serbest günlük

ama cidden sinirlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar bilerek yapıyorlar
Rabbim hiç kimseye yaşatmasın Boyle durumu benim annem babamda ayrılmıştı ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum bende evladım olunca cok korkacagım inşallah yavrum olursa asla anne babası ayrı büyüsün istemiyorum rabbim görğyor

Ah canimin ici ya ben en azindan alacam dese de bi halt yapamaz biliyorum.seninkiler daha pis afedersin de. Allah yardimcimiz olsun ama merak etme evladin daha kucuk ve asla alamazlar ne yaparlarsa yapsinlar icin rahat olsun

Normal yemek için alsm hiç sıkıntı değilde özel gun oldugu için özenli birşey almak istiyorum eşimde beni. Doğum gunumu pasta alarak kutlamıştı zaten özel gunumuzden başka tüketmiyoruz bile

Bak ben sana tarif vereyim hemen

1 tane pandispanya
1 tane çikolatalı pasta kreması
1 tane kakaolu krem şanti
Süt

bunlar ana malzemelerin içine fındık fıstık ceviz damla çikolata muz istediğin herşeyi koyabilirsin sana kalmış

Sülemeye gelince de bak o yukarda gördüğün süsleme malzemelerini alıp süsleyebilirsin

Kekleri süt ile ıslat çikoaltalı pasta kremasını içine kullan yine dediğim gibi istediğin şeyleri koyabilirsin mesela ben ceviz damla çikolata fındıklı fıstıklı çikolatalar var bim de onlardan falan koyuyorum

Krem şanti ile de kaplayıp istediğin gibi süsleyebilirsin bu kadar basit bu anlattığım pastayı ben 15 dk da yapıyorum :)

Maşallah canım tamam kuzum deneyeceğim inşallah becerebilirim ya

Benim kızımda babama baba baba deyip peşinde geziyor aylardır aramıyorlar bu ay ilk duruşmamız var anası deliler gibi arayıp çocuğu görmek hakkımız diye kendini yırtıyor cidden o kadar komikler ki bir defa gelin görün dedim kızım yüzlerine bile bakmadı ama malesef bıraktım gitti artık orda neler oldu bilmiyorum

Ben de bitmesin diye çok çabaladım ama hiç birini hak etmedi adam değil ki hak etsin

Ah canimin ici ya ben en azindan alacam dese de bi halt yapamaz biliyorum.seninkiler daha pis afedersin de. Allah yardimcimiz olsun ama merak etme evladin daha kucuk ve asla alamazlar ne yaparlarsa yapsinlar icin rahat olsun

İşte o kadar pislik ve iftiracılar ki o şekilde alırlar diye ödüm kopuyor ister istemez

Maşallah canım tamam kuzum deneyeceğim inşallah becerebilirim ya

Bak dediğim malzemleri bimden al ben genelde ordan alıyorum pasta kreması krem şanti falan hep soğuk süt ile oluyor pişirme tutturma derdi yok inan becerirsin süsleme de senin hayal gücüne kalmış

Çok haklısın canım bazen ne yapsan olmuyor inşallah rabbim bizim anlımıza ayrılmayı yazmamıştır cok korkuyorum cıktıgım eve geri dönmekten.

Ben dönmedim oturduğum evde kalıp onu gönderdim anasının evine zaten o da çok zorlarına gidiyor bir kadın olarak ben baba evine dönmedim de kendi döndü diye

Ben dönmedim oturduğum evde kalıp onu gönderdim anasının evine zaten o da çok zorlarına gidiyor bir kadın olarak ben baba evine dönmedim de kendi döndü diye
Maalesf oturdugumuz yer kira mecbur gitmek zorunda kalırım kendi başıma işin içinden çıkamam yoksa

Canım hanım demene gerek yok ki ismimizle hitap et sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…