serbest günlük

Kizlar.benim eski kocaya yaZdim ki anaokulundan liste verdiler takviye gondermen lazim
Ki en son nafaka gondereli 1 ay oldu ki onu da arkadasindañ yollattirdi neyse karisik isler
Ben de diyorum ne zaman para isteyecek diyor 1000 tl neyinize yetmiyor diyor.faha neler.neler.verdim.veristirdim.acimadim valla. Oglani senden alma vakti gelmis diyor.ulan normalde kufur eden biri degilimdir kizlar ama bazen hayat zorluyor
Ulan mal dedim icimden yazdim ki hastanesi okulu ilaci bakimi bunlari karin kendi 3 cocuguna bakmamis karin mi bakacak benim cocuguma dedim.. neyse sen ne diye benim esimi takip ediyorsun sana ne benim esimden beni takip erme gibilerine dedi .he aklima geldi abisiyle yarista bu
Keske abin gibi cocuklarina duskun olsydin sen de dedim
Abimin esi onunla ilgileniyordu dedi sen ne yaptin bana fedi
Ulan 5.sene yanımda mi yattin da benfen iyilik bekliyon dedim falan filan sonra ne takip ediyotsun beni gibilerine dedi
Ulan seyin kalkmiyo napim seni dedim :) ama hak etti yani
Neyse sınırını aşma dedi tamam para mara gonderme karinin dip boyasini yaptir lazim olur sadakam olsun paran dedim gitti
Oh be sonunda rahatladim
Ona istediği cevabı vermişsin
Paşa paşa ödeyecek nafakanı, ne diye verme diyorsun

Kahvaltı

Hepsi içinde omlet( yumurta, peynir, pastırma, ceviz, susam, yesillik)
Paprika, salatalık

Akşam

Etli nohut yemeği
Domates, salatalık
Biraz fındık

Su
1 lt
1 kupa çay
2 kupa, 1 fincan kahve

Spor
Bir zaman yapamam

Bu ayrilmak konusu..
Evde psikolojik siddet görüniyorsa, ona karsi hic birseye hissetmiyorsan Sana haksizlik ediyorsa veailen arkanda olmiyorsa ne yapmali peki?

Öncelikle çocuk var mı ve çalışıyor musun eğitim durumun ne ayrılsan tek başına yapabilir misin vs planlarını yapman gerekiyor plansız olursa çok zorlanabilirsin canım yoksa öyle bir ortamda yaşamak eminim çok zordur hele psikolik şiddet herşeyden kötü kafayı yiyor insan

Son düzenleme:
Psikolojik şiddet varsa zaten ayrılmak gerek. Haksızlık asla kaldıramayacagımız bir yuk. Ama ailemde arkanda değilse iki kere düşünürsün. Ben eşimle bir takım sıkıntı yaşadım maalesef annem abimin evinde kalıyor yengem felanda var gidecek kapım maalesef yok mecbur eşimi affetmek zorunda kalmıştım cık şükür suan bir sıkıntı yaşamıyoruz ama bu yaşamayacağımız anlamına da gelmiyo

Kesinlikle öyle canım zamanın hayatın ne getireceği belli olmaz bunun bilincinde olmak çok güzel

Çok şükür senin çalışabileceğin bir işin var kuzum ben peçelyim Allah korusun ayrılmak istesek bile peçeli bir insana güvenip iş vereceklerini pek sanmıyorum bile

Olur mu öyle şey canım kesinlikle öyle düşünme bizim burada hatta kendi çevremde peçeli çok güzel işlerde çalışan insanlar var umudunu kaybetme ama zaten Allah seni o duruma düşürmesin mutlu mesut yaşayın eşinle ben de evde oturup kızıma kendim bakmak isterdim ama güvenmediğim için işime devam ettim iyiki de bırakmamışım diyorum ben su an

Sabah:
2 fincan Türk kahvesi
2 dilim bugday ekmek ve üzerine light dilim Peynir

Ara
5 tane Ceviz

Aksam:
1 kase mercimek corbasi
Büyuk tabak Tavuklu ( gögsü ) yesil salata

1 litre Su
1 yesil cay
1 nane cay

Spor 1 saat tempolu yurus ( kosu bandi) 180 puan

su çok az canım en az 2 litre içmeye gayret et :)

Dünkü menüm,

Saat 09.30
2 dilim ekmek arası yağsız tuzsuz peynirli tost

Saat 19,30
4 yk kıymalı makarna
Salata

3litre su

1 saat yürüyüş 120 puan
1,5 saat temizlik 75puan
150 bölgesel 90 puan
Toplam 285 puan

Dünkü menüm,

Saat 09.30
2 dilim ekmek arası yağsız tuzsuz peynirli tost

Saat 19,30
4 yk kıymalı makarna
Salata

3litre su

1 saat yürüyüş 120 puan
1,5 saat temizlik 75puan
150 bölgesel 90 puan
Toplam 285 puan
Çok verimli geçmiş tebrik ederim canım bu cuma kesin eksiyi görursun bu şekilde bozmadam gidersen

Aynen canım çok zor çünkü yediğin bayağı az
Evet toplam 780 kalori gibi bişeymiş yediklerim neyseki bozmadım diyeti bugunde devam yarında devam eksi görebilmek niyetim cunku eşimin doğum gunu yaklaşıyor beraber birşeyler yemek istiyorum uzun zamandır eşimle hiç tatlı pasta tarzı birşeyler yiyemiyoruz günün tadını cıkarmak istiyorum.
Dun eşim bana diyor ki sen zayıfladıkça cok hoş olmaya başladın beni baştan çıkarıyon diyo 🤣🤣🤣🤣 bole olacagını bilseydim cok önceden kilo verirdim

İnşallah canım ama daha fazlasını yapacaktım sözde dün evde değildim mecbur yedim makarnayı yoksa akşam kabak sote yiyecektim artık bugün yerim
Makarna salçali olmadığı süreç sıkıntı olmuyor zaten ölçülü yemişsin diyetlerde de veriyorlar 😊

X