- 18 Mart 2018
- 29.752
- 116.729
- 34
Hadi hayırlısıBen bugun patates diyetine başladım inşallah cuma gunune güzel bir eksi ile geleceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısıBen bugun patates diyetine başladım inşallah cuma gunune güzel bir eksi ile geleceğim
Ona istediği cevabı vermişsinKizlar.benim eski kocaya yaZdim ki anaokulundan liste verdiler takviye gondermen lazim
Ki en son nafaka gondereli 1 ay oldu ki onu da arkadasindañ yollattirdi neyse karisik isler
Ben de diyorum ne zaman para isteyecek diyor 1000 tl neyinize yetmiyor diyor.faha neler.neler.verdim.veristirdim.acimadim valla. Oglani senden alma vakti gelmis diyor.ulan normalde kufur eden biri degilimdir kizlar ama bazen hayat zorluyor
Ulan mal dedim icimden yazdim ki hastanesi okulu ilaci bakimi bunlari karin kendi 3 cocuguna bakmamis karin mi bakacak benim cocuguma dedim.. neyse sen ne diye benim esimi takip ediyorsun sana ne benim esimden beni takip erme gibilerine dedi .he aklima geldi abisiyle yarista bu
Keske abin gibi cocuklarina duskun olsydin sen de dedim
Abimin esi onunla ilgileniyordu dedi sen ne yaptin bana fedi
Ulan 5.sene yanımda mi yattin da benfen iyilik bekliyon dedim falan filan sonra ne takip ediyotsun beni gibilerine dedi
Ulan seyin kalkmiyo napim seni dedim :) ama hak etti yani
Neyse sınırını aşma dedi tamam para mara gonderme karinin dip boyasini yaptir lazim olur sadakam olsun paran dedim gitti
Oh be sonunda rahatladim
Ben de nr ZAman para isteyecek diyodum drdi dellendim.tabiki de gonderecek gondermezse mahkemeyle alirim hic acimamOna istediği cevabı vermişsin
Paşa paşa ödeyecek nafakanı, ne diye verme diyorsun
Anladim. Bir nedeniyle suan instagramim yok, bir Zaman sonra tekrar yeniden acip seni Takip ederim instadaki ismin?
Bu ayrilmak konusu..
Evde psikolojik siddet görüniyorsa, ona karsi hic birseye hissetmiyorsan Sana haksizlik ediyorsa veailen arkanda olmiyorsa ne yapmali peki?
Psikolojik şiddet varsa zaten ayrılmak gerek. Haksızlık asla kaldıramayacagımız bir yuk. Ama ailemde arkanda değilse iki kere düşünürsün. Ben eşimle bir takım sıkıntı yaşadım maalesef annem abimin evinde kalıyor yengem felanda var gidecek kapım maalesef yok mecbur eşimi affetmek zorunda kalmıştım cık şükür suan bir sıkıntı yaşamıyoruz ama bu yaşamayacağımız anlamına da gelmiyo
Yok yok yapamazlar bence
Çok şükür senin çalışabileceğin bir işin var kuzum ben peçelyim Allah korusun ayrılmak istesek bile peçeli bir insana güvenip iş vereceklerini pek sanmıyorum bile
Sabah:
2 fincan Türk kahvesi
2 dilim bugday ekmek ve üzerine light dilim Peynir
Ara
5 tane Ceviz
Aksam:
1 kase mercimek corbasi
Büyuk tabak Tavuklu ( gögsü ) yesil salata
1 litre Su
1 yesil cay
1 nane cay
Spor 1 saat tempolu yurus ( kosu bandi) 180 puan
Ben de nr ZAman para isteyecek diyodum drdi dellendim.tabiki de gonderecek gondermezse mahkemeyle alirim hic acimam
Çok verimli geçmiş tebrik ederim canım bu cuma kesin eksiyi görursun bu şekilde bozmadam gidersenDünkü menüm,
Saat 09.30
2 dilim ekmek arası yağsız tuzsuz peynirli tost
Saat 19,30
4 yk kıymalı makarna
Salata
3litre su
1 saat yürüyüş 120 puan
1,5 saat temizlik 75puan
150 bölgesel 90 puan
Toplam 285 puan
Çok verimli geçmiş tebrik ederim canım bu cuma kesin eksiyi görursun bu şekilde bozmadam gidersen
Dunki patates diyetinde baya aç kaldım Allah'ım ne zormuş ya
Evet toplam 780 kalori gibi bişeymiş yediklerim neyseki bozmadım diyeti bugunde devam yarında devam eksi görebilmek niyetim cunku eşimin doğum gunu yaklaşıyor beraber birşeyler yemek istiyorum uzun zamandır eşimle hiç tatlı pasta tarzı birşeyler yiyemiyoruz günün tadını cıkarmak istiyorum.Aynen canım çok zor çünkü yediğin bayağı az
Makarna salçali olmadığı süreç sıkıntı olmuyor zaten ölçülü yemişsin diyetlerde de veriyorlarİnşallah canım ama daha fazlasını yapacaktım sözde dün evde değildim mecbur yedim makarnayı yoksa akşam kabak sote yiyecektim artık bugün yerim
Kesinlikle canim benim bunlar bir hayat dersi işteAynen canım acımayacaksın böylelerine hak etmiyorlar hem ne demişler acıma acınacak duruma düşersin diye