serbest günlük

Neden ki salca ne yapiyir ben makarnayi nasil seviyorum biliyor.musunuz az pismis sert olavak şoyle iki bas sarimsak bollllll salca tuz :)))
Bende sade makarna asla sevmem ya salçalı yada sarımsaklı yoğurt olacak diğer türlü sadece hamur yiyior muşm gibi hissettiriyor

İnsta ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama zehraninrenklimutfagi diye geçiyor yasaksa söyleyin geri sileyim

Kaydettim instagramim oldugunda eklerim

su çok az canım en az 2 litre içmeye gayret et :)

Sorun ne biliyormusun evde asitli Su vardi ve zaten Su icen biri degilim kaldi ki asitli Su icicem
Aksama dogru almaya gidicem.

Sorun ne biliyormusun evde asitli Su vardi ve zaten Su icen biri degilim kaldi ki asitli Su icicem
Asitli su dediğin maden suyu mu.?
Gunde 1 şişe den fazla içmek zararlı vücut da ödeme sebep oluyor

Maşallah enişteye ne güzel motive etmiş beklediğimiz zaten bi tatlı dil bi güler yüz veremeyenler utansın

Geçmiş msjlarıda okudum gerçekten çok üzüldüm evladına değer vermeyen biri eşine hiçte vermez kurtulmuşsınuz

Ben bugün biraz daha iyiyim ama tam iyileşemedim test sonucunu bekliyorum

Parol içip yemek yapıp yatıyorum tırnağımın ucu bile ağırıyor spor yok bol kelle paça boll su boll meyve gidiyor tek kusurum dün soğuk baklava yedim cumaya kilo bildirimini çokk merak ediyorum halsizlilten tartılmadım bile haftaya inşallah düzelirim

Birşey olmaz kuzum inşallah iyileş toparlarsın insan hasta iken adam akıllı ne yiyeceğini dusunmıyor
Kesinlikle eskiden hiç Boyle kelimeler duymamıştım 4 yıldır evliyim düşünün kilo vermek nelere sebep oldu valla aşırı mutluyum bazen eşimin bana bağlandığını bile hissediyor gibym

erkekler her ne kadar her halinle beğeniyorum desede malesef zayıf çıtı pıtı kızları seviyor

Makarna salçali olmadığı süreç sıkıntı olmuyor zaten ölçülü yemişsin diyetlerde de veriyorlar

Salça yoktu domatesli kıymalı sosla yapılmıştı canım ben de ayırt etmiyorum diyette herşeyden yiyorum ama kararında yiyorum bu hafta bir an önce ödemleri atayım diye öyle dedim :))

Yok canım maden suyu zaten günde en az 1 tane içmek gerekir normal su iç 2 litre en az diyetine faydasını acayip fark edeceksin

Geçmiş olsun canım dikkat et düzelirsin inşallah

Evet kizlarrrr bugun tek ogun ama tam ogun :)
Saat 17.00
Birkac sarma
3 icli kofte( alerjim olmasina ragmen amaaan dedim yedim :) senede bir kiymali bir sey yiyorum zaten
Az bir sey de kiymali borek
Mrnum bu kadar kizlar
Suya baslayacagim.
Bir iki bardak cay icerim belki

Afiyet olsun canım

6 Ekim 2021
Sabah 11.00
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
1 tane muz
2 dilim ekmek

Öğlen 16.30
Mandalina

Akşam 19.30
1 tabak ıspanak
2 yk yoğurt

Su : 3 lt
Spor : 8500 adım

Selam herkeze...Bugünku menüm...
Kahvalti...
Yumurtali menemen
Salatalik
1 avuç Çiğ çerez
Biraz pekmez

Akşam ...
Brüksel lahana yemeği
Çiğ çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…