- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Bana diyene bak kızz sen niye yapmıyoSunrAmazon dan cikolata siparis etim pasta icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana diyene bak kızz sen niye yapmıyoSunrAmazon dan cikolata siparis etim pasta icin
Seni baya sinirlendirmişler canım.
Kesinlikle 120 130 dan aşağı yok
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın Boyle durumu benim annem babamda ayrılmıştı ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum bende evladım olunca cok korkacagım inşallah yavrum olursa asla anne babası ayrı büyüsün istemiyorum rabbim görğyorama cidden sinirlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar bilerek yapıyorlar
Ah canimin ici ya ben en azindan alacam dese de bi halt yapamaz biliyorum.seninkiler daha pis afedersin de. Allah yardimcimiz olsun ama merak etme evladin daha kucuk ve asla alamazlar ne yaparlarsa yapsinlar icin rahat olsunHahahhaa iyi güldüm hak ediyorlar bazen ve insanı çileden çıkarıyorlar ben 5 kuruş para almıyorum şu zamana kadar da bir ihtiyaç var mı sormadı bile biz hiç muhatap olmuyoruz böyle de bir durum ilerde nolucak bilmiyorum arada çocukta var bazen keşke ölse diyorum varlığı yokluğu bir en azından kızımın psikolojisi bozulmaz babasını öldü bilir diye insanı cidden böyle şeyler düşünmeye mahkum ediyor pislikler
Normal yemek için alsm hiç sıkıntı değilde özel gun oldugu için özenli birşey almak istiyorum eşimde beni. Doğum gunumu pasta alarak kutlamıştı zaten özel gunumuzden başka tüketmiyoruz bile
Bende sana katiliyorum Zerosima kremasi, kremsantisi, bir cesit meyve cikolata sosu, cikolatalar, ve yuvarlak pandispan
Okadar
Maşallah canım tamam kuzum deneyeceğim inşallah becerebilirim yaBak ben sana tarif vereyim hemen
1 tane pandispanya
1 tane çikolatalı pasta kreması
1 tane kakaolu krem şanti
Süt
bunlar ana malzemelerin içine fındık fıstık ceviz damla çikolata muz istediğin herşeyi koyabilirsin sana kalmış
Sülemeye gelince de bak o yukarda gördüğün süsleme malzemelerini alıp süsleyebilirsin
Kekleri süt ile ıslat çikoaltalı pasta kremasını içine kullan yine dediğim gibi istediğin şeyleri koyabilirsin mesela ben ceviz damla çikolata fındıklı fıstıklı çikolatalar var bim de onlardan falan koyuyorum
Krem şanti ile de kaplayıp istediğin gibi süsleyebilirsin bu kadar basit bu anlattığım pastayı ben 15 dk da yapıyorum :)
Ya ne kadar guzelhayir Pastayi degil, sadece pastayi Süslenmek icin cikolata aldim Fatma
Eki Görüntüle 2927792
Ya işte oglumu psikiyatriste goturucem ayin 11 inde daha dun gece gelmiyo bu adam dedi gozleri dolu dolu
Telefonda asla konusmuyor hatta aradigini gorduginde sinirleniyor ,yarim saat agresif geziyor.
Ama erkek arkadasim var iki uc haftada bir görüşüyoruz iste.telefonda gun icinde hep konusuyoruz da.... eskiden de taniyorum uzaktan da akraba neyse
Oglum onu o kadsr seviyor ki onun yanina gitmek istiyor telefonda onunla konusuyor
.
Kizlar bir sey soyleyeyim mi onunla konusmadan once mahallede erkek komsular 30 40 yas arai iste bizim koy arkadas gibidir yanlis anlasilmalar pek olmaz neyse mahallede bir arada olsugumuzda o abilerine yanasmaya calisiyodu hatta evde onlari gordugunde diaari cikicam onlari istiyprum diyip duruyordu neden cunku baba figuru ozlemi. Erkek srkadasimla konusmaya basladiktan sonra mahalledeki abilerine yapismayi birakti cunku baba sevgisi olmasa da bi erkek figuru sevgisi gordu cocukcagiz yazik ya kucucuk cocuk neler yasiyor ya
Zaten su an evlilik dusunmuyoruz o nedenle 2_3 seneye kadar oglum da buyur furuma gore bakariz ama babasi olacak pezevenkle napicam bilmiyorjm ah ya baba nefreti olmasin diye o kadar ugrastim ki simdiye kadar 1 senede 1 kez geldi cocugunu gormeye inanabiliyor musinuz. O da nasil oldu abisini aradim oglum agliyor falan dedim abisi onu fircalafi da oyle gelmistu
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın Boyle durumu benim annem babamda ayrılmıştı ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum bende evladım olunca cok korkacagım inşallah yavrum olursa asla anne babası ayrı büyüsün istemiyorum rabbim görğyor
Ah canimin ici ya ben en azindan alacam dese de bi halt yapamaz biliyorum.seninkiler daha pis afedersin de. Allah yardimcimiz olsun ama merak etme evladin daha kucuk ve asla alamazlar ne yaparlarsa yapsinlar icin rahat olsun
Çok haklısın canım bazen ne yapsan olmuyor inşallah rabbim bizim anlımıza ayrılmayı yazmamıştır cok korkuyorum cıktıgım eve geri dönmekten.Ben de bitmesin diye çok çabaladım ama hiç birini hak etmedi adam değil ki hak etsin
Maşallah canım tamam kuzum deneyeceğim inşallah becerebilirim ya
Çok haklısın canım bazen ne yapsan olmuyor inşallah rabbim bizim anlımıza ayrılmayı yazmamıştır cok korkuyorum cıktıgım eve geri dönmekten.
Maalesf oturdugumuz yer kira mecbur gitmek zorunda kalırım kendi başıma işin içinden çıkamam yoksaBen dönmedim oturduğum evde kalıp onu gönderdim anasının evine zaten o da çok zorlarına gidiyor bir kadın olarak ben baba evine dönmedim de kendi döndü diye
Canım hanım demene gerek yok ki ismimizle hitap et sıkıntı yokBak ne güzel verdi sana Tarifi youtube den de bakabilirsin. Zerosima ve benim Fikrim yapabilirsin inan, hersey hazir zaten. Sonucu gördügünde cok mutlu olucaksin.
Zerosima Sayfaniz nerde?
Hanimlar yalnis anlamayin Ama " Hanim" " siz" aradan kaldirsam olurmu?
Zaten Türkcem okadar iyi degil ve klavye degisik.