyseki bozmadım diyeti bugunde devam yarında devam eksi görebilmek niyetim cunku eşimin doğum gunu yaklaşıyor beraber birşeyler yemek istiyorum uzun zamandır eşimle hiç tatlı pasta tarzı birşeyler yiyemiyoruz günün tadını cıkarmak istiyorum.
Dun eşim bana diyor ki sen zayıfladıkça cok hoş olmaya başladın beni baştan çıkarıyon diyobole olacagını bilseydim cok önceden kilo verirdim
Makarna salçali olmadığı süreç sıkıntı olmuyor zaten ölçülü yemişsin diyetlerde de veriyorlar
Neden ki salca ne yapiyir ben makarnayi nasil seviyorum biliyor.musunuz az pismis sert olavak şoyle iki bas sarimsak bollllll salca tuz :)))
Bende sade makarna asla sevmem ya salçalı yada sarımsaklı yoğurt olacak diğer türlü sadece hamur yiyior muşm gibi hissettiriyor
Kaydettiminstagramim oldugunda eklerim
Sorun ne biliyormusunevde asitli Su vardi ve zaten Su icen biri degilim kaldi ki asitli Su icicem
Aksama dogru almaya gidicem.
Maşallah enişteye ne güzel motive etmiş beklediğimiz zaten bi tatlı dil bi güler yüz veremeyenler utansın
Geçmiş msjlarıda okudum gerçekten çok üzüldüm evladına değer vermeyen biri eşine hiçte vermez kurtulmuşsınuz
Ben bugün biraz daha iyiyim ama tam iyileşemedim test sonucunu bekliyorum
Parol içip yemek yapıp yatıyorum tırnağımın ucu bile ağırıyor spor yok bol kelle paça boll su boll meyve gidiyor tek kusurum dün soğuk baklava yedim cumaya kilo bildirimini çokk merak ediyorum halsizlilten tartılmadım bile haftaya inşallah düzelirim
Evet kizlarrrr bugun tek ogun ama tam ogun :)
Saat 17.00
Birkac sarma
3 icli kofte( alerjim olmasina ragmen amaaan dedim yedim :) senede bir kiymali bir sey yiyorum zaten
Az bir sey de kiymali borek
Mrnum bu kadar kizlar
Suya baslayacagim.
Bir iki bardak cay icerim belki
Salçalı olunca kilo aldırıyormuşNeden ki salca ne yapiyir ben makarnayi nasil seviyorum biliyor.musunuz az pismis sert olavak şoyle iki bas sarimsak bollllll salca tuz :)))
erkekler her ne kadar her halinle beğeniyorum desede malesef zayıf çıtı pıtı kızları seviyor
Canim ben uyamiyorum bir türlü bu diyete....Selam arkadaşlar..bugünkü menum
Kahvalti....
2 h.yumurta
Yeşillik
Sebze
1 avuç ciğ cerez
Akşam...
Yoğurtlu kabak sote ...
Spor...1 saat yürüyüş ..120 puan