serbest günlük

Bitanem.
Dedim ki ulan ginde 30 tl sigara veriyosun zoruna gitmiyo da 1000 tl 1.ay mi.zoruna gidiyo dedim
Terbiyesiz ulan diyemezsin bana terbiyeli ol dedi

En sonunda ben de iste bu knusmalarsan sonra
sana bi daha mesaj yazanin ebesini ziksinler yazdim al sana terbiye

Şehrinde pasta yapan pastaneler bulup yorumları okuyup ona göre yaptırabilirsin canım online zor olabilir biraz

Seni baya sinirlendirmişler canım.

Böyle bişey yapmak çok basit bir sürü para vermektense kendin yap sana istersen en kolay pasta tarifini vereyim yap hem kendi ellerinle yaptığın için daha kıymetli olur Fatma__4224 alıntı yapmışım ama olmamış sana yazmıştım :)

Şehrinde pasta yapan pastaneler bulup yorumları okuyup ona göre yaptırabilirsin canım online zor olabilir biraz
Evin yakınında bir pastane var oraya bakacağım eger begenmezsem yatağanlı osmanaga var ordan sipariş edeceğim geçen sene de oyle yapmıştım

Böyle bişey yapmak çok basit bir sürü para vermektense kendin yap sana istersen en kolay pasta tarifini vereyim yap hem kendi ellerinle yaptığın için daha kıymetli olur
Aslında yapmak isterim de evde kek kalıbı maalesef yok sadece dikdörtgen fırın kabı var

Satılıyor da market de genelde bayat oluyor taze olduklarını düşünmüyorum yani unlu mamüllerden almak daha mantıklı

Ben a101den normal dolapta satılan çikolatalı frambuazlı var ondan alıyorum taze oluyor genelde :) buzluk kısmında olanlar biraz değişiyor tadı ama doğru onlardan çok almıyorum

Ben a101den normal dolapta satılan çikolatalı frambuazlı var ondan alıyorum taze oluyor genelde :) buzluk kısmında olanlar biraz değişiyor tadı ama doğru onlardan çok almıyorum
Normal yemek için alsm hiç sıkıntı değilde özel gun oldugu için özenli birşey almak istiyorum eşimde beni. Doğum gunumu pasta alarak kutlamıştı zaten özel gunumuzden başka tüketmiyoruz bile

Hahahhaa iyi güldüm hak ediyorlar bazen ve insanı çileden çıkarıyorlar ben 5 kuruş para almıyorum şu zamana kadar da bir ihtiyaç var mı sormadı bile biz hiç muhatap olmuyoruz böyle de bir durum ilerde nolucak bilmiyorum arada çocukta var bazen keşke ölse diyorum varlığı yokluğu bir en azından kızımın psikolojisi bozulmaz babasını öldü bilir diye insanı cidden böyle şeyler düşünmeye mahkum ediyor pislikler

Ya işte oglumu psikiyatriste goturucem ayin 11 inde daha dun gece gelmiyo bu adam dedi gozleri dolu dolu
Telefonda asla konusmuyor hatta aradigini gorduginde sinirleniyor ,yarim saat agresif geziyor.

Ama erkek arkadasim var iki uc haftada bir görüşüyoruz iste.telefonda gun icinde hep konusuyoruz da.... eskiden de taniyorum uzaktan da akraba neyse
Oglum onu o kadsr seviyor ki onun yanina gitmek istiyor telefonda onunla konusuyor
.
Kizlar bir sey soyleyeyim mi onunla konusmadan once mahallede erkek komsular 30 40 yas arai iste bizim koy arkadas gibidir yanlis anlasilmalar pek olmaz neyse mahallede bir arada olsugumuzda o abilerine yanasmaya calisiyodu hatta evde onlari gordugunde diaari cikicam onlari istiyprum diyip duruyordu neden cunku baba figuru ozlemi. Erkek srkadasimla konusmaya basladiktan sonra mahalledeki abilerine yapismayi birakti cunku baba sevgisi olmasa da bi erkek figuru sevgisi gordu cocukcagiz yazik ya kucucuk cocuk neler yasiyor ya
Zaten su an evlilik dusunmuyoruz o nedenle 2_3 seneye kadar oglum da buyur furuma gore bakariz ama babasi olacak pezevenkle napicam bilmiyorjm ah ya baba nefreti olmasin diye o kadar ugrastim ki simdiye kadar 1 senede 1 kez geldi cocugunu gormeye inanabiliyor musinuz. O da nasil oldu abisini aradim oglum agliyor falan dedim abisi onu fircalafi da oyle gelmistu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…